Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:30 mozecie polecic jakiegos malarza z czestochowy albo miejsce gdzie moge kupic obrazy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damn_cute_gurl Re: poszukuje malarza obrazów 15.01.07, 23:20 a jaki rodzaj sztuki Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.01.07, 01:32 Znam malarze, ktory namaluje Ci cokolwiek bedziesz chciala, musisz mu tylko okreslic swoj gust i zapotrzebowanie. Podaje Ci numer tel.665733458, ma na imie Tomasz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.205.inds.pl 16.01.07, 08:59 malarka w redzinach- marzena pasternak numeru poszukaj w ksiazce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:17 bardzo dziekuje za odpowiedzi. potrzebuje obrazów z krajobrazami i aktów. nie chcialabym zlecac nikomu malowania, wole wybrac cos z gotowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.bibl.pcz.czest.pl 18.01.07, 13:36 mam namiar na panią która sprzedaje po bardzo przyzwoitych cenach pejzaże b. ładne-spokojne, pani z częstochowy sama kupiłam od niej i zdobią moje mieszkanie, ma duży wybór, zainteresowanym mogę podać nr telefonu na prywatny e- mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:42 bardzo prosze o namiary... e-mail:anginsana22@yahoo.com pozdrawiam i dziekuje za kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Ani Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:43 Ręce opadaja jak się ciebie czyta, prowokacja, czy głupota, choć nie wierze że w XXI wieku można być tak głupim!!!!!!!!!! zamiast pisaćdurnoty na forum to rusz tyłek i idź na Wydział Artystyczny tak! tak! taki istnieje w Częstochowie lub niższy poziom Liceum plastyczne, ech głupota aż boli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.flatpla.net 18.01.07, 13:56 Wybacz kochanie ale prace z Akademii Długosza wydziału "malarstwa" są na nizszym poziomie niż z Plastyka. Powód: ludzie po plastyku w większości zdają na ASP do Warszawy czy Krakowa, a na tej niby akademii sa ludzie którzy po porstu malują sobie na jakimś poziomie. Nie mówie oczywiśćie o wszystkich czasem i tam znajdzie się prawdziwy talent, który np. z powodów finansowych nie mógł sobie pozwolic na zdawanie na ASP i utknał w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do znawcy Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:08 i tu się grubo mylisz bo do krakowa, warszawy ida jednostki 1, 2 osobowe resat odpadu trafia do Czestochowy::))), więc nie jest na tak wysokim poziomie jak podajesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefo Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:17 Jeśli Jesteś zainteresowana jakimś obrazem olejnym proszę o kontakt e-mail:stefo@poczta.onet.eu.Jest możliwy każdy obraz,kopia w/g uznania,gustu myślę że po niwygórowanej cenie Możliwość negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
damn_cute_gurl Re: poszukuje malarza obrazów 19.01.07, 22:07 Ochh, Sętowski kończył Długosza i jakoś na tym dobrze wyszedł!! A wracając do tematu to polecam pastele Borysa Michalika (odziedziczył talent po rodzicach!!). Nie mieszka teraz w Cz-wie, ale kontakt z nim ma właśnie Tomek Sętowski. Więc radzę się skontaktować z Muzeum Wyobraźni, a tam podadzą reszte namiarów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja 1 Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:02 Owszem przyjmuję każde zamówienie 0660844530 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.tktelekom.pl 20.01.07, 20:00 masz tu numer do zdolnego gościa, maluje co tylko zechcesz, sprzedaje w galeriach i prywatnie 886599245 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:45 bardzo wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam goraco...Ania Odpowiedz Link Zgłoś