Dodaj do ulubionych

POMOCY !!!

27.02.07, 17:53
Witam szukam dobrego laryngologa przyjmujacego prywatnie.Pomozcie prosze!
Obserwuj wątek
    • szeniaa Re: POMOCY !!! 27.02.07, 18:10
      Klimala
      • Gość: Jan Re: POMOCY !!! IP: 217.153.246.* 27.02.07, 21:17
        dr. Klimala
        • Gość: Aga Re: POMOCY !!! IP: 80.54.168.* 27.02.07, 21:53
          Broń Boże nie Klimala!!! Kilka lat temu próbował mnie naciągnąć na grubą kasę
          wykorzystując troskę o dwuletniego synka, który tracił słuch. Tego, co próbował
          mi wmówić, nie potwierdziło kilku kolejnych specjalistów także z kliniki w
          Katowicach Ligocie, wręcz wprost mówili, że lekarz musiał mieć jakieś układy z
          prywatnym szpitalem w Zabrzu, do którego mnie wysyłał. A pomógł nam wtedy dr
          Drabek - ordynator na laryngologii w szpitalu na Tysiącleciu, który też dwa lata
          później wykonywał mojemu dziecku zabieg drenażu uszu i wycięcia migdałów. A
          wszystko robił na kasę w chirurgii jednego dnia na ul. Dekabrystów. Przemiła
          obsługa z jego strony, żadnych powikłań, wszystko zakończone sukcesem - dziś syn
          słyszy całkiem normalnie a wg p. Klimali powinien być głuchy jak pień! Naprawdę
          polecam człowieka, który może czasem wydawać się lekko zakręcony, taki jakiś
          chaotyczny, ale na pewno wie, co robi i jest fachowcem, a do tego człowiekiem!
          • Gość: Ala Re: POMOCY !!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 28.02.07, 09:17
            masz racje co do Klimali tez sie na nim zawiodlam :( potrafi przepisac siatke lekow, to co inni lecza jednym antybiotykiem on potrafi trzema. taka dawka lekow wyleczy nas z choroby ale co zrobi z naszym organizmem
            • szeniaa Re: POMOCY !!! 28.02.07, 09:43
              no proszę
              a mojej córze pomógl
              kilku lekarzy kierowało nas za zabieg usunięcia 3 i podciecie dwoch pozostałych
              migdałów a on wyleczył je bez zabiegów
              sąsiadki syn mial problem ze słuchem i też miał być operowany a on się podjął
              leczenia i udało się

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka