Gość: easy IP: *.lelewela.trustnet.pl 24.02.07, 17:00 Witam . Poszukuję kogoś,kto zna się na regulacji,ostrzeniu,serwisie elektrycznych maszynek do strzyżenia.Jeśli znacie kogoś takiego ,proszę o namiary.pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: troll z foruma Re: Fachowiec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:07 ja jezdem fachman od wszystkiego,student !!! Zaliczenia wszystkie, egzaminy ok, gnije tu samotny, gruby, w szkłach jak denka butelek, w Instytucie Informtyki Stosowanej (sic) i nie student!!! Kto mnie zwolnił?!! Buuuhaaaaaa, hihihihihiiiiiii. Ej wy wykształciuchy, hihihihihihihihihiiiiiii Zatrudnijcie mnie,wszystko umię ,zamiatac ,odsnieżac,zyścić szalety,byle na piwko zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Fachowiec... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 09:09 przy cmentarzu rocha mieszka taki koleś co ma firme i cos takiego robi- wiem bo nam cos robił, i wszystko było wporzadku... bardzo fajnie, nawet duzo nie zdarł... Marcin Krzywda na ul.Ks.T.Kubiny ale nr.kom podam ci pozniej bo jest na męża kom- a teraz go niema ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: Fachowiec... IP: *.lelewela.trustnet.pl 25.02.07, 21:29 dzięki za już i czekam na komórkę...dzięki Odpowiedz Link Zgłoś