Dodaj do ulubionych

Aparaty cyfrowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:57
Chcę kupić aparat cyfrowy, ale nie wiem jakiej firmy są dobre i gdzie można
kupić je za rozsądną cenę (tzn. tanio)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: !!! Re: Aparaty cyfrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:00
      tanio to znaczy ile?
      • Gość: anka Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:02
        no właściwie to tak 600-800
        • Gość: otoidzieon Re: Aparaty cyfrowe IP: *.belchatow.msk.pl 13.02.07, 21:03
          Polecam Fuji S5600
          Super sprawa.
          Sklepów jest mnóstwo.
          Polecam stronę www.skapiec.pl na niej porównasz sobie ceny w sklepach.
    • Gość: a Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:41
      600-800zł to znowu nie tak bardzo tanio,bo są też aparaty za 300 lub 400 zł
      • Gość: anka Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:22
        Jeszcze w sumie nie wiem ile chce wydać, najlepiej znaleźdź aparat za 300-400
        zł, ale dobry, tylko czy w czwie jest jakiś tani sklep z aparatami.
    • Gość: jacek Re: Aparaty cyfrowe IP: *.realestate.net.pl 14.02.07, 22:32
      najlepiej porownaj sobie ceny w kilku sklepach w Cz-wie, bo czasem warto
      poszperac gdyz ceny sa naprawde rozne. A 100 zl piechota nie chodzi. Wszystko
      zalezy do czego chcesz aparat.Jesli standardowo bedziesz robila odbitki 19*15 to
      w zupelnosci wystarczy Ci rozdzielczosc 4.0 mpix, naprawde. Warto wiec kupic z
      mniejsza rozdzielczoscia a np. ze stabilizatorem obrazu co jest super sprawa
      zwlaszcza gdy chcesz zrobic dobre zblizenie bez statywu.I zwroc uwage czy kręci
      filmy z dzwiekiem i w jakim formacie bo nie wszystkie formaty odzczyta Twoj
      komputer lub dvd. Do zmiany formatu polecam stronke www.zamzar.com a jesli
      chodzi o aparat to polecam fujii. Moze i karty xd sa drogawe ale aparaty sa
      bardzo porzadne
      pozdro.
    • Gość: ja Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:43
      kupiłam w Auchan Samsunga Digimax,5 mpix za 450 zł.Mam nadzieję,że to dobry
      aparat?
    • Gość: Mirek Re: Aparaty cyfrowe IP: *.21.pl 15.02.07, 09:01
      Kupowałem kiedyś w małym sklepiku(gość sprzedaje również aparaty przez
      internet).Ten sklep jest na starym błesznie boczna uliczka od majowej,ale
      dokładnie nie pamiętam.Pamiętam za to że był dobry wybór oraz bardzo dobre
      ceny.Ja kupiłem aparat+pokrowiec+akumulatorki+ładowarkę w cenie samego aparatu z
      innego sklepu.
    • Gość: zakochany Re: Aparaty cyfrowe IP: *.range86-143.btcentralplus.com 15.02.07, 11:10
      Kropelko bo chyba mogę tak do ciebie mówić? Mam nadzieję, że kupisz aparacik i
      zrobimy sobie wspólne zdjęcie? Buziaczek pa
    • Gość: czeladnik Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:45
      Witam polecam ci Pentaxa idz sobie do media markt napewno ci cos poleca nie
      musisz tam kupowac ale zorientujesz sie jest jest duży asortyment . Tylko nie
      kupuj HP.
      • Gość: W Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:00
        ani kodaków ...
        • Gość: yy? Re: Aparaty cyfrowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:51
          Ciekawi mnie dlaczego "W" odradza kodaki i cos wie na temat profesjonalnego obiektywu Schneider-Kreuznach ?
          • Gość: W Re: Aparaty cyfrowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:09
            bo W mówi o starszych generacjach Kodaków ...
    • Gość: zzz Re: Aparaty cyfrowe IP: 80.54.171.* 15.02.07, 16:27
      Do anki. Syrenka i Mercedes są samochodmi. Czym się będzie lepiej jechało?Sama
      odpowiedz.Tak samo z aparatem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka