Dodaj do ulubionych

Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz

IP: *.man.czest.pl 20.02.07, 15:41
ktory zaklad jest lepszy do zrobienia trwalej:
Beata Dysiewicz na Czarneckeigo czy Katarzyna Bajor na Jana Pawla?
prosze o wypowiedz Panie, ktore tam byly
Obserwuj wątek
    • adudi Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz 21.02.07, 14:12
      moze ktos cos wie?
      • Gość: Gosia Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:41
        Od czerech lat robię koloryzację u Beaty Dysiewicz i jestem bardzo zadowolona.
        Tej drugiej pani nie znam. Beata zna się na włosach i nie zrobi ci niczego, w
        czym mogłoby być Ci źle. Byłam świadkiem, jak dziewczynie nie chciała zrobić
        jasnego blondu, bo twierdziła, że po pierwsze, efekt przy jej włosach nie
        będzie taki, jak na obrazku, po drugie uważała, że kobietce lepiej będzie w
        kolorze o dwa tony ciemniejszym. Jak robi trwałą, nie wiem, bo nie korzystałam,
        ale ogólnie jest OK. Musisz się tylko uzbroić w cierpliwość - wizyta trwa dość
        długo.
        • Gość: sisi Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:18
          ja też korzystam z usług B.Dysiewicz i to wszystko prawda minusem jesttylko to
          że bardzo długo się tam siedzi bo jest dużo ludzi.
    • Gość: buba Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz IP: 80.48.49.* 11.04.07, 23:26
      A mogłabyś podać namiary na ten Kraków ? Będe tam niedługo, może sie wybiorę
      skoro tak zachwalasz ? Numer tel, aders albo www , bardzo poproszę. Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka