Dodaj do ulubionych

Sfinks to dobra restauracja?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:42
Co sądzicie? które są lepsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: agatka Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:46
      sfinks?owszem,nie jest najgorsza:)na kopernika w budynku poczty jest jeszcze
      taka fajna japonska knajpka.polecam.dosc fajne miejsce.
      • Gość: DORKA Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.centertel.pl 07.03.07, 21:20
        G DZIE MOŻNA KUPIĆ TAKIE COŚ CO WISI W OKNACH W SFINKSIE
    • Gość: smakosz Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:56
      to dobre miejsce na randke? bo tam zawsze sporo ludzi choć faktycznie atmosfera i wnętrze bardzo miłe...?
    • poopka Re: Sfinks to dobra restauracja? 04.03.07, 23:49
      idz i sam sie przekonaj nie trzeba miec wielkiego majatku zeby tam sie
      wybrac.. a niektorzy podchody robia jak pies do jeza chyba logiczne ze gdyby
      nie była nic warta nie bylo by tylu klientów.. ;/
    • Gość: smakosz Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:52
      hehe, ze niby jak napisalas??? "restauracja"???? he he, dobre!!!!
    • poopka Re: Sfinks to dobra restauracja? 04.03.07, 23:57
      tak chodzi mi o restauracje sfinks i polecam strone internetowa czesto sama tam
      zaglądam bo co chwila wchodzi jakas nowosc do menu , smiało zapraszaj
      dziewczyne napewno nie poazłujesz :]
    • Gość: smakosz Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:09
      sfinks to tylko taki troche bardziej cywilizowany mcdonalds
    • Gość: ja Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:20
      no to o co ci chodzi skoro ci sie sfinks nie podoba to zabierz dziewczyne do
      Astorii a nie zawracasz głowe watków takich było tu setki juz
    • Gość: tamata772 Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.apus-net.pl 07.03.07, 13:39
      Chyba już nie jest taka dobra jak jakiś czas temu. Ostatnio byliśmy tam z mężem
      i czekaliśmy 10 min. aż podejdzie kelner i sprzątnie brudne szklanki, talerze i
      popielniczkę z naszego stołu (nie mówiąc o przyjęciu zamówienia). Niestety,
      nasz stolik był pomijany wzrokiem ilekroć przechodził obok niego kelner.
      Całkowite olewanie klienta. Po raz pierwszy wyszliśmy stamtąd. I już chyba nie
      wrócimy...
      • Gość: Ajanta Cleopatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:20
        ja wciaz i nadal zajadam sie w Cleopatrze (ale na Dabrowskiego!)szaormą z
        wieprzoszka i zaden Swinks i inne tego smaku nie pobije.Ryz odpowiednio
        wilgotny ,rodzyneczki ,prosta ale dobra surowka .Mniamu!
        Ale nie zla byla tez zupka krewetkowa chyba w chinskiej ,tylko ze z mojej
        rodzinki 2 osoby sie tam zatruly kurczaczkiem i od tej pory jest bojkot.
        • Gość: szarif Re: Cleopatra IP: *.oba.nl 07.03.07, 15:29
          nigdy bym nie zjadl u tego araba , nie placi podatkow,molestuje swoich kelnerek
          seksualnie to bzdura
      • Gość: jacek Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.lelewela.trustnet.pl 08.03.07, 21:03
        Wiesz co, bywam tam od czasu do czasu od momentu otwarcia i akurat w to co
        piszesz nie uwierzy nikt ,kto tam był choćby dwa razy.A wiesz dlaczego?Zanim
        zamkną się drzwi za Tobą,wszyscy,począwszy od kelnerów,a skończywszy na
        barmanach i kucharzach,witają Cię jak ...na prawdziwą restaurację
        przystało.Zamówienie... no cóż zanim o nim pomyślę, już widzę kelnera koło
        stolika.Nie chce uprawiać na łamach forum reklamy tego czy innego lokalu,ale oni
        napewno nie zasługują na takie kalumnie,jakie często tu padają (może
        konkurencja).Sami,bądż z przyjacółmi
        "zostawiamy" tam kilkaset zł za wieczór,ale obsługa ma taki sam stosunek do
        klientów zamawiających pizzę,jak i tych z grubszymi portfelami,przynajmniej tak
        to wygląda.A najlepszą rekomendacją niech będzie znalezienie wolnego
        stolika(szczególnie w weekendy).pzdr Was koneser dobrej atmosfery i jedzenia
        • Gość: AAAA Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: 212.87.236.* 08.03.07, 21:41
          JA BYLAM TAM KILKA RAZY I ZAWSZE MILE MNIE PRZYJELI ATMOSFERA SUPER A JEDZONKO
          PYSZNE :)
          • Gość: ab Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: 212.160.86.* 15.03.07, 12:47
            jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka