Dodaj do ulubionych

Videofilmowanie - Skowronek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 14:35
Może miał ktos z nim kontakt.
Proszę o opinie na temat jego pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: mila Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:14
      hej sama nie mialam z nim do czynienia ale slyszalam same pochlebne opinie i
      szczeze mowiac- zastanawiam sie czy zobaczyc jego prace i moze wziasc go na
      swoj slub :)pozdrawiam
      • Gość: KONRAD Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:29
        Robił zdjęcia na naszym weselu(sala, plener studio).
        Jestesmy bardzo zadowoleni, bardzo(kmbudyn@o2.pl)
        • Gość: ona Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.pools.arcor-ip.net 01.03.07, 16:24
          Skowronek... rewelacja, jezelic chcecie miec nagrane niezapomniane chwile z
          najpiekniejszego dnia w zyciu, to polecam!!! My jestesmy baaaaardzooooooo
          zadowoloni!
          • Gość: x Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:25
            naprawdę polecam prawdziwy profesjonalista
    • Gość: d Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 83.2.140.* 01.03.07, 17:15
      Przereklamowany.Przyjmuje wesele, a na impreze wysyla innych ludzi, a on tylko
      montuje i zbiera kase.Ja widzialem nagranie montowane przez niego - nic
      nadzwyczajnego- no i drogo.
    • Gość: aga Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.07, 17:19
      Potwierdzam umawiałam się z nim a przysłał zupełnie kogoś przypadkowego.
      To nie jest w porządku z kim innym sie umawiam a kto inny wykonuje.
      Obiecywał wszystko a potem na weselu trzeba ustalać od nowa.
      NIE POLECAM !!!!!!!!!
      • misiakilla Re: Videofilmowanie - Skowronek 05.03.07, 13:00
        To nie jest ktos przypadkowy tylko jego brat ;)
        Znam pana Tomka osobiscie. Profesjonalista przez duze P
    • Gość: d Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 83.2.140.* 01.03.07, 17:31
      Dodam,że dlatego drogo,że musi zarobić ten co filmuje i on za montowanie.
      Najlepiej brać filmowca, który sam filmujeje i montuje. Jest taniej i lepiej,
      bo wie co filmuje i filmuje pod swój montaż.
    • Gość: żona Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:02
      zgadzam się z "d" i "agą",Skowronek jest przereklamowany,wysyła innych do
      robienia zdjęć.Ma dosc lekkie podejście do swoich klientów,co nie wzbudzało
      mojego zaufania.No i jest drogi.Lepiej poszukać tańszego,a lepszego fotografa
    • Gość: wawa Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:49
      Tomek byl na moim weselu. Nakrecil i zmontowal super film! Ja wczesniej jednak
      zastrzeglem sobie, ze chce zeby "krecil" on i tak sie stalo. U mojego kuzyna
      filmowal ktos z jego pracownikow, Tomek montowal i tez wyszlo bardzo fajnie.
      Troche trzeba bylo czekac, ale w obu przypadkach oplacalo sie. Wedlug mnie to
      solidna firma i do tego bardzo mily czlowiek!
    • Gość: wolf Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 195.116.1.* 02.03.07, 10:39
      A wiecie może jak mozna się z nim skontaktować.
      Bo jak narazie mam numer telefonu, którego nikt nie odbiera???
    • Gość: ZADOWOLONA Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 212.160.86.* 02.03.07, 12:04
      JA ROWNIEZ GO POLECAM. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JEGO PRACY A TO ZE DO KRECENIA
      WYSYłA SWOICH PRACOWNIKóW TO PRZECIEż NORMALNE MA DUżO PRACY I PRZECIEż NIE DA
      RADY KRECIC WSZYSTKICH WESEL JESLI MA ICH NP 3 W JEDNA SOBOTą. NAJWAżNIEJSZE żE
      POTRAWI DOSKONALE ZMONTOWAć POTEM NAGRANIE. PRZECIEż SAMO FILMOWANIE TO NIE
      SZTUKA WAżNA JEST PóźNIEJ ZMONTOWANIE KASETY A TEN GOśCIU ROBI TO SUPER.
      NAPRAWDę POLECAM
    • Gość: =++++ Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:44
      nie wiem czy te psty o przereklamowaniu wynikaja z zazdrosci ze was nier stac?ja
      jestem strasznie zadowolona i polecam!kaseta i album sa przepiękne i warte
      ceny,która nie jest jakas strasznie wielka
      • Gość: zbokol Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.getta.trustnet.pl 04.03.07, 23:19
        up
    • marakuja75 Re: Videofilmowanie - Skowronek 05.03.07, 12:48
      Z tego co przeczytałam,niektórzy mylą 2 osoby, Grzegorz Skowronek to fotograf(żaden krewny pana od filmowania),jego nr tel.602 266 645 Foto Fabryka 2Aleja nr28. Pan Tomasz Skowronek ,studio Rezonans, zajmuje się filmowaniem, jego nr tel. 601 477 065 lub 034 363 65 52 (dom).
      • Gość: mim Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:19
        ja polecam ci Pana Brzózke z Chrobrego. super gościu zarombiscie robi filmy z
        wesela i zna tez eksta fotografa
        • Gość: van nister roj Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:24
          A ile kosztuje kamerowanie 2 dni ? i czy ma jeszcze wolny termin 1 wrzesnia
          2007r. ?
    • Gość: wolf Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 08:21
      Dalej nie mogę się z nim skontaktować.
      Wie ktoś może gdzie znajduje się jego studio i ewentualnie ile kosztują dwa dni
      nagrania?
      • Gość: przyszły mąż Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.lear.com 06.03.07, 09:38
        1100 za dwa dni. Gość ma oryginalny montaż i dlatego chyba ciągną do niego
        tłumy.
        • Gość: interesant Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 10:57
          A ja syszalem ze 500 zl. - jeden dzien a dwa dni- 700zl.
          • anna.pl.se Re: Videofilmowanie - Skowronek 06.03.07, 11:43
            Ja tez bardzo polecam!Krecil nasze wesele 3 lata temu,nie pamietam ceny,ale
            jestesmy bardzo zadowoleni.
    • Gość: gosia Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.elektromontaz.krakow.pl 06.03.07, 12:35
      Pan Skowronek kręcił nasze wesele w październiku 2006r. , 2 dni za 1000 zł.
      Faktycznie zrobił to dobrze, z pomysłem ( dobre skróty , podkłady muzyczne )
      nie ma dłużyzn i generalnie jest bardzo w porządku gościem tak ze spokojnie
      mogę go polecić
      • Gość: max Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:21
        Czy jeszcze ktoś się zareklamuje oprócz pana Skowronka i pana Brzózki,
        czy nie ma innych kamerzystów? Czyżby w Częstochowie było ich tylko dwóch?
        • Gość: Zbycho Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 20:33
          Ja polecam tą kipę: www.maxvision.cal.pl. Profesjonalizm to mało powiedziane.
          Zobaczcie sobie galerię!!!
          • Gość: aga Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: *.adsl.inetia.pl 17.03.07, 20:49
            skowronek super ...
            • Gość: ??? Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 89.174.23.* 17.03.07, 22:27
              czemu podajesz nr pana Skowronka z Gazety....
    • Gość: d Re: Videofilmowanie - Skowronek IP: 83.2.140.* 17.03.07, 22:36
      Przereklamowany. Beznadziejny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka