Dodaj do ulubionych

Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:26
Czy ktoś z Was zna może tę panią? Pracuje w oświacie,ma ponad 50 lat,jest
brunetką niewysokiego wzrostu,o dość sporej tuszy. Zniknęła bez wieści,chociaż
załatwiamy razem bardzo ważne sprawy.Od kilku tygodni nie mogę się z nią
skontaktować,a koniecznie muszę to zrobić!!!!Jeśli ktoś ją zna,lub wie jak do
niej dotrzeć to bardzo proszę o kontakt ze mną!!!!!W tym momencie liczy się
już każdy kolejny dzień,bardzo proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 12:53
      A przez Oświatę próbowałaś??
      • Gość: Ewka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:57
        Próbowałam...niestety nie mamy wspólnych znajomych,a ona naprawdę zniknęła bez
        śladu...ma moje dokumenty,już nie wiem co robić.Dzwonię do niej bez przerwy,nie
        odbiera telefonu,nie wiem gdzie mieszka,bo już dawno byłabym u niej:(((((
        • ancymonka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:11
          Znalazłam Panią o tych samych danych na
          www.mowherby.and.pl/index1.php?url=kadra/kadra
          Może to ta sama??
        • ancymonka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:13
          Jeszcze jedno na domowy dzwonisz?
          • vestalinka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:25
            Bardzo Ci dziękuję,możliwe że to ta sama osoba,będę musiała zadzwonić w to
            miejsce i popytać o nią(no chyba że to jedynie zbieżność nazwisk...)
            Dzwonię do niej na komórkę,bo nie ma stacjonarnego telefonu,ufffff....ciężka sprawa
            • vestalinka Vestalinka to Ewka 04.04.07, 15:25
            • ancymonka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:26
              W książce telefonicznej jest jedna Elżbieta Kokoszczyk, ale to też może być
              zbierzność nazwisk....
              • vestalinka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:34
                Ta w książce to nie ona-sprawdzałam:)
                • ancymonka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:41
                  No patrz, a niby wcale nie jakieś popularne nazwisko :)
                  Ale to dziwne, że ktoś tak znika bez śladu...
                  • vestalinka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:43
                    No właśnie...tym bardziej,że ta osoba jest mi niestety coś winna i ma tego
                    świadomość,więc może dlatego:(
                    • ancymonka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 15:49
                      No dobra, winna (pieniądze?), ale zabierać dokumenty i znikać to conajmniej
                      nieładnie :>
                      • Gość: U... Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 15:51
                        Zadzwoń do Ośrodka w Herbach do pracy
                        • vestalinka Re: Poszukuję Elżbiety Kokoszczyk! Ważne!!! 04.04.07, 16:04
                          Zadzwonię tam na pewno....ehhhh,jest mi winna i pieniądze i dokumenty,po prostu
                          pięknie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka