Gość: Piter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:41 Czy to prawda że da grasso już nie przyjmuje zamówień na ustaloną godzine?? tylko doworzą najszybciej jak mogą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:09 Dalej sa przyjmowne zamowienia na dana godzine tylko nie moze byc kilka zamowien na ta sama godzine:) A jak zauwazylem to juz niedlugo otwieraja drugi lokal na BC przeznaczony tylko na dostawy wiec czas dostawy sie dzuo skroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:42 a ja sie ciagle zastanawiam kto zamawia tam tyle tych zakalcow co panienki robia je z petami w łapach a sosy sa zlewkami bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafa Re: Da Grasso IP: 80.54.174.* 05.04.07, 19:52 W Częstochowie nie ma już chyba dobrych pizzeri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PizzAnka Re: Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 20:58 Ano chyba juz nie ma. Kazda nowo otwarta Pizzeria na na początku swej działalności to jeszcze sie jakoś stara a potem idzie na masówke i robią na odwal sie. Niestety. Przykładami mogłabym sypac ale pisac mi sie nie chce bo zmeczona jestem porządkami swiątecznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sero Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 02:52 a ja wole chińczyka. Pan wu obok mcdonald'a bardzo dobre jedzenie robi. Zawsze zamiawiam ryż smażony z kurczakiem i jest tego dosyć dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klm Re: Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 07:05 dobre pizze sa w Allegro przy Wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś