Dodaj do ulubionych

chrapiący bokser

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:35
mam boksia sukę 6 miesięcyjest kochana poza jednym-okropnie chrapie niejeden
stary dziadek jej nie dorówna ;to staje się męczące dla nas domowników.Mam
obawy co do jej zdrowia bo to nienormalne żeby pies tak chrapał-właściciele
bokserów czy wasze psiaki też tak głośno sypiają?
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: chrapiący bokser IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 12:49
    • Gość: beba Re: chrapiący bokser IP: *.gre.pl 26.02.07, 13:33
      Tez mam boksera chrapie juz 9 lat, ale wcale nam to nie przeszkadza, bo jest
      taki kochany- pozdrawiam
    • marcelmilau Re: chrapiący bokser 26.02.07, 13:52
      Bokser chrapie jak cholera:) wiem bo mam od zawsze boksery:) tak więc nie ma w
      tym nic dziwnego.
    • Gość: neo Re: chrapiący bokser IP: 80.54.172.* 26.02.07, 14:05
      mój ma 3 miesiące i też chrapie - nie ma czym się przejmować przez ich budowę
      mają do tego predyspozycje myślę , że u boksiów gorsze są bączki :)

bardzo kochane psiaki :]

• Gość: gaga Re: chrapiący bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:55
        dzięki troche mnie uspokoiliście bo już myślałam że to infekcja,przewlekły
        katar albo coś podobnego;i tak to najukochańszy psiak,bączki też miewa ale
        wybaczam jej to;pozdrawiam
        • Gość: lodzika1 Re: chrapiący bokser IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 17:29
          moj ma 8 lat i chrapie tak ze masakra az sie ziemnia trzesie a do tego biega podczas snu:) a co do puszczanych bakow to robia to czesto poniewaz maja krotki przelyk pokarmowy
          • Gość: gaga Re: chrapiący bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:09
            a czym karmicie waszych pupili;moja maleńka jest na purinie podobno jak suche
            to nie gotowane a ona uwielbia marchewkę i ryż banany też;
            • Gość: leo Re: chrapiący bokser IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:15
              nasza ma 5 lat jest bardzo grzeczna,nie chrapie,karma podstawowa to gotowane
              jedzenie{serca ,golonka z indyka,tansze miesa,}karma sucha jako uzupelnienie od
              czasu do czasu.boksie sa super
    • florida_blue Re: chrapiący bokser 27.02.07, 11:24
      moja nie chrapie tylko czasem pochrapuje - moze dlatego ze nie jest rasowa ;)
      ale wszystkie pozostałe dzwieki w normie: wzdycha, pochrumkuje, parska, kicha i
      głośno węszy - standard ;)
    • Gość: ja Re: chrapiący bokser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:59
      moja 3 letnia bokserka chrapie przeraźliwie !!!! czasami muszę ją przebudzić ,
      bo jest nie do wytrzymania... kochana jest !!!!
    • Gość: beba Re: chrapiący bokser IP: *.gre.pl 27.02.07, 13:06
      ja karmie mojego bokserka cały czas karmą BOSCH jest do kupienia u pana na ul.
      Kilińskiego(taniej niz w sklepie), radze nie karmic go kasza bo beda luzne
      stolce i nieprzyjemne baczki.Na stronie www.dogomania.pl mozesz pogadac o psach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka