Gość: bilder IP: *.dclient.hispeed.ch 26.03.07, 06:48 Moze to byly buty na plaze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Reebok Re: Demar i felerne buty dla armii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:26 1. "... Myszkowska firma przewija się w sprawie afery z rozklejającymi się butami wojskowymi. - To pomyłka - mówi właściciel Demaru ... " 2. "...Mstowski Demar jest jednym z największych w kraju dostawców obuwia dla służb mundurowych i specjalnych ..." Więcej rzetelności i nie wprowadzajcie czytelników błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Demar i felerne buty dla armii IP: 89.174.23.* 26.03.07, 16:46 znam te firme i butow w niej nie kupie znam tych ludzi i we Mstowie nie bywam chetnie znam te produkty, nie wiem jakim cudem wojsko ma je na nogach ..ale to Polska, wiec juz wiem, to jasne jest dla mnie.. (moje przemyslenia) znawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: Demar i felerne buty dla armii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:58 Masz u mnie piątkę z plusem za to, że napisałeś "we Mstowie", a nie "w Mstowie". Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś