Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:16
Proszę o info konkretnych osób które skupują takie samochody.
Fiat Palio Weekend uderzony w prawa przednią oś
Obserwuj wątek
    • Gość: eh Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:42
      Udaj się na najbliższy złom na pewno coś ci poradzą
      • Gość: Piotrek Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:42
        A ile byś chciał za to auto ??
    • Gość: thomas Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:42
      Ktory rocznik tego auta i ile bys chcial za nie?????????
      • Gość: vvv Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:32
        Palio 97r z instalacją gazową cena okolo 2500zl
        • Gość: Piotrek Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:43
          Masz jakieś foto auta albo gdzie je można obejrzeć
          • Gość: vvv Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:46
            podaj mail przeslę ci foto
            • Gość: astell Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:03
              astellmach@op.pl
              prosze o zdjęcia
    • Gość: gosc Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:30
      Napisz anons do Posrednika, masz tu strone:
      www.gazeta.posrednik.pl
      i ktos chetny sie znajdzie, a tu zaraz beda chcieli cie "wycyckac" bez litosci !!
      Nie daj sie "kłusownikom" !!
      • Gość: gosc Re: Gdzie mogę sprzedać rozbiteauto ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:30
        www.gazeta.posrednik.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka