Gość: kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:50 Wczoraj tam niestety zatankowałem (dobrze że 10 litrów) i auto nie chce jechać. Musiłem dolać ultimate 98 na BP żeby to gó.. wymieszać. Nigdy wiecej tej stacji!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patian Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ 12.03.07, 20:55 Gaz też do niczego. Tankowałem tam i samochód był jak muł -"nie jechał tylko hamował". Nie polecam tej stacji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: 212.160.86.* 12.03.07, 21:14 zamiast biadolić zgłoście do inspekcji handlowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.21.pl 12.03.07, 21:20 Ja muszę stwierdzić coś wręcz przeciwnego. Paliwo na BP jest do niczego (czasami tankuję bo mam po drodze), polecam właśnie Shell. Mąż również tam tankuje i twierdzi, że na paliwie z Shella lepiej jedzie samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:26 Jeżdżę na shell racing i zawsze jest dobrze - i przyspieszenie lepsze i mniej pali . Ale kosztuje drożej Punkty tez zbieram 1 l racing 5 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlBundy Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: 80.48.49.* 12.03.07, 21:39 A mnie do zbiornika 60 litrów weszło 65l. Przy czym byłem na rezerwie a nie o PUSTYM baKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:44 Parę lat temu "udało mi się" wlać 32 litry do 30 litrowego baku- więcej u tych złodzieji NIC JUŻ NIE KUPIŁEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:53 TO gdzie polecacie tankować benzynke i lpg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: 217.153.246.* 12.03.07, 22:07 skoro wchodzi komuś 65 litrów di 60 litrowego baku, czy samochód nie chce jechac, to zasuwaj jeden z drugim do PIHu i złóz oficjalna skarge. jakoś tankuje na tej własnie stacji od paru ładnych lat i zawsze wchodzi tyle ile ma wchodzić i samochód jezdzi bez zastrzezeń. Ostatnio taki pyskacz przyjechał do serwisu Opla,ze zatankował na orlenie i samochów nie jedzie jak potrzeba.Osioł wlał benzyne do diesla. Odpowiedz Link Zgłoś
p_sc Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ 12.03.07, 22:10 Ja od zawsze tankuję na Shellu najczęściej co prawda przy Obi i nigdy nie miałem problemów. Znajomy kiedyś na Orlenie zatankował ponad 50 litrów do 45 litrowego baku także z tym to nie ma reguły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Shell na Jagiellońskiej - NIE TANKUJ IP: *.gre.pl 12.03.07, 22:40 pocztac troszke a nie bzdury pisac ile teraz nie podaje producent pojemnosci pod korek najlepiej biadolic a czy wlales cos na usuniecie wody ile lat zbiornik nie czysciles bzdury bzdury piszesz gosciu nie jestes tylko ty klientem tej stacji jakby cos bylo nie tak z paliwem to by juz byla afera na cale miasto i jeszcze jedno pracuje w konkurencji wiec byloby mi na reke ich zle opisywac Odpowiedz Link Zgłoś