Gość: sss IP: 80.54.170.* 04.03.07, 15:36 piszcie!kto,jak, gdzie i za ile.tak samo jak jest ranking ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 80.54.170.* 04.03.07, 15:38 Ułamek - lecze u niego zęby całe życie!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 19:10 jasne,ułamek...hmmmm....ułamek to nawet kart pacjentow nie prowadzi.120 za zwykle leczenie i po 3 razy tego samego zeba.kilka razy mowil,ze robi mi kanalowe a jak zrobilam panorame zebow to sie okazalo ze tylko jeden zab ma wypelnione kanaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:55 Dr.Kaniowskia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.21.pl 05.03.07, 12:56 dr Piotr Buczek super i niedrogi zna sie na tym co robi Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaaaaaaaa83 Re: ranking stomatologów w cz-wie 29.05.08, 20:24 skoro całe życie to widocznie nie trwale robi;/ Odpowiedz Link Zgłoś
katepoltorak Re: ranking stomatologów w cz-wie 17.03.10, 19:29 A ja polecam p.M Stępniaka -ma podpisaną umowę z NFZ, a więc niektóre usługi zupełnie darmowe. Poza tym nie jest drogi. Usuwałam zęby (bezboleśnie) i leczyłam. Wiem ze można też w Jego gabinecie wybielać, czyścić kamień, wstawiać koronki itd. Bardzo sympatyczny, pogodny lekarz znający się na swoim fachu Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: ranking stomatologów w cz-wie 13.05.11, 15:14 Ja niestety jestem innego zdania o fachowości dr, że jest miły, pogodny, przystojny to każdy wie :) Leczyłam u niego kilka zębów, na początku jakoś na spokojnie borowanie itp. a ostatnio na wyleczenie 1 zęba poświęcał 15 min. - no fakt niby szybko ale czy dobrze?!?! Tutaj mam wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek. stom. [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zu77 Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.ipt.aol.com 04.03.07, 23:35 Dla mnie na 1 miejscu "Dentaria"-polecam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:51 Polecam GALERIE USMIECHU-DR.Agnieszka Markowska Dyner.Super kobitka-bardzo delikatna-ponadto stosuje znieczulenie beziglowe.Leczenie zebow to przyjemnosc.Usuwanie tez bez stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portal Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 09:57 pani Iza od ledwonia :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:25 poprosze na namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:01 adres..jakis telefon? do dr. Agnieszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:42 GALERIA USMIECHU UL.BOYA-ZELENSKIEGO 10 TEL.368 26 76 (ulica za lodowiskiem). W odpowiedzi na jeden z postow na fotelu sie lezy ,posiadaja rtg.komputerowe i sprzet wysokiej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:24 jak dlugo sie czeka na wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
a.p10 Re: ranking stomatologów w cz-wie 05.03.07, 12:40 Kiedyś podobny ranking już powstał, na którym jeden z forumowiczów napisał: "To co najważniejsze to według Was żeby nie bolało i żeby było tanio. To tak się dba o własne zębska???? A kto z Was napisał że dentysta żąda rentgena przed leczeniem, ilu z tych lekarzy naraża pacjenta na wydatek 10 złotych żeby leczenia nie spitolić?? ilu z tych lekarzy oprócz junitu (pisownia celowa) ma u siebie maszynkę do prześwietlania paszczy zwykłą lub komputerową?? A która napisała że stomatolog przystępuje do zabiegu kiedy pacjent/ka w pozycji leżącej, kiedy najlepszy dostęp do jamy i kiedy wysiłek fizjologiczny pacjenta jest najmniejszy a komfort największy?? No która napisała o tym że pacjent tradycyjnie siedzi i wywala obłożony wacikami jęzor a doktór/ka gimnastykę i tańce wkoło z wiertarą odstawia. Aby nie bolało. Ech ślachetne zdrowie...." W świetle tak ustalonych kryteriów fachowości stomatologów proponuję wpisać na listę rankingową panią dr Małgorzatę Obolewską- naprawdę zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:06 a gdzie pani dr.Obolewska przyjmuje jeśli możesz to podaj jakies namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 80.48.49.* 30.03.07, 22:02 Takie kryteria spełnia w Częstochowie tylko dr Łęcki ( ul Dąbkowskiego ) ale stracisz tam majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajomy Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:25 Może i jest fachowcem ale dla mnie to kawał chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 80.54.170.* 05.03.07, 13:58 byle nie do Szczygieł.ta jest w ciązy ale nie wie z kim.ponoc rozbiła kilka małżeństw ( w tym swojej najlepszej koleżanki).także nie puszczajcie do niej mężów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 212.160.86.* 05.03.07, 17:43 Dr Magdalena Zawadzka :) Nie spotkałam sympatyczniejszej dentystki. Podejście do dzieci rewelacja, do każdego bez wyjątku. Przyjmuje w poradni dentystycznej na Krasińskiego 2. Polecam każdemu ! Plomba 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 212.160.108.* 31.03.07, 14:15 a skąd masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona - do Mario Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 212.160.86.* 31.03.07, 15:55 Jak to skad ? Lecze w tej poradni zeby moje i dzieci. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:59 Dariusz Wróbel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtonyx Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 20:57 Dobry gość, super fachowiec, ale dość drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hose- Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.pcz.pl 05.03.07, 20:04 fajna dentystka jest tez w DS-2 Blizniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 83.17.130.* 05.03.07, 21:47 Polecam dr Rajczyka, chodziłam do niego kilka lat temu, dobry fachowiec o wysokiej kulturze, jego żona też dobra ale nie tak jak on. Teraz lecze zęby u dentystki "pod jego patronem" na ul.Orkana. Jesli ktoś może podzielić moje zdanie to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
maror80 Re: ranking stomatologów w cz-wie 05.03.07, 22:01 tyle nazwisk ile postow badz tu madry i zgadnij ktory najlepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:27 a czy ktos leczyl zeby w ,DUODENTAL do jakiego lekarza sie zapisac? Odpowiedz Link Zgłoś
aroon7 Re: ranking stomatologów w cz-wie 30.03.07, 12:11 Byłem wczoraj pierwszy raz u p. Agnieszki Markowskiej-Dyner i na pewno nie ostatni. Bardzo miła obsługa, znieczulenie prawie bezbolesne, szybko zrobione zdjęcie zęba i zaleczony ząb(a było z nim dużo roboty...:) wygląda jak gdyby nigdy nic! GORĄCO POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.man.czest.pl 30.03.07, 19:35 dr Jeziorowska etraz przyjmyje na Dunikowskiego wczesniej na Wolnosci kolo Zabki przy PKS.Jest swietna bardzo dokladna i rzetelna Od 6 lat jestem stala bywalczynia u stomatologow roznej krwi i masci i naprawde bardzo goraco ja polecam Jest jeszcse Iwona Imielowska na Joselewicza tez swietna dentystka Pozdrawiam \ Uwazajcie na Kucharskiego w Megasamie zrobil mi zdrowa szostke za 270 zl!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:29 ODRADZAM DR KOWALCZUKA NA ŁÓDZKIEJ- NIE MA POJECIA O TYM CO ROBI A JAK MI POLECZYL ZEBY TO LEPIEJ BY BYLO DLA MNIE JAKBYM W OGOLE NIC Z NIMI NIE ROBILA- WSZYSTKIE DO POPRAWKI LUB USUNIECIA- UWAZAJCIE- A MOZE KTOS TEZ MIAL Z NIM PODOBNE DOSWIADCZENIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 80.54.174.* 30.03.07, 21:33 doktor BILSKI ul Armii Krajowej gabinet xxi wieku leczy rowniez w ramach NFZ ,wspaniale a do tego daje gwarancje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 09:42 ile sie czeka na wizyte w GALERII USMIECHU Odpowiedz Link Zgłoś
agaaaaaaaaaa83 Re: ranking stomatologów w cz-wie 29.05.08, 20:23 średnio około tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.cn.com.pl 09.08.07, 15:20 Kowalczuk z Łódzkiej to świetny specjalista tanio szybko i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 21:25 ha, ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:48 Polecam dr Rajczyka,Rajdent ul Palmowa.Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 13:00 jak dlugo sie czeka na wizyte w galerii usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 16:32 Bardzo dobrze leczy Pan doktor z przychodni przy ulicy Rocha na Grabowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:05 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:40 Zgadzam się z Twoją wypowiedzią.. czas oczekiwania na wizytę jest stosunkowo dlugi niestety ok 2 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usmiech Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 58.163.128.* 09.08.07, 08:00 Polecam dr. Pacek !Doskonala , mila i.t.d usmiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:29 Polecam p. Ewelinę Placzyńska z Kuźnicy marianowej (dzielnica Cz-wy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: szukam dr Jaroslawa Strzelczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 00:01 Dr Jarosław Strzelczyk kiedyś przyjmował w przychodni prywatnej ja Orkana. Gdzie teraz przujmuje? bo w tamtej przychodni nie chcieli mi powiedzieć dokąd odszedł. Mój syn był baaaardzo zadowowolny.Może ktoś pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
tomq Re: polecam 10.08.07, 22:11 Ja leczę się u Pani dr Justyny Sadkowskiej obecnie przyjmuje w jantarze na ul Dąbrowskiego, a wcześniej w trzeciej aleji. Jestem bardzo zadowolony,polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:13 No prosze Cie tylko nie Tobias.Obecnie odwala tasme eufemistycznie nazwywajac.6 lat temu mozna bylo liczyc na zaangazowanie a teraz to tylko na kasie mu zalezy.Byloby ok gdyby za tym szla jakosc.Nie polecam-facet umawia Cie na 18 sta,przychodzisz a tam 3 ludzi przed Toba,myslisz oco chodzi a facet umawia ile sie da a potem sie spieszy,jak Cie w takiej kolejce znieczuli to Cie odpuszcza dopiero na drugi dzien,znieczulenie by szybko zadzialac musi byc ze zwiekszona dawka,ale gosc ma to gdzies dawniej ladnie formowal zeby ze po borowaniu wygladaly jakby niukt w nie nie ingerowal-teraz kwadratowe zeby robi,polmby wylatuja (swiatloutwardzalene)po 2-3 latach.Gosc jest moze mily i moze nawet kompetentny ale to nie ten sam lekarz co 5 lat temu.Nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: *.33.inds.pl 11.08.07, 00:43 Polecam sprawdzone - leczę zęby od 14 lat u dr Obolewskiej ul. Mickiewicza - bardzo dobry fachowiec potrafi uratować zęby, którzy inni stomatolodzy spisali na straty. Nie polecam dr Kowalczuka ul.Łódzka PARTACZ!!! Dr Pacak miła ale średnio dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacj Re: ranking stomatologów w cz-wie IP: 212.87.241.* 11.08.07, 11:39 Joanna Pius ul Ksiezycowa pozdrawiam Cie kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
balbina71 Re: ranking stomatologów w cz-wie 12.08.07, 14:57 Duodent, p. Anna Lemisz, chodzę do niej 7 lat i jeszcze nigdy się nie zawiodłam, za leczenie prywatne zęba ok.100zł, dla stałych pacjentów znieczulenie jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
rena331 Re: ranking stomatologów w cz-wie 12.08.07, 23:11 Polecam Piotra Kuźnika. Przyjmuje na Jasnogórskiej, na przeciwko TZN. Bardzo dobry fachowiec, baaardzo dobrze wyposarzony gabinet (RTG, karty pacjentów wraz ze zdjeciami historii leczenia w komputerze), wesoły a przede wszystkim leczy dobrze i stara się, aby jak najmniej bolało. Jest przeciwnikiem rwania, stara się ratować zęby. Odpłatność? hmmm. Uważam, że nie jest najtańszy ale nie jest też najdroższy-ceny raczej wyposrodkowane. Kiedyś leczyłam zęby u..... przyjmuje w bramie w sąsiedztwie sklepu "Dom Dziecka", no i cóż prawie poszłam z torbami. Inaczej umawiał się ze mną przed leczeniem a inaczej skasował po leczeniu. Zęby i tak nadal bola-tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawiater Re: ranking stomatologów w cz-wie 03.09.07, 21:00 Świetnie leczy dr Czaplińska w AS dent na Orkana a ceny są połowe tego co widze w innych postach.Młoda,super sprzet i widać że jej zależy na pacjencie a nie na kasie Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1313 Re: ranking stomatologów w cz-wie 07.09.07, 17:03 a czy masz moze nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawiater Re: ranking stomatologów w cz-wie 07.09.07, 22:31 mam komórke 606-128-309 do gabinetu teraz nie mam ale i tak wiem że najlepiej właśnie na koórke Odpowiedz Link Zgłoś
ewela1313 Re: ranking stomatologów w cz-wie 08.09.07, 17:56 a gdzie ona dokładnie przyjmuje , to jest w jakiejs przychodni???prosiłabym o dokładny adres bo na tej ulicy jest wielu stomatologów!!!z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawiater Re: ranking stomatologów w cz-wie 10.09.07, 20:44 Gabinet mieści sie na Orkana 78/80 przyjmuje tam w kazdy wtorek i piatek po 16, poniedziałek rano i w czwartek ale chyba co drugi.gabinet w domu jednorodzinnym Odpowiedz Link Zgłoś
annaczestochowa Re: ranking stomatologów w cz-wie 19.10.07, 17:09 Dobry jest Moskal. Przyjmuje na ul. Westerplatte. Rowniez dobra ale juz starsza jest Sobczyk z Raclawickiej. Niestety ciezko mi jest sie do niej dostac. Wiem ze jeszcze przyjmuje pacjentow ale nie moge sie do niej dodzwonic. Robilam u niej plomby przed ponad 10 laty i do dzis sie trzymaja. U jej meza robilam wowczas korone i tez bardzo solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
annaczestochowa Re: ranking stomatologów w cz-wie 19.10.07, 17:23 czy ktos leczyl zeby w Praktyce stomatologicznej "Zdrowy Usmiech" na Zakopianskiej? Bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
elizula Re: ranking stomatologów w cz-wie 26.10.07, 13:10 Czy ktoś coś wie na temat dr Beaty Świerczyńskiej-Parafiniak ? Słyszałam,że dobra ale droga...? Odpowiedz Link Zgłoś
jussstysssia Re: ranking stomatologów w cz-wie 14.01.13, 13:28 Piotr Kuźnik jest okropny, już wiecej do niego nie pójdę, przeprowadziłam się do Częstochowy, i poszłam do tego do którego chodzi mój mąż. "wyleczył" mi 4 zęby z wyjatkiem tego który był leczony kanałowo to 3 cały czas mnie bolą (wcześniej mimo że były dziurawe nie bolały) z czego jeden niemiłosiernie, byłam już na wizycie żeby poprawił ale on nic nie widzi i mówi że tak ma być, nie robił mi zadnego RTG za leczenie zębów wydałam ok 800 zł NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
sendi27 Re: ranking stomatologów w cz-wie 26.01.08, 20:24 Chciałabym wrócić do tego wątku. Może ktoś by mi pomógł i napisał coś na temat stomatologa Saleha, który przyjmuje na Kościuszki w byłej Polklinice.Czy jest dobry czy tylko lubi się wdzięczyć do pacjentek i proponować swoje usługi za inne usługi ylko ładnych dziewczyn, nie koniecznie blondi? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxx85 Re: ranking stomatologów w cz-wie 26.01.08, 23:23 A Ty jesteś zapewne nie najpiękniejsza i kazał Ci kasę zapłacić i Ci żal, bo szkoda kasy, a poza tym może numerek byłby udany ? Odpowiedz Link Zgłoś
sendi27 Re: ranking stomatologów w cz-wie 27.01.08, 09:37 Ty na pewno miałaś udany i pewnie nie zapłaciłaś bo moralność to nie w twoim typie. O urodzie nie będę z tobą dyskutować, bo ty pewnie najpiękniejsza jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
asia405 Re: ranking stomatologów w cz-wie 28.01.08, 11:08 A ja szczerze polecam lek. stom. Daniela Olczyka z Oldentu na ul. Nowowiejskiego 11/1. Jest ta też protetyk - Robert Olczyk! Mają super nowoczesny sprzęt, niskie ceny! Fachowa obsługa! Cała moja rodzina jest z nich zadowolona! Dla zainteresownych podaję nr tel. 034 344 82 17 (stomatolog- trzeba zarejestrować się telefonicznie lub osobiście) i 0668 174 685 (technik) Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_2 Re: ranking stomatologów w cz-wie 17.02.08, 13:42 A ja nie polecam pana Daniela Olczyka trzy razy wypadla mi plomba w okresie dwoch miesiecy.Teraz chodze do pani Krystyny Marszalek - rewelacyjna kobieta, z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anita5001 Re: ranking stomatologów w cz-wie 29.01.08, 09:55 Nie polecam stomatologa Strzelczyk Jarosław,przyjmującego w budynku NOT,ul.Kopernika.Ceny ma kosmiczne,zęby po leczeniu bolą,ja musiałam leczyć drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
anita5001 Re: ranking stomatologów w cz-wie 30.01.08, 10:58 Nazwisko lekarza to Sobczyk a nie Strzelczyk,jak wczesniej napisałam.Przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
gosia071 Re: ranking stomatologów w cz-wie 19.02.08, 14:12 Mam pytanie a czy ktoś mógłby mi polecić dobrego implantologa ? Zastanawiałam się właśnie nad implantem u J.Sobczyka ale widzę tu negatywną opinię, ktoś może coś więcej na ten tamat doradzić? Jest tez Sławomir Sobczyk (al.Pokoju) nie wiem czy to bracia? może o nim ktos coś też wie? Albo ktoś wie ile u Łęckiego? Podejrzewam że sporo dlatego on chyba odpada, ale może wiecie dokładnie? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjamaj Re: ranking stomatologów w cz-wie 04.04.08, 21:50 Ja robiłam dwa implanty rok temu u dr Rafała Kubary (poleciła mi go koleżanka) i nie zawiodłam się .On robił mi też korony na tych implantach co uważam za bardzo dobre bo słyszałam że czasem implantolodzy zajmują się tylko wszczepianiem a ktoś inny robi korony i nie zawsze to dobrze wychodzi .Przyjmuje na ul Okólnej w szeregowcach koło szkoły ale nie pamietam dokładnie nr domu.Ja dzwoniłam na komórkę 607308802 Odpowiedz Link Zgłoś
clinton-1 Re: ranking stomatologów w cz-wie 10.05.09, 21:58 MA PANI RACJĘ DR.KUBARA JEST DOBRYM IMPLANTOLOGIEM A JEZELI CHODZI O CZĘŚ~Ć PROTETCZNĄ(KORONY) TO I TAK ROBI~Ł JE TECHNIK:) Odpowiedz Link Zgłoś
margarita-2 Re: ranking stomatologów w cz-wie 14.04.09, 23:49 A leczyl ktos zeby u dr Jadwigi Pacak? Zastanawiam sie nad jej gabinetem, ale nie wiem czy to dobry wybor, widzialam tylko jej szyld, a opinii nie znam. Ktos moze sie wypowiedziec? Bede wdzieczna za kazdy glos w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś