Gość: ola IP: 212.87.240.* 28.01.07, 20:49 Czy ktoś wie gdzie przyjmuje Cezary Bareła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gala Re: bioenergoterapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:11 nie znam ulicy ale moze Ci wytłumacze: jedziesz ulica Jagielońską prosto przejeżdżasz przez most ten za Macro następnie skręcasz na pierwszych światłach w prawo ,przejeżdżasz przez most następnie skręcasz w lewo i zaraz widać jak skręcisz to po lewej stronie będzie taki wyższy budynek i tam przyjmuje to jest pierwszy budynek po lewej stronie widać go z trasy zanim skręcisz. On nie czyni cudów w moim przypadku szkoda pieniędzy na tych uzdrowicieli straciłam kupę kasy jeździłam nawet poza częstochowe Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: bioenergoterapia IP: 212.87.240.* 28.01.07, 22:18 Serdecznie dziekuję za informacje, potwierdza się to co kiedyś słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: replika Re: bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:20 a co on leczy?tarczycę leczy?ile bierze?jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:36 Byłam kilka razy u niego bierze niedrogo 30 zl od osoby a od dzieci i emerytów bierze 10 zł, i jest skuteczny, teraz też się do niego wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdzone Re: bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 01:54 jedz lepiej na gliwicka na lisiniec tam jest sprawdzony bioenergoterapeuta, ktory pomogl juz wielu ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
stefaniamonika Re: bioenergoterapia 22.11.13, 20:16 skontaktuj sie z bioenergoterapeuta Ezoteryk Kosma, mail: ezoteryk.kosma@op.pl Gość portalu: sprawdzone napisał(a): > jedz lepiej na gliwicka na lisiniec tam jest sprawdzony bioenergoterapeuta, > ktory pomogl juz wielu ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blake1 Re: bioenergoterapia IP: *.ingbank.pl 29.03.07, 12:38 Tak, wiem. Przyjmuje w Częstochowie na Goszczyńskiego 1 od poniedziałku do czwartku. Godzin nie pamiętam. Na szyldzie jest wszystko łacznie z numerem telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: bioenergoterapia IP: *.21.pl 29.03.07, 13:01 tak naprawde to nasza wiara w to, ze on nas wyleczy z jakiejs choroby czyni to,ze sami sie leczymy.ja chodzilam do niego bardzo dlugo i moje dziecko tez nic z tego nie wyszlo ani u mnie, ani u dziecka, ludzie jak bardzo w to wierza to coraz lepiej sie czuja, ci co maja mieszane uczucia to tak zostaje. tu potrzeba madrych specjalistow do chorob, albo wiary, bo wiara tez czyni cuda.kiedys bral co laska, dzisiaj widze, ze juz ma cennik. nie wybiore sie juz do kogos takiego, bo to nie ma sensu, to jest moje zdanie, moze inni mysla inaczej.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conan Re: bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 07:42 Ten na Lisincu do oszolom bylem pomachal lapkami 20 zl zainkazowa i nic nie pomogl. Bylem 20 razy i jajo duze! 200 poszly sie walic. Bioenergoterapia dziala wtedy kiedy w nia uwierzymy w tedy odblokowywuja sie nasze czakry. Ja wierze, ale u nas nie ma dobrego. Nasz umysl jest tak silny, ze sami mozemy sie leczyc. Ucze sie technik i dziala. Odmawianie mantry , kadzidla , joga i odblokowywanie sie . Kupta se ksiazki i sami sie leczcie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubak Re: bioenergoterapia IP: *.fwfin.fwc.com 30.03.07, 08:57 na kilinskiego 42/44 przyjmuje Pani Maria, doswiadczona bioenrgoterapeutka, 30 zł za wizyte, Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaneta Re: bioenergoterapia IP: *.cdma.centertel.pl 11.09.13, 10:18 Witam.Cezary Barela przyjmuje przy ul.Goszczyńskiego 1. P.S-.Osobiscie od wielu juz lat korzystam z pomocy Pana Czarka,,,WIELE razy mi pomogl,,prosze mi wierzyc-jest naprawde bardzo dobry!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cgjcghj/vhk Re: bioenergoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 13:28 NA Stefana Okrzei 41 w tą sobotę o 18 i za tydzien o tej samej porze leczą z chorób. Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusznl Re: bioenergoterapia 12.09.13, 16:02 szukam numeru telefonicznego do pana Czarka , jesli mozesz mi pomóc to poprosze . Odpowiedz Link Zgłoś
adler1000 Re: bioenergoterapia 30.10.13, 15:48 Słuchajcie ja już chodzę do tego Pana długo i pomógł zarówno mnie jak i mojej Rodzinie. Ponadto pomaga też skutecznie ze zdjęcia. Bierze 15 zł od osób po 70 roku życia, a od dzieci nic. Wizyta to 35 zł. Nie wiem kto w tych czasach bierze "co łaska" jak ktos tam pisze... Ludzie trzeba się jakoś utrzymać więc nie piszcie takich rzeczy,bo to bez sensu... Eh... Po prostu te forum to skarbnica niepotrzebnych wrzutów tyle powiem. A jeśli chodzi o wiarę to też się nie zgadzam, w poczekalni czasem czeka się bardzo długo na przyjęcie więc rozmawia się z ludźmi, którzy opowiadają o swoich przypadkach jak np, kobieta, której córka miała depresje i Pan Cezary pomógł, osoby z chorą tarczycą, guzkami. Czasem po prostu niektóre choroby są zbyt rozwinięte i nie da sie pomóc w 1000% albo u jednej osoby szybko idzie,a u drugiej nie i nie można mieć o to do nikogo pretensji! W każdym razie i ja i osoby chodzace do Pana Cezarego są mu wdzięczne za czasem bardzo wiele... I będą Go zawsze bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz85m Re: bioenergoterapia 13.10.15, 16:26 Czy ktoś moze podac jakis kontakt do tego Pana ? Odpowiedz Link Zgłoś