Dodaj do ulubionych

V LO im mickiewicza co sadzicie?

IP: 89.174.23.* 04.03.07, 09:12
Obserwuj wątek
    • nippy7 Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? 04.03.07, 09:49
      super szkoła!
      • Gość: xtonyx Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 11:59
        może i super, ale sali gimnastycznej praktycznie nie ma a dyrekcja ma ciężki
        problem (ze sobą samą)
      • Gość: ryder jestem jej absolwentem, polecam! IP: 212.87.232.* 05.03.07, 11:23
        Polecam!!!!
        • Gość: xxx spoko loko IP: 195.205.202.* 16.03.07, 19:19
          Jest ok ;)
    • Gość: ania01 Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.21.pl 04.03.07, 10:55
      jestem absolwentką z 2006 ;)
      oglnie teraz szkołe wspominam cieplutko...
      historia i wos z panem Ł ;D;D;D Super sprawa, uwielbiam tego nauczyciela;)
      co innego niemiecki z panią M i anglielski z panią P. :| no ale cos przynajmiej
      sie nauczułam ;)
      pozdro dla dla ludzi z micka ;)
      • Gość: jaTOja Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 11:16
        ja róznież polecam. supe szkoła i fajna atmosfera :)
        • Gość: Elo Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:36
          Szkoła bardzo fajna tylko jak trafisz na słynną panią K od maty... a zresztą
          lepeij nie mówic, znaczy sie bardzo wymagająca, czeste kartkóweczki, kosteczka.
          Mickiewiczki wiedza o co chodzi.
    • Gość: vvvwwhw Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 212.160.86.* 04.03.07, 15:40
      ja tez konczylam to liceum i wspominam je bardzo fajnie.najfajniejszy
      nauczyciel to bez watpienia p.Salamon od biologi strasznie inteligenta
      kobieta.a tak pozatym to angielski niezbyt milo wspominam z pania Kurzacz ale
      przynajmniej cos mnie nauczyla tylko bardzo nie mila babka.
      • Gość: ja Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:09
        co do profesor Salamon to sie zgadzam, że bardzo dobrze uczy, natomiast co do
        prof Kurzacz to bez przesady - nie miła ? ja konczyłem mickiewicza w 2003 roku
        i wtedy była to jedna z lepszych nauczycielek w tej szkole. Moze wystarczylo
        troche sie przykładać?

szkołe polecam
        • Gość: x Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 212.160.86.* 04.03.07, 22:28
          Kurzaczowa miala humorki i chyba nie lubiala dziewczyn.miala swoje
          ulubienice.umiala nauczyc tylko byla niemila jako kobieta.a tak pozatym to ona
          podobnoa czesto bywa w don kichocie:)))) ale tak ogólnie nie byla zła.tylko
          przed kazdym angielskim mielismy stresa:)))) sa gorsi nauczyciele od niej w tej
          szkole.
      • Gość: angrusz Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:31

Jesli chcesz umiec to trzeba ryć .
        Otylia godzinami jest w wodzie a ty ile czasu gadasz po angielsku - nawet sama
        do siebie ??
    • Gość: ania 01:) Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.21.pl 04.03.07, 18:16
      mówcie co chcecie, ale najfajniejszy jest pan Łudzik :))
      POZDRO dla pana od ubiegłorcznej kl.3B ;D
      • Gość: za Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:34
        czy Pani prof Wołowiec jeszcze tam pracuje???
    • Gość: sss Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 89.174.23.* 06.03.07, 08:01
      pani wołowiec uczy uczy ale nie mnie jesli chodzi o pania M od niemiieckiego.. przez 2 lata miałam niemiecki z panem W.<to były czasy ehh> wiec pani M nie ma w naszej klasie pola do popisu i jest luzno nawet ale słyszałam ze jest niezła kosa pozdrawiam :)
    • Gość: tttrrraaawwwaaa Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 80.48.49.* 06.03.07, 19:09
      Szkoła ogólnie spoko,wszystko zależy od klasy na jaką się trafi no i od grona
      pedagogicznego :D (większego debeściaka od prof.Z od niemca nie ma <lol>) --
      >mam nadzieje że nie wyjdzie na jaw że to ja napisałam hehe bo chce zdać
      mature :D . A wracając do klasy to ja miałam szczęście i trafiłam do
      zajefajnej,wszyscy mamy takie pomysły że heej a przez to mamy wiele problemów z
      dyrem ale jest się z czego pośmiać bynajmniej :D
    • Gość: absolwent Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 83.2.141.* 08.03.07, 10:29
      Ja kończyłam ta szkołę 6 lat temu. Trafiłam na niezbyt fajne grono
      pedagogiczne. To jeszce były czasy pani Majak.przyznaję,że Pani Salomon to
      jedna z najlepszych nauczycieli jakich kiedykolwiek poznałam.Jeśli chodzi o
      atmosferę to była super( w mojej klasie),pozdro dla wszystkich z Mickiewicza!!!!
      • Gość: powiem prawde Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 212.87.241.* 08.03.07, 19:42
        Szczerze mowiac nienawidze i kocham ta szkole jednoczesnie.Jedynymi
        sprawiedliwymi nauczycielami byli pan Majak,pani Salamon oraz pan Łudzik, no
        mozna podciagnac nauczycieli w-fu pod to:)moze jeszcze o kims zpaomnialam.. Pan
        Zając po pierwsze nie potrafi uczyć,po drugie jest niesprawiedliwy i ubliza
        uczniom.Jednak największy wstręt mam do pani Magacz jak to sie mowi cicha woda
        brzegi rwie, ta pani byla mila tylko dla tych ktorzy jej sie podlizywali tak
        zwanych przydupasow, oraz kiedy cos chciala "np narysuj mi plakat taki i tak a
        w zamian dostaniesz 5 z maty" ojjj tak wlasnie bylo mozna to nazwac korupcja
        ocenowa! Pani Magacz jest najwredniejsza nauczycielka jaka znam,jak sie uwizela
        na kogos to nie odpuscila,najgorszym nieukom ktorzy dodawac ledwo umieja
        wstawiala 6stki z sprawdzianow (chodzi o jej ulubienice) natomiast nie ktorym
        osobom chcoiaz wsyztsko doskonale umialy i potrafily napisac porzadnie
        sprawdzian dostawaly niskie oceny! kiedy po interwncji sil wyzszych zaczela
        oddawac nam sprawdziany wyszlo na jaw ze wiekszosc osob nie miala policoznych
        po 6 punktow!!sic!! czyzby przypadek? mozna sie pomylic w punktacji kazdy jest
        czlowiekiem,ale dziwny zbieg okolicznosci ze o tyle punktow i tylu osobom i to
        tym ktorych owa pani nie lubila.Dodam ze osoba ktora dostawala 6stki z maty u
        pani Magacz nie zdala matury z matematyki:) a ja ktora bylam zagrozona u tejze
        pani zdalam ja bezproblemu i z dobrym wynikiem.Co glupio pani teraz co? i
        bardzo dobrze.To tylko fragment tego wsyztskiego co tam sie dzialo nie mam sily
        pisac o tym i sie dalej denerwowac.
        Pozdrawiam wszytskich nauczycieli i tych sprawiedliwych i porzadnych i tych
        ktorzy mineli sie z powolaniem!
        Chce tez podziekowac panu Majakowi za wszytsko,on podbudowal nasza wiare w
        sprawiedliwosc!
        • Gość: absolwentka Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.21.pl 09.03.07, 15:11
          pani Machura to byla kosa:|
        • kawiarenka123 Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? 24.05.22, 07:47
          Obecnie także pracuje się za coś w tej szkole. Jak ktoś tańczy w grupie musicalowej to jest za wszystko wynagradzany. Są uczennice mające po 70% nieobecności z zachowaniem bardzo dobrym i już regulamin tu nie obowiązuje. Apropos w grupie tańczy córka dyrektorki to dlatego wszystko wolno
    • Gość: babababababa Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 89.174.23.* 09.03.07, 22:20
      racja!!
    • Gość: ;p Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 15:08
      mnie sie podoba, kazdemu polecam! tak jak wszedzie i w mickiewiczu znajda sie fajni i mniej fajni nauczyciele, ale da sie przezyc kazdego:) pozdrawiam
      • Gość: Zack Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 22:11
        mistrzem jest alfred wachowski od niemca, lubi sobie czasami cos walnac w czasie lekcji
        • Gość: ig Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 212.160.86.* 12.03.07, 22:36
          no wachowski byl niezły;czasem takie jajca odchodzily na zajeciach ze boki
          zrywać.
        • Gość: ig Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 212.160.86.* 12.03.07, 22:37
          fajne teksty miala tez jankowska zosia ,z nia tez byl zawsze ubaw na matmie:)
          • Gość: nugat Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 217.153.246.* 12.03.07, 23:32
            a ja pozdrawiam maturę rocznik 1974 !!! Wszystkich absolwentów z tego rocznika
            a szczególnie z klasy IV b. Wtedy też byli nauczyciele i "nauczyciele" a
            szczególnym był pan Gmyz. Jego nie pozdrawiam.
    • pluto37 Re: V LO im mickiewicza 14.03.07, 02:32
      Od lat szukam kontaktu z absolwentem Mickiewicza z lat 1964-8 Staszkiem
      Baranskim.
      Po skonczeniu liceum wyladowal na elektronice we Wroclawiu.
      Mieszkal na Spadkowej.
    • Gość: RZÓG Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 195.205.202.* 15.03.07, 21:23
      beznadziejna szkola... nikomu nie polecam... miesiac przed matura a Ty sie
      musisz uczyc nawet z religii... Nauczyciele nie potrafia zrozumiec ze nie tylko
      jego przedmiotu sie uczysz...wogole nie ma sprawiedliwosci w tej budzie... byle
      do kwietnia i goodbye Mickiewicz... nie bede tesknic... dziekuje za uwage :)
    • Gość: drops Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 89.174.23.* 16.03.07, 15:11
      RZÓG Ty gnido !!! miałas napisac cos optymistycznego a Ty jakies farmazony piszesz:| policzymy sie w poniedziałek!!!
      PS: a dzieki tej kart z reli wiesz przynajmniej jakiedy mozesz uniewaznic slub:PPczego wszesniej pewnie nie wiedziałas:PP
      • Gość: Martini Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 15:32
        BEZNADZIEJA ani to ładne ani , ani miłe A tak na powaznie to szkoła do kitu
        Jesli ktos sadzi ze w Micku nie trzeba sie uczyc to jest w wielkim błedzie Uf
        byle do kwietnia a pozniej..... to juz tam nawet nie zajrze bleee:PPP
        • Gość: shizuo micek IP: 212.160.86.* 16.03.07, 16:03
          widze, że największa wadą tej szoły jest to, że się trzeba uczyć
          Trzeba było wybrać szkołe, w której za pokazanie zeszytu na koniec semestru ma się jako taką ocene.
          Ja tam bardzo miło wspominam to liceum i nic złego nie moge powiedzieć.
          Natomiast, gdybym miał jeszcze raz wybierać i był bogatszy o nowe doświadczenia, zdecydowanie wybrałbym tachnikum.
          Jak wiadomo przyszłość leży w uczelniach technicznych, a po takich liceach to można sobie przede wszystim iść na pedagogike, historie i inne takie dziwne kierunki.
    • Gość: Mal19 Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 15:57
      Hmmm... Szkoła nie jest taka tragiczna jak mi się na początku wydawało, z
      czasem można się przyzwyczaić. Atmosfera w szkole raczej pozytywna, no chyba,
      że ma się na pieńku z jakimś nauczycielem to wtedy nie bardzo :p Ludzie spoko,
      klasa fajna :D Jestem zadowolona, choć nie ukrywam, że nauki dużo.
    • Gość: czesio Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: 89.174.23.* 21.03.07, 15:52
      fajna szkoła !!!!!!
    • Gość: Nnauczyciel Re: V LO im mickiewicza co sadzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:29
      niezłe ale to nie sama góra .
      Najważniejsze do jakiej grupy sie trafi a to raczej sprawa losowa .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka