Gość: Kubak IP: *.fwfin.fwc.com 22.02.07, 11:00 Od trzech dni usiłuje sie zalogowac do systemu rezerwacji kolejki w UM i nic, cały czas błąd... Czyzby kolejny dobry pomysł okazał sie niewypałem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Internetowy system rezerwacji kolejki w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 12:34 Ja tam sie zarezerwowalam, sprobuj spokojnie, napewno sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Internetowy system rezerwacji kolejki w UM IP: 80.51.57.* 22.02.07, 15:56 wczoraj się zapisywałam bez problemu, super pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Internetowy system rezerwacji kolejki w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:30 Zainstaluj poprawnie "Javę" i musi działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Internetowy system rezerwacji kolejki w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:23 hej Anetis,miło się spotkać na forum:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Internetowy system rezerwacji kolejki w UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:52 Pomysł OK, tylko ze to działa tylko przez Internet Explorera :( Odpowiedz Link Zgłoś