Dodaj do ulubionych

Wojna firm pogrzebowych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 00:47
gdyby mnie ktos zrobil taki numer chyba jego rodzina by go musiala sama
odbierac z kostnicy.
Cocordia to banda zlodziei i wykorzystywaczy.
Ja moich czlonkow rodziny oddam w rece OAZY.
Mam ta firme juz sprawdzona.
Obserwuj wątek
    • Gość: zawsze mlody Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.07, 03:25
      oaza concordia czy jeszcze inna amen krzyzyk czy swiatelko...jedno wielkie
      szambo
      TAM SIE ROBI WIELKA KASE
      JEST O CO WALCZYC
      • Gość: mis07 Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.03.07, 07:10
        Dobry material na film............nic dodac nic ujac
      • Gość: A.. Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 12:59
        Tytuł brzmi obrzydliwie...
    • Gość: Trak Wojna firm pogrzebowych IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.07, 08:57
      Fakt ogłaszanie przetargu przez szpitale to kolejna bzdura , z chłodni powinny
      korzystać wszyskie firmy , a w zależnośći od tego które firmy wybierze
      rodzina, to te będą opłacać koszty przechowywania zwłok . Chyba proste .
    • Gość: kris Wojna firm pogrzebowych IP: *.21.pl 14.03.07, 10:32
      smyki powinni ich wyrzucić ze szpitali a tłumaczenie dyrektorka to jest tylko
      mydlenie oczu .nie chca wydać zwłok a co łaske robia do prokuratora takich i za
      kraty bo to już jest przegięcie pały jak sobie wybrałem inną firme to nikt mnie
      niemoże zmusić do korzystania z tej co ktoś sobie ubzdurał może jednak
      prokuratura by się tym zajęła
    • Gość: ... Re: Wojna firm pogrzebowych IP: 212.87.244.* 14.03.07, 10:33
      Ci ludzie nie zdają sobie jeszcze sprawy, że za jakiś czas ich zwłoki też będą
      towarem. Czy zdarzy się taka sama sytuacja jak w jakiś mieście (chyba w Łodzi),
      gdzie własciciela firmy pogrzebowej pochowała konkurencyjna firma pogrzebowa?
      Mimo wszystki nie potrafię tym hienom tego życzyć.
      • Gość: kopidołek Re: Wojna firm pogrzebowych IP: 89.174.23.* 14.03.07, 12:02
        Pragnę aby taka sytuacja spotkała osoby ,które w tym artykule się wypowiadały a
        w szczególności tych 130 tys na samochód. Jak by nie było tańszych. Przetarg i
        czyste zabrudzone rączki.Jeszcze nie tak dawno przy każdym szpitalu znajdowało
        się prosektorium i jakoś się opłacało. A teraz nic się nie opłaca. Gościu może
        dojść do tego że po nich nikt się nie zgłosi i towar ulegnie przecenie.
        Nadgorliwość gorsza jest od ... .Ciekawe czy ten nędzny pracownik dostał za nie
        wydanie zwłok rodzinie pogrążonej w smutku i żalu otrzyma premię od swojego
        pryncypała ?.
        • Gość: dudi Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 17:28
          Kopidołku,tak na pewno tak tylko ciekawe ile?
        • malwing Re: Wojna firm pogrzebowych 14.03.07, 18:05
          ja bym sie nawet nie zastanawiała - tylko wezwała policję !!!
    • Gość: marek Wojna firm pogrzebowych IP: *.tpnet.pl 14.03.07, 18:45
      Concordia to najlepsza firma w mieście i nic zlego
      nikt nie powinien mowić o tej firmie
    • stasiek33 Wojna firm pogrzebowych 14.03.07, 19:48
      Już najwyższy czas aby ktoś wreszcie się wziął za Concordię. Czy to naprawdę
      nietykalna firma? Ciekawe.
    • Gość: Stasiek Re: Wojna firm pogrzebowych IP: 212.87.240.* 14.03.07, 19:51
      Concordia? Wolałbym aby obcy pochował mnie nawet pod śliwką ale nigdy nie
      Concordia.
    • Gość: klient dyletanci pogrzebowi - PRECZ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:16
      W tej dyskusji biorą udział sami dyletanci. Usługi pogrzebowe, to na całym
      świecie przedsiębiorstwa komercyjne, czy się komu to podoba, czy nie. Po prostu
      firmy, jak kazde inne. A ci, co tak walczą z nimi (tymi lepszymi i
      wygrywającymi przetargi), to po prostu dyletanci, zazdrośnicy i często
      donosiciele do róznych prokuratur itp. Usługi pogrzebowe powinny być prowadzone
      przez wysokiejklasy specjalistów, ludzi o wysokiej kultirze, wyształceniu tak,
      by byle człowiek z ulicy nie miał prawa bytu w tej profesji.
    • Gość: toto Wojna firm pogrzebowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:56
      Zauważcie że jeżeli jest coś o firmach pogrzebowych to zawsze przewija się nazwa
      Concordia i to w samych negatywach.

COŚ ta firma jest podpadająca i raczem nie oddam bliskiej osobie aby ją
      pochowala.

a najlepsza jest reklamw na jej samochodach
      w trudnych chwilach jesteśmy z tobą a moja dziewczyna
      ma właśnie trudne chwile pomożecie
      • Gość: Deus Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:36
        Pomożemy :) - A swoją drogą Concordia to tylko przykrywka dla maszynki do
        robienia wielkiej kasy..
    • Gość: ciapek Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 13:36
      ?
      • Gość: zniesmaczona Re: Wojna firm pogrzebowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:52
        Dwa dni temu zmarla moja sąsiadka, zmarła w szpitalu na Mickiewicza. Do ataku
        przystąpila od razu Concordia.
        Rodzina się nie zgodziła na ich usługi, to zaczęli straszyć kosztami
        odszkodowania, nie chciel wydać ciała, prawie siłą rodzina wydarła ciało, bo już
        chcieli je ubierać , oczywiście trzeba za to potem zapłacić.
        Nie dali się zastraszyć i cały pogrzeb przyszykowała inna firma pogrzebowa.
        Podobnie było po śmierci mojego wujka... Żenada
        • Gość: Byku Concordia do prokuratury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:56
          Nachalność pracowników concordii powinno się zgłosić do prokuratury, ale tej
          poza Częstochową bo nasi prokuratorzy chyba sprzyjają tej firmie...widocznie za
          kasę.
    • Gość: stradomiak Oaza szambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:48
      Właścicielka Oazy to straszna chamica. Gburowata wydra. Syn który im się
      powiesił miał ich już chyba dosyć, a szczególnie totalnie chamskiej mamusi !!!!!
      Księżulkowie na stradomiu tak forują Oazę, ale to się skończy.
      • Gość: Anka Re: Oaza szambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 09:41
        Coż ja mam tylko dobrze wspomnienia jeśli chodzi o przygotowanie pogrzebu przez
        tę firmę.
        Bardzo możliwe, że i tutaj zdarzają się niemiłe sytuacje, jednaj mimo wszystko,
        gdybym maiała zorganizować pogrzeb wybrałabym Oazę a nie Cocncordię...
        • Gość: xgfzcj Re: IP: 80.48.49.* 20.03.07, 02:36
          ciekawy temat
          • Gość: gumiś Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 07:30
            ale upada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka