Gość: Ala IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.03.07, 13:54 chyba zlamalam reke, tylko nie wiem gdzie isc na przeswietlenie :( wie ktos gdzie jest dyzur? dzieki za szybka podpowiedz bo boli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiakilla Re: zlamana reka 16.03.07, 13:56 Moze isc do ksiegarni? A moze do spozywczego? gdzies tam Ci na pewno pomoga... Nie wierze ze o takie rzeczy mozna pytac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: zlamana reka IP: *.lelewela.trustnet.pl 16.03.07, 14:30 Ach ten trustnet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: zlamana reka IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.03.07, 14:37 ale wy wszyscy jesteście madrzy ... nigdy nie byłam w takiej sytuacji i wiem ze do ksiegarni sie nie chodzi z takimi sprawami, a nie mam pojecia gdzie jest dzis dyzur! ostatnio było glosno ze pogotowie bedzie zamkniete. a wy idzcie do podstawowki i nauczcie sie jak odpowiadac na proste i banalne wedlug was pytania. mnie ta reka naprawde bardzo boli :( i nie chce pojechac do spitala gdzie okaze sie ze wybralam nie ten co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- Re: zlamana reka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:58 Ale to, ze siedzisz ok godzine na necie ze zlamana reka to cie nie przeraza akurat?;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PeQ- Re: zlamana reka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 14:58 A ostry ogolnoszpitalny to ma dzisziaj WSZS ;] Odpowiedz Link Zgłoś
42-200czestochowa Re: zlamana reka 16.03.07, 14:58 Alu - co prawda mnie również dziwi, jak ktoś z podejrzeniem złamania ręki klepie na forum zapytanie :)) Wystarczy zadzwonić na 999 (Pogotowie Ratunkowe), kto jak kto ale dyspozytorka Pogotowia będzie najlepiej zorientowana w rozkładzie dyżurów. Pozdrawiam mimo swoich podejrzeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zlamana reka IP: 83.2.142.* 16.03.07, 14:59 Dziewczyno, jedź na pogotowie, tam zrobią Ci prześwietlenie lub powiedzą, gdzie jest dyżur, albo po prostu zadzwoń tam i zapytaj gdzie masz jechac. Szkoda czasu na siedzenie przy kompie z bolącą łapką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: zlamana reka IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.03.07, 15:06 dzięki za troche zrozumienia, reka ma juz rozne kolory lacznie z palcami, jade na pogotowie :) a mnie naprawde musi bolcec zeby isc do lekarza, ale teraz to juz nie mam wyjscia, heh niech zyje zgrabnosc :)a pisze druga zdrowa reka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: zlamana reka IP: *.kopernika.trustnet.pl 16.03.07, 23:53 no i dobrze przeczuwalam pogotowie od 1 marca nie dziala i musialam jechac na parkitke ale reka tylko ciezko potluczona :) wiec nadal nie wiem czy moje pytanie bylo az tak glupie, spijcie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś