safar1 27.02.07, 17:53 Witam szukam dobrego laryngologa przyjmujacego prywatnie.Pomozcie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: POMOCY !!! IP: 80.54.168.* 27.02.07, 21:53 Broń Boże nie Klimala!!! Kilka lat temu próbował mnie naciągnąć na grubą kasę wykorzystując troskę o dwuletniego synka, który tracił słuch. Tego, co próbował mi wmówić, nie potwierdziło kilku kolejnych specjalistów także z kliniki w Katowicach Ligocie, wręcz wprost mówili, że lekarz musiał mieć jakieś układy z prywatnym szpitalem w Zabrzu, do którego mnie wysyłał. A pomógł nam wtedy dr Drabek - ordynator na laryngologii w szpitalu na Tysiącleciu, który też dwa lata później wykonywał mojemu dziecku zabieg drenażu uszu i wycięcia migdałów. A wszystko robił na kasę w chirurgii jednego dnia na ul. Dekabrystów. Przemiła obsługa z jego strony, żadnych powikłań, wszystko zakończone sukcesem - dziś syn słyszy całkiem normalnie a wg p. Klimali powinien być głuchy jak pień! Naprawdę polecam człowieka, który może czasem wydawać się lekko zakręcony, taki jakiś chaotyczny, ale na pewno wie, co robi i jest fachowcem, a do tego człowiekiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: POMOCY !!! IP: *.kopernika.trustnet.pl 28.02.07, 09:17 masz racje co do Klimali tez sie na nim zawiodlam :( potrafi przepisac siatke lekow, to co inni lecza jednym antybiotykiem on potrafi trzema. taka dawka lekow wyleczy nas z choroby ale co zrobi z naszym organizmem Odpowiedz Link Zgłoś
szeniaa Re: POMOCY !!! 28.02.07, 09:43 no proszę a mojej córze pomógl kilku lekarzy kierowało nas za zabieg usunięcia 3 i podciecie dwoch pozostałych migdałów a on wyleczył je bez zabiegów sąsiadki syn mial problem ze słuchem i też miał być operowany a on się podjął leczenia i udało się Odpowiedz Link Zgłoś