Dodaj do ulubionych

zespol na wesele

31.12.06, 13:18
Obserwuj wątek
    • pajak2222 Re: zespol na wesele 02.01.07, 23:14
      zamów D,J
      • Gość: rafges Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:38
        W Lutym sa targi slubne.Zapraszam do Hali Poloni.Ja Polecam BAd BOYS BAK LUB
        STOKROTKI
        • Gość: naszewesele Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:46
          zapraszam na strony Częstochowskiego Serwisu Weselnego
          www.naszewesele.czest.plbiuro@naszewesele.czest.pl
          damian_suchan@wp.pl
          • Gość: slonko Re: zespol na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:06
            a ja polecam Dallasow- sa swietni!! i na sylwestra i na wesele, graja wszystko
            i dla wszystkich- dla mlodych, dla starych, po polsku, angielsku, francusku, a
            wokalistka ma glos niesamowity!! potrafi z nim duuuzo zrobic, umie spiewac
            nawet jak ta z Blue Cafe :P
        • emarta7 Re: zespol na wesele 05.02.07, 13:38
          Stokrotki?! to niestrudzeni łowcy cudzych żon i dziewczyn,więc panowie
          uważajcie na weselach na swoje kobiety;].
          • emarta7 Re: zespol na wesele 05.02.07, 13:46
            hm i dodając nie są wcela tacy super ,ja osobiscie polecam zespół Dallas,który
            jest o niebo lepszy i naprawdę potrafi rozgrzac muzyką do czerowności.A
            Storkotki... hm rok temu na weselu robili tak długie przerwy że goscie nie mal
            nie zasnęli z nudy.Nie polecam tego zespołu na weselne zabawy. ;)
    • Gość: sweetygirl Re: zespol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:40
      u mnie grali chłopcy z Behemota. Zajebiście grali. I jak potrafili gości.
    • Gość: Poziomka Re: zespol na wesele IP: 212.87.241.* 04.01.07, 19:54
      Polecam "Mefis band".Jest to zespół z wręczycy ale super grają i bawą ludzi
    • Gość: ... Re: zespol na wesele IP: 80.54.171.* 04.01.07, 20:27
      Tu nie chodzi tylko o granie, ale bawienie gości i to się liczy.
      • Gość: ona Re: zespol na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:02
        ja polecam zespol ygrek grali umnie na weselu fajnie i nie drogo bawili sie
        wsxzyscy starzy i mlodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka