Dodaj do ulubionych

Legionow kontra Rolnicza

IP: *.prenet.pl 25.01.07, 20:36
Ludzie ja pracuje na rolniczej a chetnie przenioslabym sie na legionow
napiszecie (osoby ktore tam pracuja) jak tam jest u Was u nas ludzie chwala
wasz zaklad ze tam jest lepiej nie ma takiego mobingu moze jak u nas
napiszcoe prosze jak to jest u Was na legionow.
Obserwuj wątek
    • Gość: szukający_pracy Re: Legionow kontra Rolnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:48
      Pracujesz przez Workera ? A jeżeli nie to , to jak sie tam dostałaś ?
      Pozdrawiam ( możesz napisać )
      • Gość: ktos Re: Legionow kontra Rolnicza IP: *.prenet.pl 25.01.07, 20:52
        TRW kiedys byly listy w zakladzie pracy i ktos mnie zapisal i zadzwonili
        przeszlam testy i tak pracowalam 2 lata w worku a od niedawna w TRW .a teraz
        idzi na dabrowskiego budynek jantar 2 pietro biuro worka i tam sie zapytaj ale
        ja sie pytam ludzi o opinie na legionow jak tam sie pracuje jak u was to jest
        jak jest z kierownictwem czy tak jak u nas stopery i stanie i mierzenie czasu
        i malo i malo
        • Gość: Menel Re: Legionow kontra Rolnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:24
          Z tego co wiem to ludzie sobie chwala Legionow, przynajmniej w porownaniu do
          Rolniczej. Nie trzeba tyle nap..lac, ogolnie luz-no i te wolne
          weekendy.Pozdrawiam
          • Gość: pracujaca Re: Legionow kontra Rolnicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 23:32
            podobno jesli chcesz sie przenies na legionów to musisz znajsc zastepstwo za
            siebie,wiem ze sytuacja odwrotna czyli z legionów na rolnicza nie stworzyłaby
            zadnego problemu a tak to nie wiem,najlepiej porozmawiac z dyrektorem.pozdro.
            • tomaszek1985 Re: Legionow kontra Rolnicza 25.01.07, 23:51
              Ja pracuje na Legionów. Z tego co wiem to moja ciocia odradzała mi Rolniczą,
              chyba dobrze zrobiłem :) Zrobię swoje i do domu :) Atmosfera na liniach jest
              zajebista, ludzie chętnie pomagają nowym pracownikom. No i nie ma tej
              beznadziejnej czterobrygadówki :) Jako młody człowiek wole siedzieć te pięć dni
              i weekend wolny. Pozdrawiam
              • Gość: Zainteresowany Re: Legionow kontra Rolnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:47
                Jak tam sie dostac? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka