Dodaj do ulubionych

Dom w którym straszy???

• Gość: ola:):( Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.tktelekom.pl 17.04.07, 11:11
      mi ciotka muwiła ze tam mieeszkała babka miała cztery córkii przedmierciom
      przepisała testament na jednom z córek a one sie kuciły dlaczegonie ta a
      dlaczego nie tamta i przed smiercio babka powiedziała ze zadna nigdy tam nie
      zamieszka i jak u marła to moja ciotka tam pojechała i weszła ale zaraz zwiała
      gdzie piepsz rosnie ale ten dom jest wyposarzony na ful ale wam nie radze
      mieszkac w tym domu bo tam naprawde straszy talerze wylatujom z szawek
      powtarzam nie radze tqam mieszkac naprawde straszy i ie pisz cie ze tam nie
      straszy bo straszy sama tam byłam pozdrawiam:)ola
      • Gość: kasia Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.lelewela.trustnet.pl 17.04.07, 18:42
        Ała.
      • Gość: do oli Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: 83.2.141.* 17.04.07, 20:42
        Ola bardzo ładnie to napisałaś
      • Gość: obserwator Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.07, 21:13
        APEL DO WŁAŚCICIELA!!! panie Wojtku,bardzo proszę aby wywiesił pan tą tabliczkę
        z napisem "SPRZEDANO". powisi z miesiąc i po kłopocie.ci wszyscy ludzie
        podważają opinię ludzi którzy tu mieszkają.szkoda wyjaśnień...
      • Gość: ! Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: 212.87.241.* 17.04.07, 22:30
        Do Oli : Olu - jestem pod wrażeniem że wszystko to tak pięknie ujęłaś w jednym
        zaledwie zdaniu!
      • Gość: Agata Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 00:06
        Oleńko, ile ty masz latek kochanie?
        PS. Polecam pisanie postów w wordzie :D:D
        • Gość: ola do agaty Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:53
          ja mam 9 lat
          • Gość: ? Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:59
            no nie wyrobię
            • Gość: Przemek Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:59
              Hahaha ma 9 lat amatorka hahahaha :D www.zal.pl ;]
              • morning.calm Re: Dom w którym straszy???naprawde 24.04.07, 00:48
                Drogi Wlascicielu!
                Przesledzilem caly ten watek i jeden z postow nasunal mi swietna mysl na biznes.
                Mianowicie, ktos napisal, ze "dom zostal wybudowany na starym, indianskim
                cmentarzu. Tylko skad do cholery stary, indianski cmentarz pod Czestochowa?!"

Jakby tak walnac pare dymiacych tipi na ogrodku, poukrywac glosniki wydajace
                "straszne" dzwieki - huhu, interes przedni ;)

Pozdrawiam serdecznie ;)
    • Gość: pitek Re: Dom w którym straszy??? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.04.07, 17:08
      A było tak pięknie wspaniale, tanie wino piękne panie. Piękne panie a pośrodku
      ja .... wtedy nagle wyskoczył mi paw. Itd, itp. ale was wszystkich nawiedziło.
      Gdyby ten dom był tak nawiedzony jak niektórzy autorzy postów to pan Wojtek per
      właściciel sam zaczął by w nim straszyć aby zaspokoić ciekawość, zazdrość i
      pogoń za sensacją. A 9-cio latka na forum internetowym-boższsz ty mój, zwaliła
      mnie z kopyt, ile to opowiadań będzie w szkole: Na internecie forumowałam i ktoś
      tam pisał, że słyszał jak ciocia mówiła, że jedna pani była u fryzjera i tam
      słyszała, że ktoś jej powiedział, że jego babcia zna faceta, którego brat
      spotkał panią i ta pani powiedziała,że Kopernik też była kobietą i mieszkała w
      takim domu co straszy bo się dziecko z kąpielą wylało i płacze po nocach
      rzucając talerzami w jednookiego kota, który zjadł psa rozjechanego przed tym
      domem bo go bardzo lubił i to wszystko za symboliczną złotówkę. PLOTKA TO POTęGA
      MOI DRODZY.
      A tak na marginesie Panie Wojtku gratuluję dobrego gustu, dom jest naprawdę
      ładny, a Pańskie dziecko ma zapobiegliwego tatę - pozazdrościć. Pozdrawiam.
      Ola jesteś debeściak.
      • Gość: M**** Re: Dom w którym straszy??? IP: 212.160.86.* 28.04.07, 20:36
        Nie wiem jak to jest w tym domu... slyszlalam juz rozne opinie ale jak kazdy
        wie plotka ma bardzo duza moc... Wczoraj jechalam w dzien... i spoko piekny dom
        stoi i wierzyc sie nie chce ze za 60 tys... Wracalam okolo 24 i tak to prawda
        swiecila sie lampka po prawej stronie okna na frontowym widoku... okno
        balkonowe bylo calkowicie zasloniete, lecz tam gdzie byla lampka cale odsuniete
        i co ... mebli nie bylo widac tylko pustke. A na dodatek z boku domu w innym
        pokoju takze sie swiecila lampka ale bylo mniejsze swiatlo i widok byl jak by
        ze sreodka pokoju... A te wszustkie hisotrie to slyszlalam takie : gosc utopil
        sie w wannie, bylo malzenstwo i mialo kalekie dziecko i oddalo je do domu
        dziecka a tam ono zmarlo , a jeszcez inna ze byl facet i mial corke i budowal
        dla niej dom - wlasnie ten dom, a corka powiedziala ze i tak go sprzeda. A
        ojciec ze gdy go sprzeda bd tam straszyl... ojca oddala do domuy starcow i tam
        tez po czasie zmarl a corka sprzedala dom... to z wojna tez sie wydaje
        wiarygodne... ale teraz w ktore tu wierzyc? niestety nie potrafie odpowiedziec
        na to pytanie. Wszystko sie wydaje wiarygodne... Ale czy ten dom jest serio
        nawiedzony?\ o Nie do wiary tez slyszlalam ze bylo kiedys i ze rozni ksieza i
        egzorcysci stwierzdili ze dom nie nadaje sie do mieszkania dla ludzi. Ale jak
        mowie czy to jest prawda | Nie chce tu dawac plotek... A Ty wlascicielu skad
        mam wiedziec ze nim jestes kazdy tu moze sie podpisac jako wlasciciel i co
        bedzie 1500 wlascicieli? A rodzin to tam serio mieszkalo juz wiele... i
        sasiedzi juz nioe wiedza kto mieszka bo caly czas ktos nowy sie prtzewija
        • Gość: M**** Dom w którym straszy??? IP: 80.54.170.* 29.04.07, 11:02
          atak dodajac... jak wspomnialam przejezdalam wczoraj tam po poludniu i w tym
          oknie co byly rolety to polowy nie ma juz wogole i widac puste sciany...Lampka
          stala po prawej stronie parapetu... POtem jak wracalam ok 1.20 w nocy
          oczywiscie lampka byla zaswiecona tylko stala na sodku parapetu :| no i w tym
          oknie z boku domku na pietrze tez sie swiecila lampka tylko jak wspomnialam
          wczesniej byla bardiej schowana. Nie rozumiem jednego... jedli to sa lampki
          zapalajace sie o zmierzchu..( wlasciciel chce uchronic dom pzed zlodziejami-
          ale jesli jest pusty? to pzed powyrywaniem futryn i okien, a pozatym jak
          wszywscy pisali dom jest pozamykany) No i po co by byly te lampki zapalane
          jesli kazdy wie ze tam nikt nie mieszka tak czy siak i jest pusto i lampki sie
          swieca regularnie? ;/ Przeciez to wiecej sie zaplaci za prad;/;/;/ PO co sa te
          lamki jesli kazdy wie zwe dom jest pusty ...
          • Gość: ja Re: Dom w którym straszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:41
            no właśnie, też się nad tym zastanawiałam...
            • Gość: ola do przemka Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:44
              mam 9 lat bo mam a ty przemek to ile masz lat
          • Gość: hriron Re: Dom w którym straszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 14:47
            Czytam i oczon własnym nie wierzę, ludzie co was towszystko obchodzi!. Jełśi w
            domu straszy to sparwa własciciela, jeśli właściciel pali światło to też jego
            sprawa ile zapłaci, co wy w UB pracujecie pamiętajcie duchy opuszczają domy a
            wtedy wezm a się za was, i nie będzieicie musieli z domów własnych wychoadzić
            bo one spokojnie każedo z was nawiedzą szczególnie tych ciekawych.
            • Gość: poinformowana Re: Dom w którym straszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:26
              Dom ostał sprzedany za 130.000 zł.
              Mnie zastanawia ta niska cena ,bo jak wiadomo w tej okolicy to sama działka
              jest tyle warta... :/
              Słyszałam też ,że jeden z poprzednich właścicieli zaginął w niewyjaśnionych
              okolicznościach
              • Gość: ja Re: Dom w którym straszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 15:32
                sprawdźcie sobie ten link :
                www.strefazero.kkozle.pl/index.php?goto=mapa&id=13
                • Gość: ola do ja Re: Dom w którym straszy???naprawde IP: *.tktelekom.pl 30.04.07, 09:48
                  to dobze sprawdzałam ten ilnk i tam pisze o tym domu własnie zapomniałam moja
                  ciotka tam spała i w nocy jom obudzil pies z kulawon nogom ale ta reszta to
                  bajka bo biała dam straszy w zamku ww olsztynie
                • Gość: M**** Dom w którym straszy??? IP: 80.54.170.* 01.05.07, 12:12
                  Moze ta sprawa nie powinna nas interesowac prawda... ale rzadko sie zdarza ze
                  gdzies moze straszyc... wiem niekotrzy w to nie wierza ale nie badzcie
                  niewiernymi Tomaszami. Ja wierze w Boga a jesli wierze w Boga to musze wierzyc
                  w istnienie szatana... Co do duchow na pewno sa i jak narazie sie ich nie
                  boje. Tylko bardzo mnie zaciekawila ta sprawa. A spotkanie z duchem by bylo
                  bardzo fajne... tylko nie jakims niebezpiecznym :PP:PP
                  • Gość: LUDZIE!!!!!!!! Re: Dom w którym straszy??? IP: *.cn.com.pl 06.05.07, 13:49
                    Opanujcie sie przestancie gadac jakies glupoty. Jeden cos palnie i tak sie roznosi a rzeczywiscie jak mowia menele nie pijcie tyle bo pozniej jakies swiatelka w oknach wam sie zapalja TO JEST JEDNA WIELKA SCIEMA kto wierzy w tych czasach w duchy sorry.....
                    • tomodachi.kendo Re: Dom w którym straszy??? 08.05.07, 12:55
                      Tam jest napisane: Nawiedzony dom w Kędzierzynie-Koźlu barany, a nie w
                      Kiedrzynie. To jednak pewna różnica. Ale jak ktoś nie umie czytać to nic mu nie
                      pomoże.
    • Gość: jaaaaa Re: Dom w którym straszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:51
      sam jestes BARAN!!! kliknij na śląsk moze i wtedy wyskakuja informacje : m.in
      dom w kiedrzynie- czestochowa moze najpierw naucz sie szukac a pozniej ublizaj
      BARANIE!!!!!
      • Gość: Jojek Re: Dom w którym straszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:16
        Znacie moze nr kontaktowy do wlascicela/wlascicelki. Czy ten dom jest nadal do
        sprzedazy? Moze ktos zna cene? Pozdrawiam
    • Gość: Madzia Re: Dom w którym straszy??? IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 09:57
      Słyszałam, że prawdopodobnie w niedzielę 13.05 w programie Superwizjer o 22.45
      ma być o TYm domu. Sprwadźcie. Napiszcie co o tym myślicie
    • Gość: ja Re: Dom w którym straszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 10:50
      no chyb ajednak nie .. na stronie superwizjera jest wzmianka o obozach pracy we
      Włoszech :]
      • Gość: llllalaaak Re: Dom w którym straszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:55
        a znacie może inne domy w których straszy , w naszej okolicy??!!
        • fraberger Mój straszy 12.05.07, 12:37
          Mój dom straszy
      • Gość: Madzia Re: Dom w którym straszy??? IP: *.man.czest.pl 13.05.07, 23:01
        Sorki, ktoś puścił bujdę, ale chętnie bym obejrzała program na temat tego
        domu :)))
    • Gość: lelek Re: Dom w którym straszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:44
      buuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! ja bym sobie tam z chcęcią pojechał , a znacie jeszcze
      takie domy w naszej okolicy?!
    • Gość: Marcin Re: Dom w którym straszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 18:44
      Super opowieści ! ;) Można się nieżle pośmiać.
      A gdzie naprawde jest ten dom ?
      Każdy mówi co innego.
    • Gość: Ola79 Re: Dom w którym straszy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:37
      Ten dom został sprzedany za 30 tys kupiła go firma zajmująca sie rozbiórką mięsa
      A co do starszenia w tym domu to prawda moze nie straszy ale słychac płacz
      małej dziewczynki prawdopodobnie była zabita przez ojca swojego i zakopana w
      tym miejscu (ciała nie odnaleziona) co stoi dom
      • Gość: :) Re: Dom w którym straszy??? IP: 80.54.174.* 29.05.07, 22:59
        Ładna bajka....Pojechałem specjalnie sprawdzić ten dom i porobić pare fotek.Po
        pierwsze żadna lampka się w oknie nie paliła,większość okien było otwartych(nie
        tak jak niektórzy piszą,że wszystkie zamknięte i tylko jedno otwarte)trawka
        elegancko,króciutko skoszona,ładne drzewka...a dom:0!Jest super,tak odwalony i
        podwórko w kostce brukowej,alarm,monitoring.Dom jest taki,że nawet z duchem
        każdy by kupił za taką cenę.Poza tym po drugiej stronie ulicy stacja LPG i
        sklep 24/h oraz obok inne tak odwalone chaty,jedna przy drugiej!!!
      • Gość: alek Re: Dom w którym straszy??? IP: *.realestate.net.pl 30.05.07, 11:38
        za 30 tys jasne samo ogrodzenie jest tyle warte,stolarka okienna ,drzwi ,blacha
        z dachu choćby na złom oddać to jest gruba kasa,dom można zburzyć ,bo samo
        uzbrojenie działki jest tego warte .
    • kotek1239 Re: Dom w którym straszy??? 29.05.07, 23:05
      no zes kuzwa odkrył sensacje teraz.. faktycznie od jakis 2 tyg lampki a
      oknach juz sie nie pala, ale paliły sie odkad pamietam.. a to ze jest stacja i
      domy inne to chyba o niczym nie swiadczy :]
    • Gość: chania22 Jak się jedzie z Kamyka na Kłobuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 12:10
      to stoi taka wielka chawira, rudera już teraz, bo nigdy nie był wykończony ten
      dom. Mówią, że facet zbudował go za złoto wykradane z grobów (obrączki, złote
      zęby), że zmarł i nikt nie miał odwagi tej budowy zakończyć.
      Wie ktoś coś o tym?
      Może to tylko bujda? Może po prostu wziął za duży rozmach z tą budową, nie
      wyrobił i stoi teraz takie wielkie straszydło.... okropne nawiasem mówiąc,
      nawet bez tej legendy o złocie z grobów.
      • Gość: :) Re: Jak się jedzie z Kamyka na Kłobuck IP: *.78.inds.pl 30.05.07, 12:56
        hahahahahhahahahaaaaaa ale sie uśmiałam :))))
        • Gość: marta123 dom kiedrzyn IP: *.21.pl 16.06.07, 12:19
          mistrzostwo... nie daje rady... wierzyć czy nie??????????????????? heh
        • Gość: us Re: Jak się jedzie z Kamyka na Kłobuck IP: 212.87.244.* 16.06.07, 19:48
          a o co chodzi bo mam neta od wczoraj i bardzo mnie zaciekawiły wasze gadki
    • Gość: Joalida Już nie straszy. Widuję tam samochody, albo się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 18:40
      ktoś już wprowadził albo jest trakcie wprowadzania się.
      • Gość: zaq Re: Już nie straszy. Widuję tam samochody, albo s IP: *.sc.czest.pl 06.08.07, 15:58
        A ten dom na Sabinowskiej, kolo przystanku?
        Kiedys prababcia mi opowiadala cos o nim, ale neiestety nic nie pamietam...
        Cos mi sie kojazy, ze jakies zakonnice tam mieszkaly,ale nie recze, ze dobrze pamietam...
        A moze jednak zorganizujemy jakas grupke i spedzimy noc w jednym z tych 'strasznych' domow?
        Moze gazeta.pl mogal by Nam podeslac jakiegos odwaznego reportera? Wszak ludzie lubia sensacje i nie dopowiedziane historie...
        • Gość: Ja Hi hi, wlaścieciele mogliby niezłą kasę ciągnąć, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:01
          za takie noce z duchami:)))
          Zaloże się, że wielu by zapłaciło za te emocje:))
    • Gość: patrycja Re: Dom w którym straszy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:40
      ja bylam tam z moja siostra i kolega widzialam ten dom a w nim zasloniete
      zaluzje i swiatlo palce sie w jednym oknie a po chwili zapalilo sie w drogim
      oknie jak myslisz mieszka tam ktos napisz na gg to porozmawiamy o tym patrycja
      moj nr 5051099
    • Gość: Marianna Re: Dom w którym straszy??? IP: 193.242.136.* 16.08.13, 22:03
      witam czy jest mozliwosci zeby ten dom kupic,jestem zainteresowana prosze o pilny kontekt moj numer 789236396 marianna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka