Dodaj do ulubionych

poszukuje malarza obrazów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:30
mozecie polecic jakiegos malarza z czestochowy albo miejsce gdzie moge kupic
obrazy...
Obserwuj wątek
    • damn_cute_gurl Re: poszukuje malarza obrazów 15.01.07, 23:20
      a jaki rodzaj sztuki Cię interesuje?
    • Gość: sara Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.hsd1.nj.comcast.net 16.01.07, 01:32
      Znam malarze, ktory namaluje Ci cokolwiek bedziesz chciala, musisz mu tylko
      okreslic swoj gust i zapotrzebowanie. Podaje Ci numer tel.665733458, ma na
      imie Tomasz. Pozdrawiam
    • Gość: aa Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.205.inds.pl 16.01.07, 08:59
      malarka w redzinach- marzena pasternak numeru poszukaj w ksiazce
      • Gość: Ania Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 21:17
        bardzo dziekuje za odpowiedzi. potrzebuje obrazów z krajobrazami i aktów. nie
        chcialabym zlecac nikomu malowania, wole wybrac cos z gotowych.
        • Gość: ewa Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.bibl.pcz.czest.pl 18.01.07, 13:36
          mam namiar na panią która sprzedaje po bardzo przyzwoitych cenach pejzaże b.
          ładne-spokojne, pani z częstochowy sama kupiłam od niej i zdobią moje
          mieszkanie, ma duży wybór, zainteresowanym mogę podać nr telefonu na prywatny e-
          mail.
          • Gość: ania Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:42
            bardzo prosze o namiary... e-mail:anginsana22@yahoo.com pozdrawiam i dziekuje
            za kontakt
        • Gość: do Ani Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:43
          Ręce opadaja jak się ciebie czyta, prowokacja, czy głupota, choć nie wierze że
          w XXI wieku można być tak głupim!!!!!!!!!! zamiast pisaćdurnoty na forum to
          rusz tyłek i idź na Wydział Artystyczny tak! tak! taki istnieje w Częstochowie
          lub niższy poziom Liceum plastyczne, ech głupota aż boli!!
          • Gość: znawca Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.flatpla.net 18.01.07, 13:56
            Wybacz kochanie ale prace z Akademii Długosza wydziału "malarstwa" są na
            nizszym poziomie niż z Plastyka. Powód: ludzie po plastyku w większości zdają
            na ASP do Warszawy czy Krakowa, a na tej niby akademii sa ludzie którzy po
            porstu malują sobie na jakimś poziomie. Nie mówie oczywiśćie o wszystkich
            czasem i tam znajdzie się prawdziwy talent, który np. z powodów finansowych nie
            mógł sobie pozwolic na zdawanie na ASP i utknał w Częstochowie.
            • Gość: do znawcy Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:08
              i tu się grubo mylisz bo do krakowa, warszawy ida jednostki 1, 2 osobowe resat
              odpadu trafia do Czestochowy::))), więc nie jest na tak wysokim poziomie jak
              podajesz!!
              • Gość: stefo Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 20:17
                Jeśli Jesteś zainteresowana jakimś obrazem olejnym proszę o kontakt
                e-mail:stefo@poczta.onet.eu.Jest możliwy każdy obraz,kopia w/g uznania,gustu
                myślę że po niwygórowanej cenie Możliwość negocjacji.
                • damn_cute_gurl Re: poszukuje malarza obrazów 19.01.07, 22:07
                  Ochh, Sętowski kończył Długosza i jakoś na tym dobrze wyszedł!! A wracając do tematu to polecam pastele Borysa Michalika (odziedziczył talent po rodzicach!!). Nie mieszka teraz w Cz-wie, ale kontakt z nim ma właśnie Tomek Sętowski. Więc radzę się skontaktować z Muzeum Wyobraźni, a tam podadzą reszte namiarów :)
                  • Gość: Ja 1 Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 13:02
                    Owszem przyjmuję każde zamówienie 0660844530
    • Gość: marzena Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.tktelekom.pl 20.01.07, 20:00
      masz tu numer do zdolnego gościa, maluje co tylko zechcesz, sprzedaje w
      galeriach i prywatnie 886599245
      • Gość: Ania Re: poszukuje malarza obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 21:45
        bardzo wszystkim dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam goraco...Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka