Gość: edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:59 czy ktoś z was ma meble zrobione przez tą firmę? bardzo chciałabym poznac jakies opinie na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: A-Z Kuchnia IP: 195.116.81.* 12.02.07, 19:03 meble ładne ale właściciel be Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: A-Z Kuchnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:12 co znaczy be? Jakiś nie uczciwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: A-Z Kuchnia IP: 195.205.202.* 15.02.07, 18:41 też słyszałam,że właściciel be, ma podobno kochankę, swoją pracownicę, takie to potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
dolly001 Re: A-Z Kuchnia 13.02.07, 22:48 Witam! Nie znam wyrobów tej firmy , jednak znam kogoś , kto zajmuje sie wykonywaniem mebli kuchennych i nie tylko. Ja osobiście jestem zadowolona , bo osobiście korzystam z kuchni autorstwa osoby , której kontakt podaje : makles7@tlen.pl Naprawde warto sie skontaktowac by choc porównac ceny..A róznica jest KOLOSALNA w odniesieniu do salonów , a wyroby nie mniej ciekawe i bardzo dobre jakościowo:) I co najważniejsze - Pan Krzysztof daje gwarancje na swoje wyroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: A-Z Kuchnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:47 Meble ładne, ale jezeli chodzi o ceny to duzo ale to duzo naciagane. Zamówiłam w innym zakładzie i wyszło to samo a moze i nawet lepsze 40% taniej w porównaniu do tego co mi tam wyliczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: A-Z Kuchnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:47 Meble ładne ,lecz cenowo drogie.. chodziłam też po innych salonach i tam też ceny nieztej ziemi ..niechodzi juz o pieniądze bo stać mnie na taką kwotę ale po co przepłacać! Dostałam namiary na 2 stolarzy od koleżanki . Wykonali pomiar projekt oraz montaż,jakość super ,cena przystępna ,ogólnie biorąc jestem bardzo zadowolona !Namiary mogę podać przez email. bo wiem że można na nich polegać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa710 Re: A-Z Kuchnia IP: 195.205.202.* 15.02.07, 18:16 meble drogie, inne firmy z mniejszą reklamą wykonują je o wiele taniej i też solidnie, nie dajcie się naciągnąć,zresztą mają dużo mebli nowoczesnych, z halogenami, oceniam je nisko, żadnej rewelacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa 710 Re: A-Z Kuchnia IP: 195.205.202.* 15.02.07, 18:21 oceniam te meble średnio, firma rozreklamowana wśród bogaczy dla których liczy się cena, im drożej tym niby solidniej i ładniej, polecam firmę Zet-Pol na św. rocha 28, projekt robią, jeśli się nie zdecydujesz na zamówienie nie płacisz za ten projekt, zostaje u nich w firmie, a w A-Z musisz zapłacić za projekt czy się decydujesz, czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
w_nagly Re: A-Z Kuchnia 23.06.14, 13:36 Witam wszystkich forumowiczów. Na wstępie chciałbym ostrzec wszystkich przed tą partacką firmą, która wykonuje "ekskluzywne meble" , jaki nowoczesny park maszyn jest w rzeczywistości.Meble tego zakładu niczym się nie różnią od innych firm - tylko CENĄ. Odpowiedz Link Zgłoś