Gość: stary glina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:37 Znam Maćka Lecha , jako człowiek jest w porządku ale z niego żaden fachowiec nie był i nie jest. Wielkie nieporozumienie , że tacy ludzie zostają przełożonymi prawie 1000 policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eryk XI A teraz w koło Maceja ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 21:57 To czas pokaże, czy da sobie radę. Narazie dotychczasowy przebieg służby wskazuje na różne opinie, ale w życiu różnie bywa. Powodzenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan hak Re: A teraz w koło Maceja ! IP: 193.138.242.* 12.04.07, 22:45 żegnamy komendanta smolarka, policjanta z krwi i kości - witamy ..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx85 Re: A teraz w koło Maceja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:17 witamy obywatela IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XI Re: A teraz w koło Maceja ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:42 Jak widać na zaprezentowanym zdjęciu w gazecie przyszły Komendant częstochowskiej policji już na wstępie przyjął błagalną, wręcz modlitewną postawę. Pewnie Prezydent Miasta T.Wrona to zauważy, skonsultuje tą postawę z kim należy i wówczas nawet psalmy Rubika nic nie pomogą by nie wejść w aktualne bagno częstochowskiej policji. Zna się pewnie na jakiś tajnikach, lecz nie poznał jeszcze z pewnością wszystkich, które dopiero teraz dadzą mu się w kość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Oficjalnie chory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:57 a nie oficjalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Oficjalnie chory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:37 ha, ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś
panijadzia5 A co z wpływami giżolka? 13.04.07, 00:48 Czy giżolek je stracił, czy zyskał oto jest pytanie ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody glina Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 07:58 kapitanie hak dobrze, że napisałeś smolarka z małej litery ale - policjanta z krwi i kości - powinno być w cudzysłowie " " !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:39 Gość portalu: młody glina napisał(a): > kapitanie hak dobrze, że napisałeś smolarka z małej litery ale - policjanta z > krwi i kości - powinno być w cudzysłowie " " !!! Czy ty /z malej litery "ty"/, należysz może do tych tzw. "wazeliniarzy" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glina1 Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 09:57 bardzo się ciesze z zmian, pora najwyzsza na to aby wreszcie przestała panować psychoza strachu.Chcemy pracowac spokojnie i dobrej atmosferze. Życzę dużo powdzenia nowemu Komendantowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan hak Re: Przyjechał nowy komendant IP: 193.138.242.* 13.04.07, 10:02 mala czy duza litera nic dla mnie nie znaczy, akurat znam p.smolarka od dawna i wiem co pisze.. a ze nie zawsze policjant z krwi i kosci nadaje sie na komendanta, no coz.. wiele razy tak bylo, ze po przyjsciu nowego komendanta wszyscy plakali za starym, na ktorym wczesniej wieszali psy. a ze dobry policjant nie zawsze jest dobrym komendantem swiadczy chocby przyklad pewnego pana generala-rektora. wiecej obiektywizmu panie i panowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Przyjechał nowy komendant IP: 80.48.49.* 13.04.07, 10:37 zabierajcie sie do roboty zwłaszcza młodzi gliniarze, w tym całym zamieszaniu wy macie najwiecej do powiedzenia, jestescie po to żeby wykonywać polecenia czy wam sie to podoba czy nie. Zobaczymy jak za kilka tygodni bedziecie wieszac psy na nowym komendancie ale nic na to juz nie poczniemy taka mentalność Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glina2 Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 10:38 glina1 - to żebyś się z tym spokojem i dobrą atmosferą nie zdziwił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:35 Ale tu trzeba duzych zmian by rozbic te dawne układy i rodzine powiązania . Zmian jeszcze będzie sporo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 09:23 Gość portalu: glina1 napisał(a): > bardzo się ciesze z zmian, pora najwyzsza na to aby wreszcie przestała panować > psychoza strachu.Chcemy pracowac spokojnie i dobrej atmosferze. Życzę dużo > powdzenia nowemu Komendantowi. ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 18:15 tak, przyjedzie za dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfa Przyjechał nowy komendant IP: *.cn.com.pl 13.04.07, 11:21 cytat z tego artykułu: "Oprócz tego o czym już mówiłem oczekuję od niego przede wszystkim zacieśniania współpracy z samorządami." Czy to oznacza, że "współpraca" będzie już tak bliska, że Pana Pryncypała z naszego Dobrego Miasta i jego co niektórych urzędników - to tylko sam pan Bóg będzie mógł złapać za rękę i do .... ?. A, jeśli tak - to niech wraca "generał-aresztant", bo psu na budę taka III czy IV odsłona naszej smutnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:55 To czy zostanie zaopiniowany to sie jeszcze zobaczy, ale znajac zecie i na nim bedziecie psy wieszac podobnie jak Na P Smolarku. Najpierw trzeba przejwietlic jego przeszlosc czy nie byl w słuzbach przeciez robia ta w stosunku do wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:04 Chociaz Komendanta Smolarka nie lubieliscie jak zreszta kazdy swojego przelozonego to nie da sie ukryc ze znal sie na robocie to prawdziwy fachowiec jakich malo zreszta tto udowodnil ( wyniki mowia same za siebie)! ZObaczymy co pokaze Pan LECH ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupil# Oby nie był jak sedziowie z Myszkowa IP: *.spidernet.pl 13.04.07, 16:20 Cos ten Myszków zle mi sie kojarzy-przykład sedziów z Myszkowa,którzy za kare zasilaja czestochowskie grono szanownych"sprawiedliwych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale ja ja Re: Oby nie był jak sedziowie z Myszkowa IP: 80.50.232.* 13.04.07, 17:39 W artykule napisane, że karierę rozpoczynał w Myszkowie. Faktycznie rozpoczynał w 82 r. w III Kompanii BCP w Rząsawach tj. ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Oby nie był jak sedziowie z Myszkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 19:40 Gość portalu: ale ja ja napisał(a): > W artykule napisane, że karierę rozpoczynał w Myszkowie. Faktycznie rozpoczynał > > w 82 r. w III Kompanii BCP w Rząsawach tj. ZOMO no i co z tego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan hak Re: Oby nie był jak sedziowie z Myszkowa IP: 193.138.242.* 13.04.07, 21:03 no i to, ze smolarkowi zarzucano, ze wspolpracuje z panem z. ktory byl naczelnikiem sztabu policji, o rodowodzie rowniez zomowskim. poza tym ciagle sie slyszy o tzw. deubekizacji i deemoizacji (co za slowa!)w policji. widocznie dla jednych taka przeszlosc to wada, a dla innych nie. za 'przeszlosc' polecialo zreszta paru komendantow miejskich i powiatowych w wojewodztwie. pachnie mi tu niekonsekwencja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XI Re: Lech - Funkcjonariusz III Komp. BCP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:34 Prawda czy Fałsz !!! Czy znowu dziennikarze kłamią lub nie podają całkowitej prawy ? Jeśli tak to należy się temu dziennikarzowi nagroda. Sponsorem nagrody będzie LECH. I wciąż będzie w koło Macieja mówiło się o Lechu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmianowy Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:44 No to kiedy będą jakieś zmiany, bo nie wiem co robić ! Czy mam iść już na zasiłek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XI Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:30 To może znowu będą przyjęcia do Policji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:18 Gość portalu: Eryk XI napisał(a): > To może znowu będą przyjęcia do Policji ? Nieuku ! Przyjecia byly i są, nalezy tylko przejsc testy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XI Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:07 > Nieuku ! > Przyjecia byly i są, nalezy tylko przejsc testy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio Re: Przyjechał nowy komendant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:24 Kto wie już o nowych decyzjach Macieja Lecha ! Odpowiedz Link Zgłoś