Gość: stefo IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.07, 07:21 Czy ktoś ma doswidczenie w zamówieniu obrazu na Komunnię? na Ślub? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna b Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:15 ja kiedys zamawialam obraz dla znajomych na slub u dziewczyny,ktora pare lat temu skonczyla plastyka.ale ona zajmuje sie raczej nowoczesnym malarstwem.czyli nie jakies kopie czy realistyczne malastwo.za obraz 100x70 zaplcilam ok.670 zl,ale to bylo rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 14:31 Ja mam dobre zdanie na temat:malarstwo.eu.interia.pl Nie drogo,wszyskim się podoba,zamawiasz-masz co chcesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:53 to skandal za badziewie 500 zł???, edukacja z historii sztuki aż się prosi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:02 Idź na rynek, tam na pewno kupisz jelenie na rykowisku w złotej ramie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 13:44 Może i tak,ale akurat te obrazy są ok.Widziałam w galeriach sto razy gorsze sygnowane znanymi nazwiskami.Moi uczniowie dyplomy pozdawali z wyróżnieniem iteż handlują po rynkach.Takie czasy.A co do tych obrazów,to jako belferka w tej dziedzinie mogę powiedzieć,że nie są złe.Jest perspektywa,głębia koloru,wiele z nich ma charakter impresjonistyczny i jest proporcja.Współcześni robią większe bohomazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ewa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:37 wiem kim jesteś , ale zanim się wypowiesz to idź na ASP np. do Krakowa, bo do Łodzi się nie dostałaś dokształć się a potem zabieraj głos na forum, bo jeśli badziewie nazywasz sztuka to gratuluję lepiej abys już nikogo nie uczyła!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa do ewa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 09:29 Zpewnością mnie nie znasz!Jestem z północy Polski a na tą stronę natknęłam się przypadkowo ,ponieważ przygotowuję pracę o polskich forach.Skąd u pani yyle jadu? Leczy pani swoje kompleksy czyimś kosztem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:27 niezła ta strona - "malarstwo artystyczne" a to jest jeszcze jakies inne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 07:58 Jest taka zasada: jak się nie ma nic do powiedzenia /z różnych przyczyn -nie znam tematu,nie dorosłem intelektualnie do poziomu dyskusji /to nic nie mówię !!!!!!!!!!!! Dlaczego u nas w kraju tyle chamstwa ? Ja właśnie jestem innego zdania,niż nie mający pojęcia o niczym poprzednicy.Miałem kontakt właśnie z malarzem artystą i mam jak najlepsze zdanie.Pamiętajcie : SZTUKA TYLKO DLA WRAZLIWYCH NA ODPOWIEDNIM POZIOMIE LUDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do el Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:46 no właśnie SZTUKA JEST DLA WRAŻLIWYCH WIĘC SIE NIĄ NIE ZAJMUJ a kicz to ni echamstwo i odrużniac trzeba. Prawdziwy artysta sprzedajac obraz wie że na tym ty zarobisz a kopia no cóż o gustach sie nie dyskutuja ale edeukacja z tej dziedziny sztuki szwankuje w naszym państwie. A kicz jest kiczem i powiem więcej ktos chce sie zareklamować ale to marna i prymitywna reklama nigdy bym nie wydał swoich pieniędzy na taki chłam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 08:48 A ty nieuku ,skończyłeś choć podstawówkę??????????? Walisz takie byki jak h...Może tylko 7 klas a 8 korytarz??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 23:54 Obrazy Picassa i wielu innych też tak nazywali i co?A np.taki Nikifor kiedyś obwieś ipośmiewisko Krynicy,a dzisiaj filmy o nim kręcą.Nie można tak jak Pan!Każdemu należy się szacunek,przecież tu nie chodzi o popisywanie się umiejętnościami,tylko zapewne o zwykłą pracę.Czy to aż taka hańba proszę Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art_deco Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:31 Czytam i jestem w szoku jak można tak naciagac klientów ale brak edukacji z historii sztuki robi swoje to mioasto jest ograniczone ale teraz to co czytam to jest dno kulturalne, nawet 100 lat wam nie pomoże ale powiem tak ni einwestujcie swoich cięzko zarobionych pieniędzy w g..no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papier toaletowy Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 08:10 U Stacha Śledzinskiego...Dziecko mu się teraz urodziło, tyle, że nie żoną, to kasa mu się przyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:40 Powaznie podaje Ci link swietnej artystki. Zobacz co potrafi............ i sprobuj sie z nia skontaktowac. Wlasnie wrocila z Australi. Jest Swietna malarka. www.artmaplast.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:28 z całym szacunkiem, ale takie obrazy jak ta pani maluje to mozna sprzedawać na rynku ludziom którzy się nie znają na sztuce a nie ogłaszać w gazecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 23:35 Ale to może otochodzi,żeby sprzedać na rynku i jakoś przeżyć.Większość maluje pod publikę w celach komercyjnych,natomiast prace na wystawy i wernisaże to druga strona tego zawodu.Ja też tak robię,p.Beksiński tak robił i nawet p.Duda-Gracz.To co się robi w celach artystycznych jest rzeczą świętą i poniekąd bardzo osobistą,a to co się robi dla chleba to sposób na przetrwanie.Zresztą każdą pracę powinniśmy się nauczyć doceniać,a nie tylko ziajać ogniem.No chyba,że ktoś z państwa ocenia to jako zagrożenie czy też konkurencję dla siebie.W każdym razie lepiej robić coś niż siedzieć z założonymi rękami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:24 co wspólnego ma malowanie gniota z poszukiwaniem rynky zbytu, jak bym cos takiego dostał to by mi się przykro zrobiło, lepiej kupic reprodukcję bądź plakat do antyramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Weichlend Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:53 REPRODUKCJE TO PLAGIAT U ARTYSTÓW MALARZY WYSTĘPUJE BARDZO CZĘSTO , KRADNĄ (WYKORZYSTUJĄ)POMYSŁY ŚWIATOWEGO ARTYSTY SPRZEDAJA JAKO KOPIĘ(BO TERAZ TAKA MODA ) A TE DOBRZE SIĘ SPRZEDAJA BO SPOŁECZEŃSTWO NIE CHCE MÓZGU WYSILIĆ I UCZYC SIE EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ I HISTORII SZTUKI, CI KOPIUJĄ , CI KUPUJA PRZESTĘPSTWO KWITNIE A PRAWA AUTORSKIE GDZIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 03.04.07, 13:05 Proszę nie krzycz :) "Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:40 nikt ni ekrzyczy, a każdy ma prawo na merytoryczna wypowiedź, co do wielkich liter to nie nie jest zabronione cąły świat tostosuje, ale jeśli wg autora jeśli dokonujesz plagiatu to może cie to wkurzać! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 03.04.07, 14:51 Zabronione nie jest, ale kulturalne też nie. I za ciekawie się takich tekstów nie czyta. Przecież mozna Capsa wyłączyć, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 13:46 Z tego co zrozumiałam,to ta pani nie ogłasza sięw gazecie,tylko ma swoją stronę internetową,a to już co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:21 gniot za gniotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesola Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 08:34 Sam jesteś gniot!!!!!!!!!!!Jak nic innego nie potrafisz napisać ,kołku!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: 213.199.204.* 01.04.07, 21:24 jesli jestes zinnteresowany obrazami haftowanymi to zapraszam GG 6738664 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.04.07, 22:43 Malowanie obrazów p. Zbyszek ul. Waszyngtona 20 polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:41 Polecam Wojciecha Kołsuta . Świetny artysta . Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 03.04.07, 12:57 Chyba to spóźniony żart prymaaprilisowy?? Tu chyba chodzi o obraz, a nie karykaturę.... Odpowiedz Link Zgłoś
skugge do Stefo 03.04.07, 14:59 napisz do mnie na mejla. mozemy sie dogadac co bys chcial na tą komunie. nie bede wecej pisal bo na forum jest bardzo duzo trolli. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
vandaloo7 Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 21.09.15, 20:56 Witam maluje obrazy na zlecenie. tel.603909020 poczta: elzbietamaj@onet.com.pl portfolio: elzbeitamaj90.wix.com/artysta?_ga=1.163813308.205984031.1441730799 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 22.09.15, 09:05 po co wyciągasz z archiwum wątek, który zakończył żywot 8 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś