Dodaj do ulubionych

Natalka mogła żyć ?

• Gość: natalka Re: Natalka mogła żyć ? IP: *.21.pl 24.04.07, 17:03
      up
      • Gość: a Re: Natalka mogła żyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 16:46
        niestety mam "przyjemność" znać dr betchera i z pełnym przekonaniem mogę
        powiedzieć, że ten ku..as nie ma sumienia! w głowie mi się nie mieści jak taki
        "człowiek" może chodzić po ziemi. i nie chodzi mi tylko o jego sprawy zawodowe,
        ale również o życie prywatne! skurw..el jakich trudno szukać nawet w filmach
        amerykańskich. przebaczenie w tym przypadku nie wchodzi w rachubę! mam nadzieję
        że ten gnojek zgnije w więzieniu (bo co do tego że trafi do piekła jestem pewna)

i oczywiście składam kondolencje rodzicom Natalki. nie jestem nawet w stanie
        wyobrazić sobie jak bardzo cierpią. i chwała im za to, że jeszcze mają siłę do
        walki.
        • Gość: b Re: Natalka mogła żyć ? IP: 195.205.171.* 08.05.07, 12:57
          niestety też mam nieprzyjemność znać Rafała Betchera.Jest to osobnik -bo nie
          chcę używać słowa ,, człowiek" naprawdę , ZŁY .Jego działalnośc w szpitalu
          przyniosła wiele złego a i zgony też się zdażyły .Obecna pozycja jego jest
          raczej pewna , gdyż jest właścicielem całego szpitalnego laboratorium (ciekawe
          jakim cudem )Ozwolnieniu nie będzie więc mowy, bo jest zatrudniony na 1/40
          etatu.Szpitalowi się opłaca a on dopatruje na dyżurach tylko swoje
          pacjentki.Znając go , nawet pzez moment nie współczuł matce Natalki-jeszcz miał
          tupet na reklamę siebie w takiej chwili. Anajgorsze jest to że nawet nikt nie
          będzie wiedział jak ta sprawa się zakończyła ,chociaż może przyszła KRYSKA NA
          MATYSKA
          • iwona99972 Re: Natalka mogła żyć ? 09.08.07, 00:09
            Jest właścicielem laboratorium bo "dostał" go w prezencie od poprzedniego
            dyrektora i "murzyni"na niego pracują a on zbiera kasę. Teraz jest nowy dyrektor
            i był przetarg 03.08.07 na laboratorium no i co dr B. umówił się z konkurencją
            "Laboratorium Fryda" przed przetargiem żeby dali cenę za badania po złotówce ,
            wygrają przetarg on skasuje do kieszeni 20-30 tys.,oficjalnie przegra, sprzeda
            sprzęt a "murzyni" za 800 zł netto zostaną. Zróbcie coś z tym!
        • Gość: ana Re: Natalka mogła żyć ? IP: 195.205.171.* 08.05.07, 13:05
          ja też żyję nadzieją że ta gnida Rafał B. zgnije w więzieniu .Za moje osobite
          upokorzenie.
    • Gość: ingl ti Re: Natalka mogła żyć ? IP: *.21.pl 05.05.07, 11:14
      up
      • Gość: pitmen Re: Natalka mogła żyć ? IP: 80.48.157.* 05.05.07, 13:08
        Panie G. i Panie B. "trudno jest iść przez życie wieloma drogami jednocześnie."
        Skoro wybraliście taki zawód, należy się liczyć z tym, że wasz czas prywatny
        będzie znacznie ograniczony. W końcu pacjentki powierzają wam swoje i dziecka
        życie. Podejmując się prowadzenia ciąży bierzecie na siebie ogromną
        odpowiedzialność i dlatego nie powinniście opuszczać pacjentki w trudnych
        chwilach. Co z tego, że są goście. Oni mogą przyjechać innym razem,a Natalka
        już nie zobaczy pana doktora, który odbierał poród.
        • Gość: babette Re: Natalka mogła żyć ? IP: 217.153.246.* 09.05.07, 12:07
          Ja mam prośbę. Proszę napisać o jakiego dr Grabowskiego chodzi. Bo też mam
          problemy i chciałam właśnie zmienić prowadzącego na tego lekarza więc nie wiem
          czy to o tego samego chodzi. Ja chcę wybrać się do dr Grabowskiego który
          dojeżdża gdzieś ze śląska i przyjmuje na zawodziu. Ale w szpitalu tu w okolicy
          chyba nie pracuje. Bardzo proszę jeśli ktoś wie o kogo chodzi napisać czy to ta
          sama osoba, bo trochę się zestresowałam.
          Z góry dziękuję, pozdrawiam i łączę się w smutku z rodziną Natalki...........
          • iwona99972 Re: Natalka mogła żyć ? 09.08.07, 00:17
            Niestety jeśli chodzi o dr Tomasz Grabowskiego to wyrzucili go z kliniki z
            Bytomia, robi wodę z mózgu pacjentkom a nie pracuje nigdzie w szpitalu.Przyjmuje
            u Pawełczaka na Sobieskiego. Szczerze odradzam, do kliniki sama dzwoniłam i
            pytałam w sekretariacie czy pan tu pracuje - sprawdź.Moją koleżankę leczył 3
            lata na mięśniaki i mówił, że jest ok, a miała mięśniaka wielkości grejfruta.
    • Gość: kirrina Re: Natalka mogła żyć ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:52
      czy nie sądzicie że ten cały rząd robi z nas idiotów .każdy wie jak jest
      naprawdę a oni wrabiają nam że to co białe jest czarne .wszyscy wiedzą że każdy
      lekarz bierze forsę od pacjenta ,iże pielęgniarka czy położna lubią wdzięcznego
      chorego a oni twierdzą że to pojedyńcze przypadki .zgodzicie się ze mną że
      pojedyńczy przypadek to kiedy lekarz nie bierze choć i tacy się trafiają ale
      jeden na stu.niechby i brali kiedy pacjent wychodzi zdrowy ,zadowolony i chce i
      ma żeby bać to co innego ale najgorsze kanalie to ci co najpierw biorą ,potem leczą
      • carlito13 Re: Natalka mogła żyć ? 09.05.07, 17:30
        Ludzieodbiegamy od tematu-Natalka nigdy nie zobaczy swoich rodzicow ani
        dziadkow-nigdy nie bedzie sie bawic ani plakac-bo usmiercono zdrowe dziecko
        zanim jeszcze przyszlo na swiat!

Pytanie tylko czy winni tego czynu poniosa kare,czy zostana wogole postawieni
        przed sadem?

Lapowkarstwo to temat szeroki i gleboki-zauwazcie jak do malych dzieci mowia
        rodzice-ucz sie a zostaniesz lekarzem i bedziiesz bogaty!Skoro NFZ mu nie da to
        sobie SAM wezmie!

Mnie nurtuje inna sprawa-bo to jest chore tak samo jak i lapowki-jak potoczy
        sie ta sprawa i czy rodzice dziecka dopna celu i wsadza ich do wiezienia?
        Sprawa jest bardzo watpliwa-Izba Lekarska to przeciez koledzy ww.do orzeczenia
        winy potrzeba ekspertyz bieglych sadowych-a ci znowu sa kolegami ww i tak w
        koloko az sprawa po jakims czasie zostanie uznaana za przedawniona i koniec-
        kolejna teczka z napisem 'Sprawa o blad lekarski' pojdzie na zakurzona
        polke,obok tysiecy innych-bo tu raczka raczke myje,bo tu i tak poszkodowany
        pacjent traktowany jest jak intruz i oszolom!

Dlatego tez na tym Forum postanawiam zalozyc temat,ktory nam pomoze-temat w
        ktorym sami bedziemy sobie pomagac i ostrzegac sie przed tymi zlymi lekarzami-
        powinnismy przerwac te zmowe milczenia i nazywac sprawe po imieniu-i ukarac
        winnych

Jezeli rzad nie chce nam w tym pomoc to jest naszym obowiazkiem pietnowac
        konowalow i partaczy!

up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka