Dodaj do ulubionych

Dragi w porterze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:06
Witam wszystkich :) Zaczelam ten temat poniewaz bardzo mnie to interesuje czy
u nas w Czestochowie na dyskotece tak latwo zdobyc narkotyki jak sie mowi?
Slyszalam ze to ochrona wlasnie ma do nich najwiekszy dostep .Czy to prawda
?Boja sie czy nie dosypuja oni niczego do picia :/
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:08
      kupuj drinki sama i patrz co kelnerka z nimi robi i masz glowe spokojna.
    • Gość: Kruszynka Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:10
      no spoko ale jak ide tanczyc to browar zostaje na stole .Nie wiem co sie z nim
      dzuieje .Kilka razy slyszalam juz ze ochrona dosypuje czegos do drinkow!!!
      • wesolylisek Re: Dragi w porterze 04.01.07, 10:19
        moja rada - kupuj wodke - 50 na raz i idziesz tanczyc albo drinki albo wsiekle
        psy - wtedy na pewno nikt niczego nie dosypie :-)
        i z doswiadczenia wiem ze po wodce nastepny dzien jest lepszy - nigdy w zyciu
        nie mialem kaca jak pilem absoluta to najcudowniejsza z wodek smaczna i czysta
        i glowa po niej nie boli polecam szczególnie czarna porzeczkę
        • Gość: pako Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:22
          co do ochrony w portku i depo to banda.....!!!!wszystkiego sie mozna po nich
          spodziewac !!
    • Gość: Ania Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:21
      Ty chyba daziewczyno jestes niepowazna ! ZNam wszystkich chlopakow z portera z
      ohrony ,z jednym bylam bardzo dlugo i oni nie sa tacy ! To jakas sciema ! Moze i
      dosypuja czegos do napojow ale nie ocgroniarze
      • Gość: do Ania... Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:25
        i seksu zbiorowego tez nie lubia tak ?? hahahahaha :D
        • Gość: Ania Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:34
          Seksu zbiorowego ?Ja nic o tym nie wiem a co ty moze brales lub bralas w ty
          udzial z nimi ?jEsli nie to po co piszesz takie bzdury to sa na pewno plotki
          .Znam dziewczyny tych ochroniarzy i oni je bardzo kochaja .
          • Gość: don juan Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:52
            Ale to, że kocha ktoś swoją dziewczynę nie wyklucza zamiłowania do sexu
            zbiorowego z porterówkami :D
            Aczkolwiek sam uważam, że to jakaś bzdura z tymi dosypkami ze storny ochrony :)
      • Gość: J.B. Re: Dragi w porterze IP: *.182.inds.pl 11.01.07, 08:58
        To rozstaliście sie bo juz mu fujara zanikła całkiem?? ;*
    • Gość: Aska [...] IP: *.man.czest.pl 04.01.07, 10:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Uprzejmy :) Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:49
      Jestem c zestym gosciem portera i lozy nr 2 :) Widzialem wiele i wiele wiem
      .Panowie z ochrony a przede wszystkim i przelozony pan W.sa wszyscy siebie warci
      .A dziewczyny krore si8e z nimi zadaja i wierza im to pustaki :))Pozdrawiam :)
    • Gość: Tommy Re: Dragi w porterze IP: 89.174.23.* 04.01.07, 17:38
      Oczywiscie. Przez wiele lat chodzilem do portera i mam troche kontaktow na miescie, zeby wiedziec, ze to nie sa grzeczni chlopcy...
    • Gość: Heinrich H. Re: Dragi w porterze IP: *.apus-net.pl 04.01.07, 18:23
      Bardzo łatwo kupić, nie tylko na dyskotekach
      • Gość: klops Re: Dragi w porterze IP: 80.54.171.* 04.01.07, 21:44
        dragi w portku depo to juz chyba normalka porter przeciez wlasnie z tego slynie
        dosypuja tam narko do drinow wystarczy na chwilke zostawic ale wszedzie tak
        jest nawet w iguanie sie to ponoc zdarzylo.Dragi sa wszedzie w t6ych czasach to
        nie jest nowosc kazdy bierze
        • Gość: Paolo Re: Dragi w porterze IP: 89.174.23.* 04.01.07, 22:23
          nie generalizuj....
          • marcelmilau Re: Dragi w porterze 04.01.07, 23:03
            jak ktoś tego szuka to pewnie znajdzie proste jak drut
            • Gość: hmm Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:15
              Znam jednego ochroniarza,a dokładnie jego pięść wiec nie mówcie,że w porterze są
              grzeczni ochroniarze,bo w to nie uwierzę...
              Dostać za darmo to sama przyjemność...Ten koleś jest walnięty i powinien się
              leczyć!!!
        • Gość: don juan Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:53
          Chyba nie każdy jest takim idotą jak Ty czy Twoi znajomi, żeby brać.
        • Gość: Mnich Re: Dragi w porterze IP: *.tktelekom.pl 19.01.07, 19:26
          macie racje w portku na 200 osob jest190 naćpanych
    • Gość: damn_cute_gurl Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:56
      NIGDY i NIGDZIE nie powinno się drinków zostawiać! Słyszałaś kiedyś o Rohypnolu? Jeśli nie to wpisz sobie w google...co gorsza Rohypnol jest legalny w Europie...
      • Gość: Kasia Re: Dragi w porterze IP: 195.205.202.* 05.01.07, 00:07
        Ochroniarze w Porterze to bezmozgi i debile...
        • Gość: gosc Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:51
          kasie dobrze pcha sie...
      • Gość: Kasia Re: Dragi w porterze IP: 195.205.202.* 05.01.07, 00:08
        Ochroniarze w Porterze to bezmozgi i glupcy...
        • Gość: Do Kasi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 08:43
          • Gość: do tej co do kasi! Re: Dragi w porterze IP: *.apus-net.pl 05.01.07, 12:31
            Gość portalu: Do Kasi napisał(a):

> A ty jestes pier....dziw....!!!!Kto ci pozwolil wogole tak mowic na ludzi
            krory
            > ch nie zasz ???!!!Wszyscy ich uogolniaja a kazdy ochroniarz jest inny i nie
            moz
            > na wrzucaz ich do jenego worka .Moze kilkoro z nich robi cops zlego ale na
            pewn
            > o nie dosypuja nic do drinow.!!!!

Tak uwazasz bo niepamietasz jak i tobie dosypali cizio!
      • Gość: gosc Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:46
        bardzo madre slowa...Wy mowicie o Czestochowie,ze sa dragi,ochrona jest do
        bani...polecam wybrac sie do Katowic,Opola,Lodzi...tam na moment nie spuszcza
        sie szklanki z oczu!poza tym u nas ochrona w porownaniu do ochrony z pewnych
        klubow w tych miastach to potulne misie,tam bramkarz nie wchodzi w zadne gadki z
        delikwentem!
    • Gość: zygiiiiiiii Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 12:26
      co do narkotykow w porterze i innych klubach czestochowy to sa tak latwe do
      zdobycia jak nic innego :) Co do ochrony hhmmmmmm mam wiele d zarzucenia .fakt
      sa to goscie ktorzy trzymaja sie razem ale jak by cos to jada po sobie jeden na
      drugiego.Pan Dob juz nie daje rady ich chyba pilnowac hhhhhhahhhahah
    • Gość: ? [...] IP: 195.117.19.* 07.01.07, 20:21
    • Gość: Misia Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 21:48
      Co wy chcecie od bramki, to zajebiste chłopaki. Wszyscy to sportowcy a
      sportowcy, trenują kingsboksing więc nie biorą narkotyków, i nic do drinków
      laskom nie musza dosypywać bo i tak mają branie, mnie najbardziej podoba się
      taki przypakowany z tatuażami, jest super, taki przystojny i inteligentny, a
      jak trzeba to i w morde potrafi dac. Sama nie mam odwagi do niego podejść bo
      zawszze obok niego duzo lasek się kreci a ja nie chcę być jedną z wielu.
      Pozdrawiam chłopaków z bramki Portera i Depo.
      • Gość: Misia Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 00:12
        Co wy chcecie od bramki, to zajebiste chłopaki. Wszyscy to sportowcy a
        sportowcy, trenują <lol2>kingsboksing<lol2>, więc sporo koksuja, bo niedawno
        mieli szczurze klatencje a biceps bez wspomagaczy byli w stanie rozbudowac do
        odwodu 28(dwadziecsiaosiem)cm, wiec na 1szy cykl 20kilo megamasa zmieszane z
        metanabolem i dietanabolem w proporcji 70 do 54 zalawilo sprawe ale kłuć sie w
        koncu tez zaczac trzeba. nic do drinków laskom nie musza dosypywać bo sa
        homoseksualistami, mnie najbardziej podoba się
        taki przypakowany z tatuażami, jest super, taki przystojny i inteligentny, a
        jak trzeba to i w usta potrafi brac. Sama nie mam odwagi do niego podejść bo
        zawszze obok niego duzo chlopaczkow się kreci.
        Pozdrawiam chłopaków z bramki Portera i Depo.
        • Gość: ratan Re: do kretyna IP: *.realestate.net.pl 10.01.07, 17:56
          Gość portalu: Misia napisał(a):
          sporo koksuja
          > , bo niedawno
          > mieli szczurze klatencje a biceps bez wspomagaczy byli w stanie rozbudowac do
          > odwodu 28(dwadziecsiaosiem)cm, wiec na 1szy cykl 20kilo megamasa zmieszane z
          > metanabolem i dietanabolem w proporcji 70 do 54

Widzę, że odezwał się znawca tematu. Może polecisz mi jeszcze do tego jakąś
          dietkę i załatwisz sterydy o których wspominasz?
    • Gość: Misia [...] IP: *.man.czest.pl 07.01.07, 23:54
      • Gość: Misia Prawdziwa Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:39
        Nie wiem kolego czemu się podszywasz podemnie, jak chcesz cos napisac to pisz
        pod swoim nickiem. Z tego co widze duzo nawiązujesz do homoseksualizmu, więc to
        chyba jakieś Twoje ukryte pragnienia żeby obciagnąć jednemu z nich, z tego
        powodu jesteś jakiś sfrustrowany i wypisujesz tutaj te bzdury.
        • Gość: ciekawski A jak z kobietami w porterze...?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:43
          Z 2 lata mnie tam nie bylo bo chyba juz wyroslem z klimatu jaki tam panuje... za
          najlepszych czasow to fajne kobietki tam przychodzily :D a jak jest teraz??
          warto sie po takim dlugim okresie tam pofatygowac??
          • Gość: wielbiciel Re: A jak z kobietami w porterze...?? IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 19:20
            bramka ma najlepsze i najpiekniejsze kobiety,
        • Gość: sosna Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:07
          Misia a który tam ćwiczy kingsboksing ? 1 słysze z tego co wiem to tylko na
          siłownie chodza a szkola sie na dyskotekach hehehe
          • Gość: gosc Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 13:50
            a co to jest KINGSBOKSING do ch..a wacława?
      • Gość: bramkarz z Portera Re: Dragi w porterze IP: 212.160.86.* 11.01.07, 14:28
        uważajcie z tymi oszczerstwami!!!!!!!!!może i jestem trochę pusty ale na pewno
        nie mam małej fujary!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Misia Prawdziwa Re: Dragi w porterze IP: *.man.czest.pl 08.01.07, 13:47
      Spadnij zapraszam chetnie z Tobą zapoznam.Może nawet zrobie ci laske.Już
      wszystkich schabów w Porterze i Depo obrobiłam
    • Gość: Britnej Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:48
      Dragi są i będą, zresztą Porter słynie z narkotyków :)
      a jeśli chcesz się czuć spokojniejsza - idź do Genesis ;)
      • Gość: Do Misia Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 08:52
        A ktory bramkarz ci sie podoba tylko napisz dokladnie jak ma na imie ?
    • Gość: uprzejme Re: Dragi w porterze IP: *.adm.pcz.czest.pl 09.01.07, 13:28
      Piszemy do wszystkich goracych 16 ktore chodza do portka i leca na
      ochrone .!!!! Puszczecie sie za byle piwo !!Jak tak mozna??Czy wy myslicie ze
      jetescie gwazdami lokalu ? CHyba tak hehhehe Oni maja was w dupie i odzywaja
      sie tylko po to zeby sobie poruchac !!!!!Jestescie tak naiwne ze porazka! Oni
      wszyscy maja dziewczyny i uiwazaja was za zwykle szmaty.....Robcie tak dalej i
      rozsiewajcie syfy :))))Bedzie sie z kogo posmiac :)))Maja wasze zdiecia z orgi
      w roznych mieszkanaich a wy nawet o tym nie wiecie .Pozdrawiamy :)
      • Gość: czestochowa boy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 16:23
        • Gość: ona [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:55
          • Gość: czestochowa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:41
    • Gość: Misia Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 01:05
      Nie wiem czemu kiepie się podemnie podszywasz, pisałam Ci ze jak jesteś pedałem
      to powinieneś klubu dla siebie poszukac gdzie indziej, najbliżej chyba masz do
      Katowic, tam jest jakiś klub dla gejów. Widze że jesteś sfrustrowany tym ze nie
      masz gdzie się w Częstochowie pobawić w gronie swoich spedalonych kolegów, żyj
      nadzieją ze kidyś w naszym mieście powstanie taki klub i będziesz mógł
      publicznie obnosić się ze swoim homoseksualizmem.
      Co do bramkarza który mi się podoba to widziałam go dzisiaj, jest boski, te
      jego szerokie ramiona... Ech... Może kiedys zdobęde się na odwagę i podejdę do
      niego...
      • Gość: ! Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 11:34
        Zacznijmy od tego ,ze wiekszosc z tych tekstow o porterze czy depo jest jakas
        jedna wielka bzdura.Ludzie ktorzy to pisza sa zapewne mlodymi ludzmi , ktorzy
        nigdy nie byli w lokalu z powodu braku dowodu.Oczernianie ochroniarzy wynika
        zapewne z zazdrosci a ludzie ktorzy to pisza maja jakies ukryte kompleksy i
        moga im tylko pozazdroscic bo nigdy nie osiagna tego co oni SZACUNKU.
        • Gość: Do Misia Re: Dragi w porterze IP: *.pcz.pl 10.01.07, 11:49
          To lepiej zeby ci sie przestal podobac bo to moj facet zdziro !!!!Jak cie
          poznam w porterze i zobacze ze sie na niego lampisz to mnie popamietasz.Pilnuj
          sie !!!!!!!!
        • Gość: heheehe Szacunek ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 15:10
          buhahahahahahah dlaczego nie zazdroscimy szacunku np.50 centowi ma ładniejsze
          kobiety (nie porterowki pokemony) fajne fury (nie jezdzi tramwajem) i kupe siana
          (nie stoi za pare zlotych) puknij sie w łeb idioto
      • Gość: Misia Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:00
        Z tego co wiem to on nie ma dziewczyny bo niedawno z nią zerwał... Także która
        pierwsza ta lepsza :) Już nawet wiem jak ma na imię, a jak dobrze pójdzie to
        koleżanka załatwi mi jego numer telefonu :)))
        • Gość: lalusss [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 12:40
    • Gość: kot Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:04
      Kruszynka koksu to u nas w świetym miescie jest tyle ze palimy nim w
      piecu.......
      • Gość: Ewa Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:30
        A moja kolezaka gadala z bramkarzami z portera i teraz u niej na wsi krowy
        mleka nie daja
    • Gość: Chuck Norris [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 13:31
      • Gość: Do Misia Re: Dragi w porterze IP: *.adm.pcz.czest.pl 10.01.07, 15:05
        To masz Gowniaro zle wieadomosci !! Odwal sie od niego bo i tak nic nie
        wskorasz!Chyba masz z 15 lat bo podniecasz sie ze bedziesz miala nr tel
        bramkarza hhahsha Straszne :)
        • Gość: 2321321 Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:09
          ale z was mega wiesniary lansujecie sie w starych bekach :D
          • usser Re: Dragi w porterze 10.01.07, 16:25
            Przeczytalem caly watek. I nie wiem teraz tylko czy sie smiac czy plakac. Bo teksy niejakiej Misi i jej podobnych sa na poziomie trzynastolatka z ktorym i tak jest cos nie tak. A na pytanie czy dragi sa w porterze... Pewnie tak, bo gdzie by ich nie bylo. A szczerze mowiac to watpie aby ktos z obslugi dosypywal czegos do piwa czy drinkow. Fakt, trzeba uwarzac gdzie sie zostawia napoje, bo wtedy moze byc juz roznie. Pozdrawiam gorace trzynastolatki i innych wiagnietych w ten chory nie prowadzacy do zadnych wnioskow temat. Bawcie sie dalej... Zastanawiam sie tylko jakie teksty na mnie poleca.. Oj bedzie ciekawie;p Pozdro dla normalnych
      • Gość: widz Re: Dragi w porterze IP: *.182.inds.pl 11.01.07, 09:03
        dobra a ta bramka kiedyś zrobiła zadyme na CBC!!! Dlaczego ten wątek zostal
        usuniety?? CZyżby przeszkadzało to Panom Policjantom??
    • Gość: Misia Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 08:00
      Czemu się mnie czepiacie, jest coś złego w tym że ten chłopak mi się bardzo
      podoba ? Jestem z natury nieśmiałą dziewczyną i nie podchodzę pierwsza do
      faceta, ale ten mi się tak podoba że chyba zrobię wyjątek. Pewnie mnie pamięta
      z Portera bo czesto zalotnie na mnie patrzy jak tańczę i czasem uśmiecham się
      do niego więc myślę że już dawno zwrócił na mnie uwagę. Jeśli czyta to forum to
      pozdrawiam go serdecznie. Myślę o Tobie dniami i nocami i nie mogę się doczekać
      kiedy ze sobą porozmawiamy, napewno będziemy mieli wiele wspólnych tematów.
      • Gość: Adam Re: Dragi w porterze IP: *.tktelekom.pl 11.01.07, 08:50
        Tak napewno dostaniesz kutasa do possania albo jestes tak głupia albo rodzice
        cie trzymali w szafie
        • Gość: @@@@ Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:46
          heheh to bylo dobre Adam:) Popieram Cie !! Te gowniary z portka to juz jakas
          plaga dadza dupy bramkarzowi za byle co :) A ty Misia lepiej sobie daroj tego
          bramkarza jesli nie chcesz cierpiec .Wszystkie przez nich cierpia.Wiem cos o
          tym..... ...
    • Gość: olka Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:15
      a mnie sie podoba dj ktory juz niestety nie gra w porkim, szkoda bo imprezy w
      jego wydaniu na lightowej sali byly super. wiecie moze jak on sie nazywal -
      taki wysoki blondyn !!!!?
    • Gość: Edek [...] IP: *.man.czest.pl 11.01.07, 10:44
      • Gość: derek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:23
      • Gość: ..... Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:16
        ja rozumiem to ich praca i takie tam są zwarci i gotowi ale chyba zeby
        przeleciec jakąs panienke!!!!mając żony w domu. Czekają na jakas nacpaną
        laleczke tylko
    • Gość: bramkarz z Portera Re: Dragi w porterze IP: 212.160.86.* 11.01.07, 14:30
      powtarzam jeszcze raz.nie mam małego!!!!!!chetne żeby się przekonać niech
      piszą!!!!!!!
      • Gość: ? Re: Dragi w porterze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:59
        Powiem tak misia jestes fajna dziewczyna znam cie napewno bardzo madrze
        piszesz.Reszta tych baranow w dupie byla i gowno widziala ja osoboscie do tych
        twardzieli z PORTERA i DEPO nic nie mam sa ta twardzi zwarci i zawsze gotowi
        meszczyzni jak ktos ma im cos do powiedzenia niech zrobi to osobiscie a nie
        pierd....... na jakims forum swiadczy to ze jestescie okularnikami ktorzy sa
        takimi trolami komputerowymi.A wy banada pedalow piszecie to z zazdrosci bo oni
        maja najlepsze gwizady a wam pozostalo tylko walenie kapucyna przy rodzinnym
        objedzie z tata tranwestyta.
        • Gość: ! Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:34
          Święta racja "?". To jakieś zakompleksione spedalonecw..uchy. Tutaj są
          anonimowi, bo nie muszą patrzeć nikomu w oczy. Wasze kompleksy i zawiść was
          zżeracw..e.
          • Gość: Kary Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:00
            masz racje,pisza to zwykle zakompleksione condony,ktore w dziecinstwie
            dowiedzialy sie co to zly dotyk,odjebc... sie od bramki bo jak ona sie
            przyjebie do was to ch..ow... skonczycie.Takie rzeczy wyjda wczesniej czy
            pozniej,a wtedy.......Do kobiet pokroju Kruszyny nie bijcie piany takimi
            postami bo do niczego dobrego to nie prowadzi.Pozdrawiam serdecznie wszystkich
            normalnych.Co nas nie zabije to nas wzmocni.
            • Gość: Kary Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 23:07
              ps.robie pod siebie :(
    • Gość: Ochroniarz [...] IP: *.man.czest.pl 11.01.07, 19:13
      • Gość: Doris:) Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:11
        Pozdro dla Przyjacol z Bramki...hehehe
    • Gość: riposta [...] IP: *.183.inds.pl 12.01.07, 01:34
      • Gość: kira Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:09
        po co tu nazwiskami rzucac !!!!!ludzie dasjcie spokoj tym chlopakom.To jest ich
        praca i wykonuja ja dobrze .watpie ze dciesza soie ze musza ciagle patrzec na
        wasze krzywe nacpane ryje !!!Ale praca to pr4aca .
        • Gość: adam Re: Dragi w porterze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 12:10
          widze ze znasz sie na nazwiskach :D
          • Gość: ***** Re: Dragi w porterze IP: *.tktelekom.pl 12.01.07, 12:39
            A ja uwazam ze Ci faceci sa na poziomie.A wy piszecie tutaj totalne bzdury.Oni
            nie musza dosypywac niczego do drinkow, jesli o to sie rozchodzi,sa na tyle
            inteligentni ze potrafia sami poderwac panne,a czasem nie musza robic nic bo
            niektore same sie pchaja.Pewnie wiekszosc z was na tym forum nigdy nie zamienila
            nawet jednego slowa z ochrona,nie macie pojecia jacy sa i co robia na codzien.Ci
            faceci robia cos w zyciu,nie maja lenia w dupie jak wiekszosc frajerkow na tym
            forum.Przestancie pieprzyc bzdury tylko do roboty idioci.A i jeszcze jedno, nie
            kazda panna ktora siedzi w lozy nr 2 musi byc od razu dziwka.Po prostu
            zazdroscicie bo te kobiety nie siedza z wami.POZDRAWIAM CHLOPAKOW Z PORTERA I
            DEPO:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka