Gość: ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:12 Czy ktos z Was ma jakis ciekawy pomysł na biznes? A moze ktos ma w planach otworzyc firm? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzepice.city Re: Pomysł na firme!? 13.03.07, 20:22 pomysł to podstawa biznesu i albo kpisz albo nieroztargniona jesteś, że ktoś za free podzieli się swoim projektem - no chyba ze chodzi o budkę z hot-dogami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pomysł na firme!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:27 nie chodzi o zdradzenie pomysłu jestem ciekawa czy ludzie myślą o zakładaniu własnej firmy czy maja pomysły czy raczej wola pracować u kogos.:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: Pomysł na firme!? 13.03.07, 20:31 fakt - znam osoby które poza pomysłem nic nie miały i udało im się osiągnąć sukces w wiekszości przypadków trzeba miec i kapitał - pieniadz lubi pieniądz - a dotacje z PUP'ów to mało, więc chciał nie chciał zostaje praca "najemna" najlepiej zagranicą - ja uciekam w kwietniu do Irlandii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pomysł na firme!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:35 pup to nie wszystko teraz moze beda jakies konkursy ciekawe rozpisane.Rowniez fajna sprawa dla młodych ludzi jest akademicki inkibator przedsiebiorczosci tam tez mozna sprobowac swoich sił:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: Pomysł na firme!? 13.03.07, 20:39 unijne projekty lepsze - ale ciągle w kwocie do 20 tys. złotych - na co to starczy? no i o tyle lepsze ze wystarczy wygrać konkurs nie trzeba rok tej działalnosci prowadzić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pomysł na firme!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:40 jeszcze jedna jest fajna sprawa np anioly biznesu oni juz daja ok od 200 000 euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzepice.city Re: Pomysł na firme!? 13.03.07, 20:47 anioły biznesu - znam ta sprawę pobieżnie - moze być fajne ale zeby sie nie okazało coś takiego jak z Funduszem Mikro pożyczają ale stają sie udziałowcem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pomysł na firme!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:50 sa rozne opcje ale nawet jesli maja byc udzialowcami to lepiej miec kawelek z duze tortu niz maly caly tort :) Odpowiedz Link Zgłoś