Gość: smakosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:42 Co sądzicie? które są lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatka Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:46 sfinks?owszem,nie jest najgorsza:)na kopernika w budynku poczty jest jeszcze taka fajna japonska knajpka.polecam.dosc fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORKA Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.centertel.pl 07.03.07, 21:20 G DZIE MOŻNA KUPIĆ TAKIE COŚ CO WISI W OKNACH W SFINKSIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:56 to dobre miejsce na randke? bo tam zawsze sporo ludzi choć faktycznie atmosfera i wnętrze bardzo miłe...? Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Sfinks to dobra restauracja? 04.03.07, 23:49 idz i sam sie przekonaj nie trzeba miec wielkiego majatku zeby tam sie wybrac.. a niektorzy podchody robia jak pies do jeza chyba logiczne ze gdyby nie była nic warta nie bylo by tylu klientów.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:52 hehe, ze niby jak napisalas??? "restauracja"???? he he, dobre!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Sfinks to dobra restauracja? 04.03.07, 23:57 tak chodzi mi o restauracje sfinks i polecam strone internetowa czesto sama tam zaglądam bo co chwila wchodzi jakas nowosc do menu , smiało zapraszaj dziewczyne napewno nie poazłujesz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:09 sfinks to tylko taki troche bardziej cywilizowany mcdonalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 00:20 no to o co ci chodzi skoro ci sie sfinks nie podoba to zabierz dziewczyne do Astorii a nie zawracasz głowe watków takich było tu setki juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamata772 Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.apus-net.pl 07.03.07, 13:39 Chyba już nie jest taka dobra jak jakiś czas temu. Ostatnio byliśmy tam z mężem i czekaliśmy 10 min. aż podejdzie kelner i sprzątnie brudne szklanki, talerze i popielniczkę z naszego stołu (nie mówiąc o przyjęciu zamówienia). Niestety, nasz stolik był pomijany wzrokiem ilekroć przechodził obok niego kelner. Całkowite olewanie klienta. Po raz pierwszy wyszliśmy stamtąd. I już chyba nie wrócimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajanta Cleopatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 15:20 ja wciaz i nadal zajadam sie w Cleopatrze (ale na Dabrowskiego!)szaormą z wieprzoszka i zaden Swinks i inne tego smaku nie pobije.Ryz odpowiednio wilgotny ,rodzyneczki ,prosta ale dobra surowka .Mniamu! Ale nie zla byla tez zupka krewetkowa chyba w chinskiej ,tylko ze z mojej rodzinki 2 osoby sie tam zatruly kurczaczkiem i od tej pory jest bojkot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szarif Re: Cleopatra IP: *.oba.nl 07.03.07, 15:29 nigdy bym nie zjadl u tego araba , nie placi podatkow,molestuje swoich kelnerek seksualnie to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: *.lelewela.trustnet.pl 08.03.07, 21:03 Wiesz co, bywam tam od czasu do czasu od momentu otwarcia i akurat w to co piszesz nie uwierzy nikt ,kto tam był choćby dwa razy.A wiesz dlaczego?Zanim zamkną się drzwi za Tobą,wszyscy,począwszy od kelnerów,a skończywszy na barmanach i kucharzach,witają Cię jak ...na prawdziwą restaurację przystało.Zamówienie... no cóż zanim o nim pomyślę, już widzę kelnera koło stolika.Nie chce uprawiać na łamach forum reklamy tego czy innego lokalu,ale oni napewno nie zasługują na takie kalumnie,jakie często tu padają (może konkurencja).Sami,bądż z przyjacółmi "zostawiamy" tam kilkaset zł za wieczór,ale obsługa ma taki sam stosunek do klientów zamawiających pizzę,jak i tych z grubszymi portfelami,przynajmniej tak to wygląda.A najlepszą rekomendacją niech będzie znalezienie wolnego stolika(szczególnie w weekendy).pzdr Was koneser dobrej atmosfery i jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAA Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: 212.87.236.* 08.03.07, 21:41 JA BYLAM TAM KILKA RAZY I ZAWSZE MILE MNIE PRZYJELI ATMOSFERA SUPER A JEDZONKO PYSZNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Sfinks to dobra restauracja? IP: 212.160.86.* 15.03.07, 12:47 jest ok Odpowiedz Link Zgłoś