Gość: wolf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:35 Może miał ktos z nim kontakt. Proszę o opinie na temat jego pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:14 hej sama nie mialam z nim do czynienia ale slyszalam same pochlebne opinie i szczeze mowiac- zastanawiam sie czy zobaczyc jego prace i moze wziasc go na swoj slub :)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONRAD Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:29 Robił zdjęcia na naszym weselu(sala, plener studio). Jestesmy bardzo zadowoleni, bardzo(kmbudyn@o2.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.pools.arcor-ip.net 01.03.07, 16:24 Skowronek... rewelacja, jezelic chcecie miec nagrane niezapomniane chwile z najpiekniejszego dnia w zyciu, to polecam!!! My jestesmy baaaaardzooooooo zadowoloni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:25 naprawdę polecam prawdziwy profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 83.2.140.* 01.03.07, 17:15 Przereklamowany.Przyjmuje wesele, a na impreze wysyla innych ludzi, a on tylko montuje i zbiera kase.Ja widzialem nagranie montowane przez niego - nic nadzwyczajnego- no i drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 17:19 Potwierdzam umawiałam się z nim a przysłał zupełnie kogoś przypadkowego. To nie jest w porządku z kim innym sie umawiam a kto inny wykonuje. Obiecywał wszystko a potem na weselu trzeba ustalać od nowa. NIE POLECAM !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Videofilmowanie - Skowronek 05.03.07, 13:00 To nie jest ktos przypadkowy tylko jego brat ;) Znam pana Tomka osobiscie. Profesjonalista przez duze P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 83.2.140.* 01.03.07, 17:31 Dodam,że dlatego drogo,że musi zarobić ten co filmuje i on za montowanie. Najlepiej brać filmowca, który sam filmujeje i montuje. Jest taniej i lepiej, bo wie co filmuje i filmuje pod swój montaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:02 zgadzam się z "d" i "agą",Skowronek jest przereklamowany,wysyła innych do robienia zdjęć.Ma dosc lekkie podejście do swoich klientów,co nie wzbudzało mojego zaufania.No i jest drogi.Lepiej poszukać tańszego,a lepszego fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:49 Tomek byl na moim weselu. Nakrecil i zmontowal super film! Ja wczesniej jednak zastrzeglem sobie, ze chce zeby "krecil" on i tak sie stalo. U mojego kuzyna filmowal ktos z jego pracownikow, Tomek montowal i tez wyszlo bardzo fajnie. Troche trzeba bylo czekac, ale w obu przypadkach oplacalo sie. Wedlug mnie to solidna firma i do tego bardzo mily czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 195.116.1.* 02.03.07, 10:39 A wiecie może jak mozna się z nim skontaktować. Bo jak narazie mam numer telefonu, którego nikt nie odbiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONA Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 212.160.86.* 02.03.07, 12:04 JA ROWNIEZ GO POLECAM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JEGO PRACY A TO ZE DO KRECENIA WYSYłA SWOICH PRACOWNIKóW TO PRZECIEż NORMALNE MA DUżO PRACY I PRZECIEż NIE DA RADY KRECIC WSZYSTKICH WESEL JESLI MA ICH NP 3 W JEDNA SOBOTą. NAJWAżNIEJSZE żE POTRAWI DOSKONALE ZMONTOWAć POTEM NAGRANIE. PRZECIEż SAMO FILMOWANIE TO NIE SZTUKA WAżNA JEST PóźNIEJ ZMONTOWANIE KASETY A TEN GOśCIU ROBI TO SUPER. NAPRAWDę POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =++++ Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:44 nie wiem czy te psty o przereklamowaniu wynikaja z zazdrosci ze was nier stac?ja jestem strasznie zadowolona i polecam!kaseta i album sa przepiękne i warte ceny,która nie jest jakas strasznie wielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbokol Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.getta.trustnet.pl 04.03.07, 23:19 up Odpowiedz Link Zgłoś
marakuja75 Re: Videofilmowanie - Skowronek 05.03.07, 12:48 Z tego co przeczytałam,niektórzy mylą 2 osoby, Grzegorz Skowronek to fotograf(żaden krewny pana od filmowania),jego nr tel.602 266 645 Foto Fabryka 2Aleja nr28. Pan Tomasz Skowronek ,studio Rezonans, zajmuje się filmowaniem, jego nr tel. 601 477 065 lub 034 363 65 52 (dom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:19 ja polecam ci Pana Brzózke z Chrobrego. super gościu zarombiscie robi filmy z wesela i zna tez eksta fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van nister roj Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:24 A ile kosztuje kamerowanie 2 dni ? i czy ma jeszcze wolny termin 1 wrzesnia 2007r. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:21 Dalej nie mogę się z nim skontaktować. Wie ktoś może gdzie znajduje się jego studio i ewentualnie ile kosztują dwa dni nagrania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły mąż Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.lear.com 06.03.07, 09:38 1100 za dwa dni. Gość ma oryginalny montaż i dlatego chyba ciągną do niego tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interesant Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:57 A ja syszalem ze 500 zl. - jeden dzien a dwa dni- 700zl. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.pl.se Re: Videofilmowanie - Skowronek 06.03.07, 11:43 Ja tez bardzo polecam!Krecil nasze wesele 3 lata temu,nie pamietam ceny,ale jestesmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.elektromontaz.krakow.pl 06.03.07, 12:35 Pan Skowronek kręcił nasze wesele w październiku 2006r. , 2 dni za 1000 zł. Faktycznie zrobił to dobrze, z pomysłem ( dobre skróty , podkłady muzyczne ) nie ma dłużyzn i generalnie jest bardzo w porządku gościem tak ze spokojnie mogę go polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:21 Czy jeszcze ktoś się zareklamuje oprócz pana Skowronka i pana Brzózki, czy nie ma innych kamerzystów? Czyżby w Częstochowie było ich tylko dwóch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbycho Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:33 Ja polecam tą kipę: www.maxvision.cal.pl. Profesjonalizm to mało powiedziane. Zobaczcie sobie galerię!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 20:49 skowronek super ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 89.174.23.* 17.03.07, 22:27 czemu podajesz nr pana Skowronka z Gazety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 83.2.140.* 17.03.07, 22:36 Przereklamowany. Beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś