Gość: kierow.ds.rozwoju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:37 Jesli masz prawo jazdy i mieszkach na terenie Mstow,Jaskrow,Redziny,Klomnice,i okolice, i szukasz dodatkowego zajecia w firmie pozyczkowej to napisz.Praca od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Praca dorywcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:46 na czym ma dokladnie polegac ta praca? w jakim wieku ma byc ta osoba? jestem z cz-wy. ile godzin dziennie? ile dni w tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Praca dorywcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:49 wiek obojetny,praca jako przedstawiciel firmy pozyczkowej,godziny ustalasz sam,dni tez.Zarobek prowizyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca dorywcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 14:51 a jest jakas podstawa?? wsumie to mam doswiadczenie w tej dziedzinie. masz jakis nr gg, na ktory moge sie odezwac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Praca dorywcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:09 moj numer to 8643216 Odpowiedz Link Zgłoś