Gość: mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:34 czy ktoś może polecić mi dobrego gastrologa dziecięcego??sprawdzonego.wiem że w Częstochowie jest Brendzel ale moze ktoś zna innego.Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utunia Re: gastrolog dziecięcy 24.04.07, 12:53 podnoszę wątek, też szukam gastrologa... Byleby nie Bren(ę)dzel... -- Nasza Zosia Zosia rośnie moje allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzektata Re: gastrolog dziecięcy IP: *.centertel.pl 24.04.07, 13:08 A czemu nie dr Brendzel? Byliśmy u niego z dzieckiem, i jestem zadowolony z wizyt. Słyszałem też inne dobre opinie o tym lekarzu Jest coś o czym warto wiedzieć? :] Odpowiedz Link Zgłoś
utunia Re: gastrolog dziecięcy 24.04.07, 13:35 Byłam u niego ostatnio i: nie słuchał co do niego mówię nie odpowiadał na moje pytania wszystko co robiłam jest złe (mimo zaleceń innych lekarzy) potraktował mnie jak gó..arę. Nie jestem głupią siksą i na takie traktowanie sobie nie pozwolę Szukam innego lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: gastrolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:50 Staroświecka jestem bo i lata są.Dlatego ceniłam u lekarzy podejście jak i leczenie mało inwazyjne,mało chemii,mało wymysłow modnych farmakologicznie ,mniej pomysłów aptekarskich więcej własnego doświadczenia i praktyki. Moje dziecko leczyli "starzy lekarze", których pozdrawiam : pani dr.J..... ul.Powst.Slaskich, pan dr.L... ul.Partyzantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad vocem Re: gastrolog dziecięcy IP: 195.205.146.* 24.04.07, 16:24 Polecam dr Kasnera. Niestety, jest z Dąbrowy Górniczej (ok.55km) od Cz-wy, ale to uznany autorytet. Znam troje dzieci, którym pomógł (m.in. przy celiakii). Namiary można znaleźć w każdej książce tel. Odpowiedz Link Zgłoś