Gość: Ania IP: *.man.czest.pl 20.02.07, 15:41 ktory zaklad jest lepszy do zrobienia trwalej: Beata Dysiewicz na Czarneckeigo czy Katarzyna Bajor na Jana Pawla? prosze o wypowiedz Panie, ktore tam byly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adudi Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz 21.02.07, 14:12 moze ktos cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:41 Od czerech lat robię koloryzację u Beaty Dysiewicz i jestem bardzo zadowolona. Tej drugiej pani nie znam. Beata zna się na włosach i nie zrobi ci niczego, w czym mogłoby być Ci źle. Byłam świadkiem, jak dziewczynie nie chciała zrobić jasnego blondu, bo twierdziła, że po pierwsze, efekt przy jej włosach nie będzie taki, jak na obrazku, po drugie uważała, że kobietce lepiej będzie w kolorze o dwa tony ciemniejszym. Jak robi trwałą, nie wiem, bo nie korzystałam, ale ogólnie jest OK. Musisz się tylko uzbroić w cierpliwość - wizyta trwa dość długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:18 ja też korzystam z usług B.Dysiewicz i to wszystko prawda minusem jesttylko to że bardzo długo się tam siedzi bo jest dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Katarzyna Bajor czy Beata Dysiewicz IP: 80.48.49.* 11.04.07, 23:26 A mogłabyś podać namiary na ten Kraków ? Będe tam niedługo, może sie wybiorę skoro tak zachwalasz ? Numer tel, aders albo www , bardzo poproszę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś