2szarozielone 09.10.08, 16:17 numer "Rocky" - pl.youtube.com/watch?v=hqOBR_Xbw2I albo z pluszowym kangurem: pl.youtube.com/watch?v=81szj1vpEu8 Albo najnowszy "astronauta"? pl.youtube.com/watch?v=GAONkS06LFU&feature=user :)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: znacie Remiego? 09.10.08, 16:20 Niezly jest gosc, ale czasem przesadza, na przyklad jak kradnie. Ja chyba najbardziej lubie z pogrzebem kurczaka w smazalni. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: znacie Remiego? 09.10.08, 16:21 A mnie ten kangur rozwala na małe kawałeczki :) Jak widzę tę bezsilność wkurzonych ludzi, co by go chcieli gonić... ale jak to? kangura??? :))) Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: znacie Remiego? 09.10.08, 16:31 kangur jest wlasnie z tych chamskich, nie lubie. ale rambo jest niesly. Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: znacie Remiego? 09.10.08, 16:31 nie rambo a rocky oczywiscie Odpowiedz Link
wilowka Re: znacie Remiego? 09.10.08, 21:20 Zakochałam się w filmiku z kangurem (zwłaszcza, że moje Maleństwo imię swe kangurowi z Kubusia Puchatka również zawdzięcza) Kangur Kangur Kangur Kangur Kangur Dziś mam taki dzień, że paru osobom bym tak jak on golfiście zrobiła! A gdzie jest pogrzeb kurczaka? dajcie proszę. Odpowiedz Link