Dodaj do ulubionych

Drogi Szerloku H.

11.09.03, 00:57
Wyjasnienie:

Zostalo mi zarzucone, ze jestem podly wobec Ciebie. Zem uszczypliwy i w
kazdym watku dowalam, przez co robie z Ciebie pajaca (czy jakos tak). I ze
metody faszystowskie stosuje.

Nie jest moja intencja robienie przykrosci Tobie. Mam wade fabryczna, objawia
sie ona tym, ze wobec osob budzacych moja sympatie bywam ironiczny i
uszczypliwy. W odpowiedzi oczekuje odszczypniecia, i wynikajacej z tego milej
i pikantnej konwersacji. Niniejszym przepraszam wiec, jesli zostalem zle
zrozumiany i wydalem sie Tobie byc typem niemilym, zawzietym i
niesympatycznym.

Mam nadzieje, ze przyjmujesz reke na zgode. Oslizgla ona nie jest, a uscisk
mocny i szczery.

Z uszanowaniem,
K.

PS: gratuluje oddanych obroncow.
Obserwuj wątek
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 01:27
      Sciskajcie sie jednak...albo przez bibułkę, albo przez maseczkę, pls
      PS. S A A R S !!!!!!!!!!!!!!!!!!

wonsz napisał:

> Wyjasnienie:
      >
      > Zostalo mi zarzucone, ze jestem podly wobec Ciebie. Zem uszczypliwy i w
      > kazdym watku dowalam, przez co robie z Ciebie pajaca (czy jakos tak). I ze
      > metody faszystowskie stosuje.
      >
      > Nie jest moja intencja robienie przykrosci Tobie. Mam wade fabryczna, objawia
      > sie ona tym, ze wobec osob budzacych moja sympatie bywam ironiczny i
      > uszczypliwy. W odpowiedzi oczekuje odszczypniecia, i wynikajacej z tego milej
      > i pikantnej konwersacji. Niniejszym przepraszam wiec, jesli zostalem zle
      > zrozumiany i wydalem sie Tobie byc typem niemilym, zawzietym i
      > niesympatycznym.
      >
      > Mam nadzieje, ze przyjmujesz reke na zgode. Oslizgla ona nie jest, a uscisk
      > mocny i szczery.
      >
      > Z uszanowaniem,
      > K.
      >
      > PS: gratuluje oddanych obroncow.
    • sherlock_holmes Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 08:18
      Drogi Wenszu! Musze Cie uswiadomic: probujac robic ze mnie pajaca, zrobiles z
      siebie jeszcze wiekszego, na dodatek koncertowgo pajaca.
      Dziekuje mojemu fan-klubowi :-) Bylem bardzo milo zaskoczony troska o moja
      jakze skromna osobe. Postaram ise nie zawiesc pokladanych we mnie nadziei :-)))
      • wonsz Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 09:06
        sherlock_holmes napisał:

> Drogi Wenszu! Musze Cie uswiadomic: probujac robic ze mnie pajaca, zrobiles
        z
        > siebie jeszcze wiekszego, na dodatek koncertowgo pajaca.

Drogi Szerloku!

Szkoda, ze nie chcesz przyjac do wiadomosci, ze pajaca z Ciebie robic nie
        chcialem.

Zycze powodzenia w zadowalaniu fan-klubu. Pamietaj tylko, ze laska panska na
        pstrym koniu jezdzi.

Pozdrawiam,
        K.
        • sherlock_holmes Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 09:10
          Alez ja od poczatku wiedzialem, ze nie chcesz ze mnie robic pajaca - jak mozesz
          robic rownoczesnie pajaca z siebie i mnie? Prawde mowiac to dobrze,ze
          uswiadomiles mi swoje intencje, swiadome czy nie. Przyda sie w inwigilowaniu.
          • mha1 W obronie Wensza 11.09.03, 09:17
            nie zauważyłam, żeby Wonsz robił z siebie kiedykolwiek pajaca
          • gal_ja Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 09:19
            Sherlocku! Wyhamuj:). Mam wrażenie, że naprawdę nie masz powodu się boczyć. Ja
            rozumiem "wadę fabryczną" wensza bo mam podobnie, być może tylko w mniejszym
            natężeniu.

Proponuję podać sobie graby w wirtualu (wonsz chyba ciągle trzyma swoją
            wyciągniętą), a dać sobie po mordach w realu jak się spotkacie:))

Rispekt! (jak to ostatnio się zrobiło popularne na tym forum)

Gal
            PS. Jako doktor forumowy zalecam Panu Sherlockowi obowiązkowe obejrzenie "The
            Big Lebowski", min. cztery piwa w trakcie oglądania i (w miarę możliwości)
            jednego jointa. Po tej terapii spojrzenie na całą sprawę nowym okiem.
            :)
            G.
          • wonsz Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 09:35
            Wiesz, zastanawia mnie wysoki poziom agresji u Ciebie, polaczony z absolutnie
            zerowym poczuciem humoru wobec wlasnej osoby.

Nie pasujemy sobie, nie smiejemy ze swoich zartow, zaproponowalem wiec
            zawieszenie broni i mialem nadzieje na pokojowe niezauwazanie. Propozycja jest
            aktualna, reka wyciagnieta.

K.
      • ulalka Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 09:51
        sherlock_holmes napisał:

> Drogi Wenszu! Musze Cie uswiadomic: probujac robic ze mnie pajaca, zrobiles z
        > siebie jeszcze wiekszego, na dodatek koncertowgo pajaca.
        > Dziekuje mojemu fan-klubowi :-) Bylem bardzo milo zaskoczony troska o moja
        > jakze skromna osobe. Postaram ise nie zawiesc pokladanych we mnie nadziei :-
        )))

moj drogi... wykazales sie koncertowo... krokodyla nie przemakalnoscia skory...
        odtracanie reki na zgode jest wyrazem lekkiego braku taktu (ze delikatnie ujme
        to tak)... real czy wirtual, trzeba miec odrbine wyczucia.
        a pajac jest ten, kto nie wyczuwa niuansow, o!..
        trzym sie chlopie :) powodzenia
        • sherlock_holmes Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 10:04
          Podam reke gdy dowiem sie o co chodzi - bo chcialbym sie doweidziec co takiego
          sie stalo. Nigdy nie mialem nic do Wensza - do dzieisejszyxch szkalujaco-
          upierdliwych postow. Nie rozmawialem z Wenszem na GG i nie mama pojecia, co
          dwie lub wiecej osob kazalo mu zrobic. Chcecie uprawiac gowniarzerie - beze
          mnie.
          PS. O odrobine wyczucia moge zaapelowac do Ciebie i paru osob - na razie
          przyjmuje Wasze metody "walki" :-(
          • wonsz Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 10:11
            sherlock_holmes napisał:

> Podam reke gdy dowiem sie o co chodzi - bo chcialbym sie doweidziec co
            takiego
            > sie stalo. Nigdy nie mialem nic do Wensza - do dzieisejszyxch szkalujaco-
            > upierdliwych postow.

Twoj powaznie - zartobliwy ton wprowadzil w blad kogos, kto zechcial Cie
            bronic. Uswiadom Twoje wielbicielki, bo nie wszystkie czytaja ze zrozumieniem.
            Niektore na kapusniaczek wolaja ulewa.

Z powazaniem,
            K.
            • sherlock_holmes Re: Drogi Szerloku H. 11.09.03, 10:18
              No i wlasnie o to mi chodzi. Wszyscy stroja sobie zarty - lzejsze lub ciezsze,
              ale nikomu to nie przeszkadza. Jednak ktos wolal zburzyc absolutny porzadek
              (albo artystyczny nielad) i zaczela sie chryja.
              Mam nadzieje,ze nie masz nic do mnie osobiscie i ze bedziemy sobie nadal
              ublizac w zartobliwiej formie :-) Do tej pory uwielbialem te dyskusje, rowniez
              te o pajacu - mam nadzieje,ze ani Twoja, ani moja nie byla traktowana powaznie.
              Natomiast pare watkow od innych osob, zupelnie powaznych, chyba nie na miejscu?
              My z Wenszem sobie krzywdy nie damy zrobic i - mam nadzieje - sami sobie
              poradzimy z wlasnymi "rozgrywkami"
    • sherlock_holmes Teraz Was zaskocze 11.09.03, 09:35
      Dopoki nie ukazal sie ten watek, nic do Wensza nie mialem. Widze jednak, ze
      wiele osob apeluje do mnie o poczucie humoru i wyluzowanie, sami traktujac ten
      watek smiertelnie powaznie. Coz - punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
      I to pierwszy moj powazny post na ten temat, mam nadzieje, ze ostatni.
      Ciekawe, ze sam Wonsz nie jest az tak drazliwy - naruszylem jakies tabu czy co,
      ze sie tak emocjonujecie? Tym razem ja zaapeluje: wiecej luzu, przeklujcie sie
      szpilkami i czytajcie tez emotikony!!! A browarek z checia sam obale
      wieczorem. :)))
      • wonsz Re: Teraz Was zaskocze 11.09.03, 09:39
        sherlock_holmes napisał:

> Dopoki nie ukazal sie ten watek, nic do Wensza nie mialem.

Ten watek jest efektem wczorajszej malo zartobliwej rozmowy gg, w ktorej
        zostalem nazwany podlym, nikczemnym, faszystowskim przesladowca. I wiesz, za
        cholere nie wiem, gdzie ja Ciebie przesladowalem. To mialem do powiedzenia.

K.
    • betty-bt pare slow na temat krow :) 11.09.03, 10:59
      nie bede komentowac tego powstania. powiem tylko tyle:
      zaprzestaje rozmow PRYWATNYCH przez GG z osobami, ktore wywlekaja potem moje
      wyrwane z kontekstu slowa na forum, tylko po to, zeby je pozniej przekrecic i
      ubarwic.
      nie chcac dolewac oliwy do ognia nie bede tez przytaczac na co inni pozwalaja
      sobie w rozmowach prywatnych. dziecinada!!!

prosze sobie podac lapki i po krzyku ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka