Dodaj do ulubionych

Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:50
Wczoraj tam niestety zatankowałem (dobrze że 10 litrów) i auto nie chce jechać. Musiłem dolać ultimate 98 na BP żeby to gó.. wymieszać.

Nigdy wiecej tej stacji!!
Obserwuj wątek
    • patian Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ 12.03.07, 20:55
      Gaz też do niczego. Tankowałem tam i samochód był jak muł -"nie jechał tylko
      hamował". Nie polecam tej stacji!!!!!!!
      • Gość: ??????? Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: 212.160.86.* 12.03.07, 21:14
        zamiast biadolić zgłoście do inspekcji handlowej :)
        • Gość: m Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.21.pl 12.03.07, 21:20
          Ja muszę stwierdzić coś wręcz przeciwnego.
          Paliwo na BP jest do niczego (czasami tankuję bo mam po drodze), polecam
          właśnie Shell.
          Mąż również tam tankuje i twierdzi, że na paliwie z Shella lepiej jedzie
          samochód.
          • Gość: angrusz Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:26

Jeżdżę na shell racing i zawsze jest dobrze - i przyspieszenie lepsze i mniej
            pali . Ale kosztuje drożej
            Punkty tez zbieram 1 l racing 5 pkt
    • Gość: AlBundy Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: 80.48.49.* 12.03.07, 21:39
      A mnie do zbiornika 60 litrów weszło 65l. Przy czym byłem na rezerwie a nie o
      PUSTYM baKU
      • Gość: jmk Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:44
        Parę lat temu "udało mi się" wlać 32 litry do 30 litrowego baku- więcej u tych
        złodzieji NIC JUŻ NIE KUPIŁEM!!!
    • Gość: Tomek Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:53
      TO gdzie polecacie tankować benzynke i lpg?
      • Gość: Akagi Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: 217.153.246.* 12.03.07, 22:07
        skoro wchodzi komuś 65 litrów di 60 litrowego baku, czy samochód nie chce
        jechac, to zasuwaj jeden z drugim do PIHu i złóz oficjalna skarge.
        jakoś tankuje na tej własnie stacji od paru ładnych lat i zawsze wchodzi tyle
        ile ma wchodzić i samochód jezdzi bez zastrzezeń.

Ostatnio taki pyskacz przyjechał do serwisu Opla,ze zatankował na orlenie i
        samochów nie jedzie jak potrzeba.Osioł wlał benzyne do diesla.

• p_sc Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ 12.03.07, 22:10
      Ja od zawsze tankuję na Shellu najczęściej co prawda przy Obi i nigdy nie miałem
      problemów.
      Znajomy kiedyś na Orlenie zatankował ponad 50 litrów do 45 litrowego baku także
      z tym to nie ma reguły.
    • Gość: gosc Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.gre.pl 12.03.07, 22:40
      pocztac troszke a nie bzdury pisac ile teraz nie podaje producent pojemnosci pod
      korek najlepiej biadolic a czy wlales cos na usuniecie wody ile lat zbiornik nie
      czysciles bzdury bzdury piszesz gosciu nie jestes tylko ty klientem tej stacji
      jakby cos bylo nie tak z paliwem to by juz byla afera na cale miasto i jeszcze
      jedno pracuje w konkurencji wiec byloby mi na reke ich zle opisywac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka