Gość: seniorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:26 poszukuje dobrego gastrologa ktory wykonuje gastroskopie w gabinecie, slyszlam tez ze mozna wykonac to badanie pigulka czy ktos slyszal o tym prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daga Re: gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:45 Gastroskopia to badanie górnego odcinka przewodu pokarmowego (żołądka i dwunastnicy)przy użyciu endoskopu, tj. przyrządu pozwalającego na zajrzenie do wnętrza badanego narządu.Więc nie wiem jak można go przeprowadzić pigułką ? Ja leczyłam się u Pana Świtalskiego w przychodni kolejowej , jak również w przychodni "Medyk" na ul.Wolności . Świetny lekarz , badanie przeprowadza szybciutko . polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gastrolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 17:57 Ja również polecam dr Świtalskiego. Tez miałam robioną przez Niego gastroskopie w przychodni na Wolności. Badanie jako takie nie jest przyjemne, ale da się przeżyć. Co do gastroskopii "pigułką" to słyszałam o czymś takim. Połyka się taka niby pigułkę - dużą, nosi się ze sobą specjane urządzenie które rejestruje wszystko co dzieje się wewnątrz a później pigułka jest wydalana. Ale czy u nas w Cz-wie robią tą metodą - nie wiem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gastrolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:27 Ja polecam dr Gołdysa, prywatnie przyjmuje w Komedzie, państwowo na Parkitce. Lekarz- rewelacja. Gastroskopie robi tak, że nie zdążysz zauważyc. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gastrolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:00 dr.gołdys-popieram rewelacja bez bolu-mialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seniorka Re: gastrolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:10 Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi,pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś