Gość: zainteresowany IP: 212.160.86.* 27.01.07, 18:31 kiedy bedzie chodnik na ul.Gościnnej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olifantka Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 19:19 Czy radni Dźbowa mogliby zrobić coś dla młodzieży i jak kilkanaście lat temu wylać małe lodowisko na stadionie lub w innym miejscu np. ogródku jordanowskim?Mało zachodu a frajda duża.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Dżbów IP: 212.160.86.* 27.01.07, 20:50 wpelni popieram Twój pomysl,licze ze nie pozostanie ta sprawa bez odzewu,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Dżbów 27.01.07, 23:39 Gość portalu: olifantka napisał(a): > Czy radni Dźbowa mogliby zrobić coś dla młodzieży i jak kilkanaście lat temu wy > lać małe lodowisko na stadionie lub w innym miejscu np. ogródku jordanowskim?Ma > ło zachodu a frajda duża.Pozdrawiam. 2-3 lata temu straż pożarna zaproponowała, że przyjedzie do każdej szkoły, która się zgłosi i wyleje wodę na boisko. Straż nic za to nie chciała ale woda miała być brana ze szkół i szkoły rezygnowały bo nie było ich stać na tą wodę. Inna sprawa, że teraz zamiast lodowiska byłaby wielka kałuża bo temperatura za wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 10:41 chodnik ci się marzy? ja się zastanawiam kiedy przez osiedle przejedzie jakis ciezki sprzet i nas odśniezy, bo juz nie widać gdzie chodnik , gdzie uliczka , a gdzie trawa. moze jak zawsze dopiero w marcu?a moze zoblokuje się pogotowie. policja , straz to nostąpi to wcześniej. spekulacje zasypanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Dżbów IP: 212.160.86.* 28.01.07, 11:50 zgadzam sie z toba,ale brak chodnika wydaje mi sie duzo powazniejszym problemem ,dziecka do szkoly strach wyslac bo nie wiadomo czy jakis Tir go nie trzasnie w drodze do szkoly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dźbowianin Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 13:01 O ile sie nie myle to nasze osiedle odsnieżalo OSP Dźbów Moze nie jest super odsnieżone ale w zeszłą zime było gorzej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:58 odśniezało, a owszem. w pierwszy dzien śniezny.polecam pokonać tyły osiedla, tu nawet OSP nie przejechało. z pola nawiane, przez sprzątaczy nasypane .jak co roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dźbowianin Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:33 Z tego co widzialem to dzisiaj tez jezdzili po osiedlu. Wczoraj bylem na alejach to szlo sie jak przez bagno ciesz sie ze chociaz u nas troche odsniezyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 19:45 trochę czyli drodę do kościoła i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŹbowiak Re: Dżbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:02 osiedle jest odsniezone moze nie jest idealnie ale da sie przejsc jak ci nie pasuje to wez lopate i odsniezaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Dżbów IP: 83.2.123.* 28.01.07, 13:22 Pozdrawiam wszystkich mieszkających w Dżbowie......chodziłam tam kiedys do podstawówki.hm kiedy to było.... Odpowiedz Link Zgłoś