Gość: Ela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:41 Szukam sprawdzonej wróżki, prosze o tel abo jakieś namiary.Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: Wróżka? IP: *.trustnet.pl 16.02.07, 09:29 Polecam pana Tomasza z księgarni ezoterycznej na Kościuszki 10 Trzeba wejść w podwórze w kamienicy na 1piętrze tel. 508370474 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróżka? IP: 83.16.102.* 16.02.07, 09:40 Pani Wanda.Mieszka na Niepodległości 41b m 153 nie pamietam nr tel.Byłam i wszystko sie sprawdza :) Odpowiedz Link Zgłoś
pkmk3 Re: Wróżka? 16.02.07, 09:45 Pani Wanda jest najlepsza.Mnie tez sie sprawdza co mi powiedziała.Nr telefonu 34 363 78 70 lub 600 195 164 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wróżka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 09:53 "Nie będziecie jedli niczego z krwią; nie będziecie wróżyć ani czarować. (...) Nie będziecie się zwracać do wywoływaczy duchów ani do wróżbitów. Nie wypytujcie ich, bo staniecie się przez nich nieczystymi; Ja, Pan, jestem Bogiem waszym." (Trzecia Księga Mojżeszowa, tzw. "Kapłańska" 19, 26 i 19, 31). "Kto zaś zwróci się do wywoływaczy duchów i do wróżbitów, by naśladować ich w cudzołóstwie, to zwrócę swoje oblicze przeciwko takiemu i wytracę go spośród jego ludu." (Trzecia Księga Mojżeszowa, tzw. "Kapłańska" 20, 6). "A jeżeli mężczyzna albo kobieta będą wywoływać duchy lub wróżyć, to poniosą śmierć. Ukamienują ich, krew ich spadnie na nich." (Trzecia Księga Mojżeszowa, tzw. "Kapłańska 20, 27). "Niech nie znajdzie się u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, czy guślarz, ani czarodziej, ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych." (Piąta Księga Mojżeszowa, tzw. "Powtórzonego Prawa" 18, 10-11). "Zbudował też ołtarze dla całego zastępu niebieskiego na obydwu podwórcach świątyni Pana. Również swego syna oddał na spalenie, uprawiał wróżbiarstwo i czary, ustanowił zażegnywaczy i wróżbitów i wiele złego czynił w oczach Pana, drażniąc go." (2 Księga Królewska 21, 5 - 6). "A gdy wam będą mówić: Radźcie się wywoływaczy duchów i czarowników, którzy szepcą i mruczą, to powiedzcie: Czy lud nie ma się radzić swojego Boga? Czy ma się radzić umarłych w sprawie żywych?" (Księga Izajasza 8, 19). "Wy więc nie słuchajcie waszych proroków ani waszych wieszczbiarzy, ani waszych marzycieli, ani waszych wieszczków, ani waszych czarowników, którzy mówią wam: Nie będziecie służyli królowi babilońskiemu, Gdyż prorokują wam kłamliwie, aby was oddalić od waszej ziemi, bym Ja was odrzucił i zginęlibyście." (Księga Jeremiasza 27, 9 -10). "Lecz terafy (czyli duchy - uwaga moja) mówią słowa mylne, a wróżbici mają kłamliwe widzenia. Sny, które tłumaczą, są złudne, puste ich słowa pociechy. Dlatego ludzie włóczą się jak trzoda, błąkają się, gdyż nie mają pasterza." (Księga Zachariasza 10, 2). "Jawne zaś są uczynki ciała, mianowicie: wszeteczeństwo, nieczystość, rozpusta, bałwochwalstwo, czary, wrogość, spór, zazdrość, gniew, knowania, waśnie, odszczepieństwo, zabójstwa, pijaństwo, obżarstwo i tym podobne; o tych zapowiadam wam, jak już przedtem zapowiedziałem, że ci, którzy te rzeczy czynią, Królestwa Bożego nie odziedziczą..." (List do Galatów 5, 19 - 21). "A gdyśmy szli na modlitwę, zdarzyło się, że spotkała nas pewna dziewczyna, która miała ducha wieszczego, a która przez swoje wróżby przynosiła wielki zysk panom swoim. Ta, idąc za Pawłem i za nami, wołała mówiąc; Ci ludzie są sługami Boga Najwyższego i zwiastują wam drogę zbawienia. A to czyniła przez wiele dni. Wreszcie Paweł znękany, zwrócił się do ducha i rzekł: Rozkazuję ci w imieniu Jezusa Chrystusa, żebyś z niej wyszedł. I w tej chwili wyszedł." (Dzieje Apostolskie 16, 16 - 18). "Udziałem zaś bojaźliwych i niewierzących, i skalanych, i zabójców, i wszeteczników, i czarowników, i bałwochwalców, i wszystkich kłamców będzie jezioro płonące ogniem i siarką. (Objawienie 21, 8 ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwin Re: Wróżka? IP: *.trustnet.pl 16.02.07, 19:06 Masz sekciarskie zapendy Tomek Walnij sobie baranka z rozbiegu o ścianę to Ci może przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strach na wróble Re: Wróżka? IP: *.realestate.net.pl 16.02.07, 19:17 Polecam dobrego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Wróżka? IP: 83.16.102.* 16.02.07, 19:59 Nikt się nie pyta o lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś