caramel.macchiato 21.05.09, 11:09 Od wczoraj strasznie bolą mnie kciuki i ta poduszeczka poniżej nich. Czy ktoś może mi pomóc? Mieliście coś takiego kiedyś? Od czego to się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caramel.macchiato Re: Bolą mnie kciuki 21.05.09, 11:18 Chyba raczej myszkę i klawiaturę... Myślicie, że to może być od tzw. pracy biurowej? Joystickiem się już nie bawię (tak często :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: Bolą mnie kciuki 21.05.09, 11:23 Też odpada - wolę zadzwonić. Poza tym na iphonie bardzo wygodnie się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Bolą mnie kciuki 21.05.09, 11:39 może przez sen zaciskasz kciuki albo nie wiem co mozesz nimi robc jeszcze ;p że Cię bolą.. ktos powinien Ci zorbic masaz dłoni ... Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.macchiato Re: Bolą mnie kciuki 21.05.09, 11:43 O, i to jest dobra odpowiedź. Powiedz mi proszę jeszcze, że jesteś panią doktor, to zaraz wydrukuję Twoją wiadomość i żonie pokarzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś