Dodaj do ulubionych

U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 08:40
i chamscy , poubierali sie w ten garnitury udają wielkich Panów a na niczym
sie nie znają , a jak chcesz sie cos dowiedziec to wzdychają ze muszą ci
odpowiedziec ,Czy ktoś z Państawa też ma czy miał problem z nie uprzejmoscią
w Salonach Samochodowych u Marszałka ?? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: VW Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 212.87.241.* 04.01.07, 10:14
      Jaki pan , taki kram.
      • Gość: aaa Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:11
        To chyba zależy na kogo trafileś, ja n.p. z salonu Audi, bardzo lubię
        wszystkich,choć za wlaścicielem nie przepadam,a kierownik p.Mariusz T.-
        wyjątkowo mily czlowiek, bardzo go lubię;)
      • Gość: a coscie Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:11
        sie tak czepili tego Marszalka ?
        • Gość: gosc Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:43
          Gość portalu: a coscie napisał(a):

> sie tak czepili tego Marszalka ?

a on i tak ma ich gleboko gdzies !
          "dziad", "sknerus" tam nie pojedzie tylko ten co ma kase, a jego obsluza super !!
          • obserwator1982 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni 04.01.07, 18:51
            Witam
            okolo rok temu zaczalem sie rozgladac za nowym samochodem i odwiedzajac rozne
            salony moge wywnioskowac
            - salon toyoty -odwiedzilem go ubrany bardzo luzno(jakas bluza jeansy)nikt nie
            zapytal czy w czyms pomoc lub pokazac , gdy juz sam zapytalem i poprosilem o
            kalkulacji leasingu Pan z obsugi mial przeslac maila z ta ofera -czekam do tej
            pory ;)
            -samochod kupilem okolo pol roku temu ; nie skorzystalem z toyoty bo troszke sie
            zrazilem - poszedlem do Marszalka-tam byla pomoc-zaproponowano probna jazde itd(
            tam juz mialem marynarke i koszule -wiec moze wizualnie bylem potencjalnym
            klientem) -zastanawiam sie czy jakbym poszedl w bluzie to czy podobnieby mnie
            obsluzono
            --ford- sam musialem poprosic o pomoc ale po kalkulacji sprzedawca zadzwonil do
            mnie kilka razy i przeslal oferte mailem -wiec w sumie ok

-wroce jeszcze do Marszalka-po zakupie samochodu dzownila do mnie osoba z
            badaniem jakosci obslugi klientow-zadawano wiele pytan i kilka rzeczy nie
            zrobiono np. nie zaproponowano mi kawy-takie maja standarty wiec takie pytanie
            ankieter zadal , wiekszosc czynnosci wykonal sprzedawca zadowalajaco
            -wiec pozdrawiam p.Wojtka z salonu
            • Gość: Darek34 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:47
              No widzisz moze faktycznie zle byłem ubrany , postaram sie przy nastepnej
              wizycie w vw ubrac lepiec ;-) i zobaczymy ich obsluge ( ale powiem Ci ze nie
              lubie ludzi wywyzszających sie od innych ) On ma garnitu to juz jest Pan a
              gajer kupił za 370 zł w tesco Pozdrawiam
              • Gość: BuBu Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 213.25.14.* 22.02.07, 13:44
                Na salonie VW i Audii jest ok, ale obsługa ze Skody pozostawia wiele do
                życzenia, chamscy, grubiańscy, niekompetetni. Najgorszy z nich Andrzej C. Pozdro
                • Gość: bela Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 13:38
                  Przykład idzie z góry...
      • Gość: xsx Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 18:06
        moze pracownicy są mało uprzejmi bo im ukradli najlepszą audice jakiś czas temu,
        albo dlatego że ich szef sobie w więzieniu posiedział(lub jeszcze siedzi)
    • Gość: klient Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:57
      miałem tę nieprzyjemność korzsytać z salonu Marszałka.Nie chce mi się opisywać
      tego ale traktowano mnie nie jak klienta ale jak intruza,obsługa nie miła nie
      profesjonalna ruszają się jak flaki z olejem i w salonie i w serwisie jest tak
      samo.Beznadziejnie nie skorzystam i nie polecam.
      • Gość: Darek34 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:09
        Jak narazie jest wiecej osób nie zadowolonych z obslugi w salonach marszałka
        • Gość: skodziarz Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 12:25
          Wolałem z gwarancji zrezygnować niż tam jeździć.
    • Gość: xx Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 80.54.171.* 05.01.07, 09:31
      Ja bym powiedział inaczej.Panowie w krawatach są w porządku-grzeczni,uprzejmi.
      Natomiast pracowników trzeba pilnować-to naciągacze i niekompetentni.Przy
      każdej naprawie prubóją zarobić na lewo.
      • Gość: fogmen Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:25
        a ja mam gdzieś częstochowskie salony, żeby kupić samochód nie będę się stroił
        jak jajko wielkanocne :-) do tej pory wszytskie samochody kupowałem poza czewą,
        Bielsko Biała, Katowice ubrany w T shirt
        No nie jeszcze mnie nie pokręciło żeby do salonu samochodowego iść w gajerku.
        Generalnie obsługa i sprzedażowa i serwisowa w czewie beznadzieja.
        zdarzyło mi się serwisować autko przejazdem w Bielsku, naprawdę duża różnica
        • Gość: Rafik Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:04
          A skąd możesz wiedzieć jaka jest obsługa w częstochowskich salonach skoro
          serwisujesz i kupujesz na śląsku?
          NIestety takich jak ty cwaniaków jest więcej. Najpierw jedzie taki do salonu w
          Częstochowie, jedzie na jazdę testową, bierze wszystkie materiały dzwoni 2
          tygodnie ustala szczegóły a jak przyjdzie co do czego kupuje na Śląsku żeby się
          pochwalić sąsiadowi. Nieważne jaką pracę włożył w to sprzedawca i jak się
          starał. Cała częstochówka.
          • Gość: fogmen Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 13:37
            oj rafik rafik żaden cwaniak tylko po prostu klient
            Niestety takich sprzedawców jak ty jest cała masa i tyle
            samochodu nie serwisuje na śląsku tylko przejazdem tam byłem jadąc w dłuższą
            podróż,zrobiłem to po prostu po drodze, w czewie oczywiście kłopoty, a to
            termin a to kogos strzyka w krzyżu....
            no ciężko robić przegląd okresowy 150 km od miejsca zamieszkania więc o
            serwisach mam jako takie pojęcie
            w salonach czewskich to byłem chyba wszystkich odnośnie zakupów i znośny poziom
            to chyba był tylko w Fordzie.
            Masz chyba mentalność ogórka żeby Ci przyszło do głowy że samochodem się można
            chwalić..... są ludzie którzy te kupę blachy na kółkach traktują bardziej
            użytkowo, pomyśl że ktoś może nie być podjarany jak wsiada do swego samochodu -
            nawet nowego, szkoda że Ci to do głowy nie przyszło
            Następnym razem się bardziej staraj jak wpadnie gość w T shircie
            • Gość: Rafik Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 14:03
              Nawet jakby gość przyszedł w gaciach i podartym płaszczu to muszę go obsłużyć
              jak księcia z bajki. I to nie jest moje widzimisie tylko standard (wymuszony
              choćby ukrytym klientem). Zresztą z mego bogatego doświadczenia wiem, że pozory
              mylą i czasami niepozorny klient może kupić extra furę. Dlatego każdy klient
              niezależnie czym i w czym przyjedzie jest obsłużony na 110%.
              99% ludzi kupując nową rzecz a zwłaszcza samochód robi to z różnych powodów. I
              im droższa to rzecz i dłużej musiał na nią czekać i pracować tym bardziej jest
              z niej dumny i chciałby się nią pochwalić. W Polsce gdzie samochody do dochodów
              są stosunkowo drogie jest to tym bardziej jaskrawe, więc nie mów mi tu o
              mentalności ogórka.
              • kierowfca Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni 28.01.07, 12:31
                Niestety w Częstochowie w kalsie średniej samochodów nie potrafią obsługiwać
                ekstragawanckich klientów mających wymagania samochodu wybiegające poza 1.6 czy
                1.8 z klimatyzacja :(
                Najlepsza obsługa jaką dotąd spotkałem to był w salonie Hony we Wrzosowej i
                naprawdę czułem sie jak w domu tam :)
          • Gość: olo Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 80.54.173.* 05.01.07, 15:12
            Pierwszy raz słyszę o tym, że ktoś kupuje na Śląsku żeby pochwalić się
            sąsiadowi. Owszem, słyszałem że kupować należy na Śląsku, ale po to, żeby mniej
            zapłacić. I to już nie jest wina sprzedawcy w Częstochowie, że się namęczy i nie
            sprzeda. Jak chcę wybrać model to nie będę jeździł po Śląsku tylko zwiedzę
            lokalne salony. A kupię tam, gdzie cena będzie najlepsza.
          • Gość: do rafika Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 23:52
            Tak jest w każdej branży.Dziś klient jest???????trudno go nazwać ,szuka tego
            czego nie ma,Można mu pokazać 10 rodzajów białych koszul lub bluzek.A ona i tak
            powie że szuka takiej jaką widziała w telewizji i zastanawia się czy ona
            kosztowała 1o czy 15 złotych.
        • Gość: Gość Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 212.160.86.* 27.01.07, 16:49
          święta racja! żeby kupić samochód, miałabym się jakoś specjalnie ubierać?!
          Jeszcze tego tylko brakowałoby! śmiechu warte!
    • Gość: Versace smak zwyciestwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:21
      Nie mam pojecia co razi Ciebie w garniturach w których ubrani sa pracownicy
      salonu. To chyba normlane ,ze chca by klient czuł , ze sa kompetentni i
      traktuja powaznie swoja prace.
      Nie byłam tam nigdy w salonie i nie mam porównania.
      A co do kupujacych ..
      z doswiadczenia wiem ze NIGDY nie nalezy zawartosci portfela nikogo oceniac po
      wygladzie .Mozna sie bardzo pomylic .
      Kazdego nalezy oceniac i obsługiwac jednakowo.
      Wiem ze rzeczy najdrozsze i snobowate kupuja Ci , którzy na to nie wygladaja.
      Pan Marszalek równie swietnie zawsze wyglada i gustu moze mu niejeden
      pozazdroscic.
      A jesli jemu sie udało , to niech inni tez próbuja.
      • Gość: Darek34 Re: smak zwyciestwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:32
        Mysle ze po tych postach .3 salony u Marszałka sie troche wstrząsną i pomyślą
        nad klijentami powazniej a nie jak o intruzach Z powazaniem
    • Gość: Damiane4 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:35
      EEEEEEEEEEE szkoda gadac
    • Gość: popo Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.man.czest.pl 05.01.07, 23:27
      Ja Skodę u MM olewam sikiem prostym. raz mnie tam tak potraktowali że aby nie
      wybuchnąć śmiechem w twarz człowiekowi poszedłem precz, od tej pory serwisuję
      się poza naszym miastem nie karmiąc monopolisty, auta zresztą też nie kupiłem
      uniego a na głębokim Śląsku bo przecież tu mieli jedno auto i zero otwartości -
      żenada

dla uzupełnienia powiem że poziom sprzedawców w salenio sliwki w Katowicach jest
      jeszcze gorszy

nie polecam itd.
      • Gość: Darek34 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:51
        a widzisz nie ma łatwo z tymi salonami temten olew temu sie niechce hmm lepiej
        z niemiec fure sprowadzic nie dawaj naszym zarabic i tak juz dosc duzo spadła
        sprzedaz nowych aut i bardzo dobrze
    • Gość: MR Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 80.54.171.* 07.01.07, 16:28
      Co do sprzedawców to u Marszałka nie jest źle, ale serwis z przyjmującym p
      ADAMEM jest nie do przyjęcia. Potraktował mnie tragicznie i dlatego moja noga
      tam już nie stanie !!!!!! A szkoda bo teraz muszę jeździć na śląsk
      • Gość: GOŚĆ Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:16
        Zapraszam do serwisu w Lublińcu choć też niestety Marszałka to miła i super
        fachowa obsługa zwłaszcza Pan Rafał fachowiec pierwszej klasy.No i zdecydowanie
        taniej. Jeżeli chodzi zaś o sprzedawców z czewy to można powiedzieć że nie
        najgorsi tylko jeden Pan Tomek ze Skody to poracha na całej lini tak zadufanego
        w sobie kolesia to jeszscze nigdzie nie spotkałem.
        • Gość: niedoszły klient Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:29
          W VW sprzedawcy są jak najbardziej ok, w Skodzie jakby nie gadał przez komórkę
          jak ma klienta też byłoby dobrze. Ogólnie dobrzy sprzedawcy ale gdzie indziej
          był jeszcze lepszy.
        • Gość: 888 club Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.prenet.pl 07.01.07, 19:35
          Jasne a z Lublinca i tak przywiozą do Czewy na serwis lawetą
          • Gość: Darek34 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 23:06
            ahh ten monopolista
          • Gość: gość Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 21:50
            No tak ale tylko audi bo marszałek ma w d...e zaopatrzenie swojego salonu w
            lublińcu w narzędzia do naprawy.
            • Gość: Michał Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 13:58
              Ja sądze ze najlepiej kupic autko w opolu u lellka czy jakos tak super obsluga
              mozne jeszcze zobaczyc jego salon Porsche
    • Gość: sprzedawcaVW Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:59
      pracowałem u Marszałka, na szczęście krótko. to długi staż pracy w tym
      toksycznym miejscu niszczy sprzedawców - znieczulica totalna. podpisujesz listę
      obecności od poniedziałku do piątku, niby, że 8 godz. dziennie. w rzeczywistości
      pracujez 9 oraz w już nieewidencjonowane soboty (2-ie w tyg.) oraz niedziele
      (1-dną w tyg.), łącznie ok. 220 godz./miesiąc.
      na umowie masz najwyżej 1000zł brutto, a do ręki ok.700 + plus uznaniowa premia
      Staśka. ubierasz się jak jakiś dyrektor, a zarabiasz ja Mc Donald's.

• Gość: Adso Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:27
        Jak się to czyta to się niedobrze człowiekowi robi. 700 zł- do czego w tym kraju
        musi dojść, żeby się w końcu poprawiło. PS. słyszałem, że zwolniło się stamtąd
        kilku dobrych mechaników, a nowi dopiero się uczą- powodzenia nabywcy VW.
        • Gość: liberał Musi dojść do władzy liberał i kapitalista ,a nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 09:14
          socjalista . Socjaliści z "prawicy" i byłe komuchy z lewicy ustanawiają tak
          wysokie podatki ,że płacąc pracownikowi 700 zł drugie 700 musisz oddać
          ZUSowi ,a czy ludzie coś z tych wysokich podatków mają ? Mają pavulonik w
          szpitalu ,dziurawe drogi ,brak autostrad ,ceny samochodów wyższe 100 % niż w
          USA i 30 % niż w Estonii ,chrzczone paliwo ,skorumpowaną policję itd. itp.
          Jeżeli praca i pracodawca się wam nie podoba to załóżcie własną firmę jest
          jedno "ale" . Otóż musicie przebrnąć przez biurokrację i opłaty socjalistów i
          niechęć do prywaciarzy urzędasów państwowych . O zaciągnięciu kredytu nie
          wspomnę ,a jak się spóźnicie troszeczkę ze spłatą raty to przyjdzie
          komornik ,który wasz samochód wyceni na 100 zł (cena rynkowa 10 000 zł) . To
          jest ten wasz cud socjalistyczny ? Jedyne co w tym kraju się opłaca to wyjechać
          do liberalnego kraju i pracować za godne pieniądze .
          • Gość: Michal K Re: Musi dojść do władzy liberał i kapitalista ,a IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.01.07, 10:42
            Racja, chry kraj i chore obyczaje, tkwimy w komunie po uszy.
            A co do salonów tow cz-wie porażka proponuje dla porównania wizytę w touocie
            Kraków przy zakopiance. O mało co nie kupiłem z żoną yarisa którego nie
            potrzebuje. W czewie wszyscy mają ruchy zwolnione bo wiedzą, że i tak przyjdą
            do nich, za mała konkurencja. Ostatnio jakby trochę lepiej ale i tak wszyscy
            chodzą jak po dawce bromu.
          • Gość: th Re: Musi dojść do władzy liberał i kapitalista ,a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:57
            Za GODNE pieniądze u GODNEGO pracodawcy. Jak wam tak źle, wysokie podatki i w
            ogóle, to rzućcie tą działalność i zatrudnijcie się u liberała-kapitalisty.
            Poczujecie się wolni, a kiedy ten liberał-kapitalista nie będzie wypłacał wam
            pensji przez kilka miesięcy, albo robił to na raty, to tez nie szkodzi. Teraz
            jako osobie fizycznej przysługuje wam szereg praw: nie musicie spłacać kredytów,
            nie musicie płacić za czynsz i energie, a co najważniejsze - jeść też się
            możecie oduczyć. Tak masz rację: trzeba stąd wyjechać...
    • Gość: były pracownik Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.prenet.pl 28.01.07, 13:49
      wodzu pracownikom płaci grosze a sam jezdzi po amerykach południowych z mlodymi
      dziwkami. Ale głupi byłem ze u niego pracowałem byłem wykorzystywany jak bym
      był białym murzynem teraz pracuje na tym samym stanowisku w firmie
      konkurencyjnej i mam placone raz więcej niż u Marszalka
    • Gość: c+ Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:37
      Jesli myślicie że, wstawiają tam oryginalne części to jesteście w blędzie,
      wstawiają podróby bo tak taniej,obsługa pod zdechłym Azorem, a najśmieszniejsze
      jest to że, nie ma potrzeby naprawiać samochodów na gwarancji w stacjach
      dealerskich!!!Nie traci się przez to gwarancji!!! To tylko straszenie żeby
      przywiązać klienta do dealera i już.Marszałek ze swoją rodziną ma duuuuuże
      potrzeby dlatego tam zawsze będzie drożej niż gdzie indziej.A ten gość ze skody
      o którym pisano wcześniej , to ostatnie chamryło z klasą dla wieśniaków z Koziej
      Wólki.Garnitur nie załatwi niczego,jak się jest burakiem to się nim zostanie.
      • Gość: gosćinna Marszałek IP: 213.25.14.* 31.01.07, 11:40
        Po pierwsze co niektórzy z was!musieliby wrócić do 1 klasy w celu douczenia
        pisowni J.polskiego.Po drugie ci co pracowali u Pana Marszałka niech oddadzą to
        co zdażyli ukraść!!!!Po trzecie Pan Marszałek to bardzo dobry człowiek!a jego
        zycie prywatne powinno was nie interesowac.Co do salonów to wszystko jak
        naj.super!A dla zawistnych nie dobra wiadomość -otwiera nowe salony z wielką
        parą!Pozdrawiam zadowolona użytkowniczka Audi!!!!!!!!!!!!1
        • Gość: c= Re: Marszałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:17
          Ty Gościnna , pracujesz u Marszałka czy może jesteś z rodziny???
          Kradzież w firmie??? No bardzo możliwe, bo przykład idzie od samych
          właścicieli!!!
          A zadowolona z audi możesz sobie być, płacisz za serwis gotówka czy w
          naturze???
          Sorry ale wk#$%??!!ają mnie takie lale, co to g...no wiedzą o pracy u takich
          wyzyskiwaczy jak Marszałek i jego zas##&*ne dzieci.
        • Gość: c= Re: Marszałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:20
          Z wielką parą otwiera salony....bo dostanę zajadów ze śmiechu!!!
          Jakiś kurnik w górach to ma być salon???!!!
          Więcej pokory kmiotki dorobkiewicze!!!
        • Gość: frogman Re: Marszałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:23
          A to audi to od tatusia, kochanka czy ze szrotu ???? :-)
        • Gość: yhyh Re: Marszałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:04
          "gosćinna"- nie wstyd ci innym błędy wytykać i samej je robić? Może to ty do
          podstawówki wrócisz?
    • Gość: Kasia Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:24
      Miałam taką sytuacje w Skodzie u marszałka . Po wymianie oleju , filtrów i
      klocków oczywisice w serwisie , autko miało bardzo slabe przyspieszenie ,
      pojechal na drugi dzien tam mąż jak sie okazało to zepsul sie czujnik przeplywu
      powietrza ,ktory kosztuje około 800 zł ( jak auto zaprowadzalam wszystko bylo
      okej), musieli mi wymienic ten czujnik na jakis stary lub innego klijenta .
      Oczywiscie sie nie przyznali powiedzieli ze to sie moglo z dnia na dzien
      zepsuc , ale dogadał sie z jakims tam kierownikiem ktory zalatwil nam tą czesc
      i przywiozl do domu za 400 zł nową ( podobno nową ) troche dziwna sytuacja .
      Jak ktos mial podobną sytuacje niech napisze
      • Gość: tom2 Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:26
        No faktycznie dziwna sytuacja
        • Gość: fifi Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:00
          Z czegoś trzeba żyć, przecież nie wymienią Ci części za 20 zł bo to się nie
          opłaca, a tak 400 zł do przodu.HiHiHihihi
    • Gość: tak tylko pytam, Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: 212.160.250.* 31.01.07, 18:33
      > U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni

a może "NIEKOMPETENTNI"?
      • Gość: tak tylko pytam Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 18:45
        Czy to utrudnia rozumienie zdania?
    • Gość: renia Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 18:57
      jeśli myślicie, że sprzedawcy u Marszałka są niemili - to polecam rekonesans u
      Stańca w Poczesnej-tam to są dopiero paniska, wręcz hrabiostwo!!
      • Gość: MichAŁ Re: U Marszałka pracują ludzie nie kompetentni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:31
        Buraki wszedzieb są
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka