Dodaj do ulubionych

Gapdent centrum stomatologiczne

07.01.07, 21:51
Mieszkam na Błesznie i dostałem ulotkę z reklamą tego centrum
stomatologicznego. Był ktoś ? Ma jakieś wrażenia ? Jak z fachowością, cenami i
podejściem do pacjenta ? Centrum mieści się na Starym Błesznie, Brzeźnicka 6.

PS. Nie jest to żadna reklama, ale normalne pytanie czy warto tam leczyć zęby.
Obserwuj wątek
    • marcin_czwa Re: Gapdent centrum stomatologiczne 07.01.07, 21:55
      ul. Brzeźińska powinna być, przepraszam za pomyłkę. Pomyliłem tę ulicę z tą na
      Tysiącleciu czy Północy.
      • Gość: Mariusz Re: Gapdent centrum stomatologiczne IP: 62.29.160.* 08.01.07, 06:07
        Daj sobie spokój-kolejny koniował na osiedlu
        Jak chcesz to siadaj na fotelu-powodzenia
    • Gość: ktos Re: Gapdent centrum stomatologiczne IP: *.21.pl 09.01.07, 21:41
      Up. Może ktoś jeszcze coś ciekawego doda z doświadczenia.
      • Gość: ktos Re: Gapdent centrum stomatologiczne IP: *.21.pl 13.01.07, 20:33
        Up!
        • ala.wu Re: Gapdent centrum stomatologiczne 07.08.16, 22:52
          Centrum Medor przy Waszyngtona medor.pl/
    • Gość: tores z błeszna Re: Gapdent centrum stomatologiczne IP: *.net.stream.pl 07.10.13, 19:43
      Leczę się tam z całą rodziną od lat , pełen profesjonalizm,ceny średnie,umowa z NFZ,moim zdaniem nie ma lepszego w częstochowie....
    • adi1975 Re: Gapdent centrum stomatologiczne 07.05.16, 22:27
      Sory że odkopuje wątek, ale od jakiegoś czasu meszkam w Częstochowie. Wcześniej nie potrzebowałem dentysty, ale zaczął boleć mnie ząb i musiałem czegoś poszukać. Znalazłem Centrum Medor przy Waszyngtona. Gabinety w centrum, także mam blisko. Umówiłem się przez ich stronę medor.pl/ , tam też znalazłem wiele informacji na ich temat. Usługi dobre, ceny rozsądne dlatego już od dłuższego czasu systematycznie chodzę na przeglądy okresowe. Stomatolog w Częstochowie godny polecenia.
    • garia10 Re: Gapdent centrum stomatologiczne 25.08.16, 18:43
      też polecam Centrum Medor medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • honorata_sz Re: Gapdent centrum stomatologiczne 12.09.16, 18:18
      Fachowy dentysta jest w Centrum Medor medor.pl/ cenowo wychodzi mi dobrze, leczą bez zarzutów tylko z terminami różnie bywa. medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa Warto zadzwonić i się umówić wcześniej, teraz mają jakąś promocję na 25% także już w ogóle
    • baska_sz1 Re: Gapdent centrum stomatologiczne 23.09.16, 20:07
      również chodze do Medor, cenowo wychodzi dobrze, usługi bez zarzutów także polecam medor.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka