Dodaj do ulubionych

Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty?

IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.07, 07:21
Czy ktoś ma doswidczenie w zamówieniu obrazu na Komunnię? na Ślub? Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: anna b Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:15
      ja kiedys zamawialam obraz dla znajomych na slub u dziewczyny,ktora pare lat
      temu skonczyla plastyka.ale ona zajmuje sie raczej nowoczesnym malarstwem.czyli
      nie jakies kopie czy realistyczne malastwo.za obraz 100x70 zaplcilam ok.670
      zl,ale to bylo rok temu.
    • Gość: ant Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 14:31
      Ja mam dobre zdanie na temat:malarstwo.eu.interia.pl Nie drogo,wszyskim
      się podoba,zamawiasz-masz co chcesz?!
      • Gość: kuba Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 14:53
        to skandal za badziewie 500 zł???, edukacja z historii sztuki aż się prosi!!
        • Gość: :) Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 15:02
          Idź na rynek, tam na pewno kupisz jelenie na rykowisku w złotej ramie :D
          • Gość: ewa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 13:44
            Może i tak,ale akurat te obrazy są ok.Widziałam w galeriach sto razy gorsze
            sygnowane znanymi nazwiskami.Moi uczniowie dyplomy pozdawali z wyróżnieniem iteż
            handlują po rynkach.Takie czasy.A co do tych obrazów,to jako belferka w tej
            dziedzinie mogę powiedzieć,że nie są złe.Jest perspektywa,głębia koloru,wiele z
            nich ma charakter impresjonistyczny i jest proporcja.Współcześni robią większe
            bohomazy.
            • Gość: do ewa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:37
              wiem kim jesteś , ale zanim się wypowiesz to idź na ASP np. do Krakowa, bo do
              Łodzi się nie dostałaś dokształć się a potem zabieraj głos na forum, bo jeśli
              badziewie nazywasz sztuka to gratuluję lepiej abys już nikogo nie uczyła!!
              • Gość: ewa do ewa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 09:29
                Zpewnością mnie nie znasz!Jestem z północy Polski a na tą stronę natknęłam się
                przypadkowo ,ponieważ przygotowuję pracę o polskich forach.Skąd u pani yyle
                jadu? Leczy pani swoje kompleksy czyimś kosztem?
      • Gość: aa Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:27
        niezła ta strona - "malarstwo artystyczne"
        a to jest jeszcze jakies inne?
        :)
      • Gość: el Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 07:58
        Jest taka zasada: jak się nie ma nic do powiedzenia /z różnych przyczyn -nie
        znam tematu,nie dorosłem intelektualnie do poziomu dyskusji /to nic nie mówię
        !!!!!!!!!!!! Dlaczego u nas w kraju tyle chamstwa ? Ja właśnie jestem innego
        zdania,niż nie mający pojęcia o niczym poprzednicy.Miałem kontakt właśnie z
        malarzem artystą i mam jak najlepsze zdanie.Pamiętajcie : SZTUKA TYLKO DLA
        WRAZLIWYCH NA ODPOWIEDNIM POZIOMIE LUDZI!!!
        • Gość: do el Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 15:46
          no właśnie SZTUKA JEST DLA WRAŻLIWYCH WIĘC SIE NIĄ NIE ZAJMUJ a kicz to ni
          echamstwo i odrużniac trzeba. Prawdziwy artysta sprzedajac obraz wie że na tym
          ty zarobisz a kopia no cóż o gustach sie nie dyskutuja ale edeukacja z tej
          dziedziny sztuki szwankuje w naszym państwie. A kicz jest kiczem i powiem
          więcej ktos chce sie zareklamować ale to marna i prymitywna reklama nigdy bym
          nie wydał swoich pieniędzy na taki chłam!!!!!!!
          • Gość: el Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 08:48
            A ty nieuku ,skończyłeś choć podstawówkę??????????? Walisz takie byki jak
            h...Może tylko 7 klas a 8 korytarz???????????????
          • Gość: iza Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 23:54
            Obrazy Picassa i wielu innych też tak nazywali i co?A np.taki Nikifor kiedyś
            obwieś ipośmiewisko Krynicy,a dzisiaj filmy o nim kręcą.Nie można tak jak
            Pan!Każdemu należy się szacunek,przecież tu nie chodzi o popisywanie się
            umiejętnościami,tylko zapewne o zwykłą pracę.Czy to aż taka hańba proszę Pana?
    • Gość: art_deco Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 16:31
      Czytam i jestem w szoku jak można tak naciagac klientów ale brak edukacji z
      historii sztuki robi swoje to mioasto jest ograniczone ale teraz to co czytam
      to jest dno kulturalne, nawet 100 lat wam nie pomoże ale powiem tak ni
      einwestujcie swoich cięzko zarobionych pieniędzy w g..no
      • Gość: papier toaletowy Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 08:10
        U Stacha Śledzinskiego...Dziecko mu się teraz urodziło, tyle, że nie żoną, to
        kasa mu się przyda....
        • Gość: Zainteresowana Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:40
          Powaznie podaje Ci link swietnej artystki.
          Zobacz co potrafi............
          i sprobuj sie z nia skontaktowac.
          Wlasnie wrocila z Australi.

Jest Swietna malarka.

www.artmaplast.republika.pl
          • Gość: Arek Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:28
            z całym szacunkiem, ale takie obrazy jak ta pani maluje to mozna sprzedawać na
            rynku ludziom którzy się nie znają na sztuce a nie ogłaszać w gazecie!!!
            • Gość: Krzysiek Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.07, 23:35
              Ale to może otochodzi,żeby sprzedać na rynku i jakoś przeżyć.Większość maluje
              pod publikę w celach komercyjnych,natomiast prace na wystawy i wernisaże to
              druga strona tego zawodu.Ja też tak robię,p.Beksiński tak robił i nawet
              p.Duda-Gracz.To co się robi w celach artystycznych jest rzeczą świętą i poniekąd
              bardzo osobistą,a to co się robi dla chleba to sposób na przetrwanie.Zresztą
              każdą pracę powinniśmy się nauczyć doceniać,a nie tylko ziajać ogniem.No
              chyba,że ktoś z państwa ocenia to jako zagrożenie czy też konkurencję dla
              siebie.W każdym razie lepiej robić coś niż siedzieć z założonymi rękami.
              • Gość: gośc Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:24
                co wspólnego ma malowanie gniota z poszukiwaniem rynky zbytu, jak bym cos
                takiego dostał to by mi się przykro zrobiło, lepiej kupic reprodukcję bądź
                plakat do antyramy.
                • Gość: Marta Weichlend Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:53
                  REPRODUKCJE TO PLAGIAT U ARTYSTÓW MALARZY WYSTĘPUJE BARDZO CZĘSTO , KRADNĄ
                  (WYKORZYSTUJĄ)POMYSŁY ŚWIATOWEGO ARTYSTY SPRZEDAJA JAKO KOPIĘ(BO TERAZ TAKA
                  MODA ) A TE DOBRZE SIĘ SPRZEDAJA BO SPOŁECZEŃSTWO NIE CHCE MÓZGU WYSILIĆ I
                  UCZYC SIE EDUKACJI ARTYSTYCZNEJ I HISTORII SZTUKI, CI KOPIUJĄ , CI KUPUJA
                  PRZESTĘPSTWO KWITNIE A PRAWA AUTORSKIE GDZIE??
                  • ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 03.04.07, 13:05
                    Proszę nie krzycz :)

"Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. Nie
                    nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie,
                    możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_"
                    • Gość: do ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:40
                      nikt ni ekrzyczy, a każdy ma prawo na merytoryczna wypowiedź, co do wielkich
                      liter to nie nie jest zabronione cąły świat tostosuje, ale jeśli wg autora
                      jeśli dokonujesz plagiatu to może cie to wkurzać!
                      • ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 03.04.07, 14:51
                        Zabronione nie jest, ale kulturalne też nie. I za ciekawie się takich tekstów
                        nie czyta. Przecież mozna Capsa wyłączyć, prawda? :)
            • Gość: Ola Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.07, 13:46
              Z tego co zrozumiałam,to ta pani nie ogłasza sięw gazecie,tylko ma swoją stronę
              internetową,a to już co innego.
          • Gość: gość Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:21
            gniot za gniotem
            • Gość: wesola Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.07, 08:34
              Sam jesteś gniot!!!!!!!!!!!Jak nic innego nie potrafisz napisać
              ,kołku!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: k Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: 213.199.204.* 01.04.07, 21:24
      jesli jestes zinnteresowany obrazami haftowanymi to zapraszam GG 6738664
      • Gość: kinia Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.04.07, 22:43
        Malowanie obrazów
        p. Zbyszek
        ul. Waszyngtona 20
        polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nieznany Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 11:41
      Polecam Wojciecha Kołsuta . Świetny artysta .
      • ancymonka Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 03.04.07, 12:57
        Chyba to spóźniony żart prymaaprilisowy??
        Tu chyba chodzi o obraz, a nie karykaturę....
    • skugge do Stefo 03.04.07, 14:59
      napisz do mnie na mejla. mozemy sie dogadac co bys chcial na tą komunie. nie
      bede wecej pisal bo na forum jest bardzo duzo trolli. pozdr.
    • vandaloo7 Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 21.09.15, 20:56
      Witam maluje obrazy na zlecenie.
      tel.603909020
      poczta: elzbietamaj@onet.com.pl

portfolio: elzbeitamaj90.wix.com/artysta?_ga=1.163813308.205984031.1441730799

pozdrawiam
      • pluto37 Re: Gdzie zamówić obraz u jakiego artysty? 22.09.15, 09:05
        po co wyciągasz z archiwum wątek, który zakończył żywot 8 lat temu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka