Dodaj do ulubionych

Endokrynolog

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:33
Czy jest w Częstochowie jakiś dobry endokrynolog?
Obserwuj wątek
    • Gość: mada Re: Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:36
      dr.żółcińska-polecam
      • Gość: ja Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:44
        również polecam dr Zółcińską. Duża wiedza, a przy tym bardzo miła osoba!
        • Gość: a Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:51
          gdzie przyjmuje? na NFZ? jeśli nie, to ile?
          • Gość: Edyta Re: Endokrynolog IP: 80.48.49.* 16.04.07, 13:52
            Zółcińska przyjmuje w szpitalu na Parkitce oczywiście na NFZ jeśli chodzi o
            wizyty prywatne to nie wiem czy ma swój gabinet ale podejrzewam że tak.
    • ancymonka Re: Endokrynolog 16.04.07, 10:31
      W Medyku przyjmuje pani dr. z kliniki łódzkiej. Akurat mi nazwisko uciekło... Na
      bank coś na W... jest na prawdę dobra! I robi wszystkie potrzebne badania na NFZ
      (tylko potrzebne jest skierowanie).
      • Gość: isia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 10:55
        tak chodze do niej !! dr. Więcław . duzo ludzi trudno sie dostac!!!
        profesjonalne leczenie, badania wszystkie na nfz . ogolnie ok a chodzilam do
        wielu!!! oproc dr wieclaw polecam jeszcze dr. gontkowska na parkitce!!!chodze
        dotej i do tej ;-)wsumie to dzieki dokor Gontkowskiej znalazlam sie u dr.
        Wieclaw ktora mnie tam skierowala!!!
        Dr. Więcław przyjmije tez prywatnie wizyta 60 zł oile dobrze pamietm bo
        pierwszy raz poszlm p;rywatnie zeby nie czekac 4 miesiecy a wizyte a poniej juz
        mnie wiskala na badania na nfz i wizyty juz w przychodni kolo placu
        czerwonego !!!
        • Gość: Edyta Re: Endokrynolog IP: 80.48.49.* 16.04.07, 14:00
          nie wiem czy to zbieżność nazwisk czy piszesz o tej dr Więcław która pracuje na
          Parkitce. Jeśli tak to ja osobiście nie mam najlepszego zdania o metodach
          leczenia jakie stosuje. Leczyłam się u niej jakieś 10 lat temu i zrezygnowałam
          ponieważ przez dwa data przepisywała mi leki hormonalne nie kierując mnie na
          żadne badania nawet poziom hormonów (badanie miałam wykonane tylko raz po
          pierwszej wizycie i potem już nie) Wiem że jeździła ona na jakieś szkolenia więc
          może teraz coś się zmieniło
          • Gość: zuzka Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:04
            ja mam badania co jakis czas . robi mi je systematycznie + mialam robiena
            tomografie komputerowa!! do tej pory jezdzi na szkolenia!!!! oprocz niej
            chodze do dr. gontkowskiej. bo zawsze sprawdzam opinie lekarzy na temat choroby
      • ancymonka Re: Endokrynolog 16.04.07, 14:05
        Dr. Wińczyk Katarzyna! Sama bym sobie nie przypomniała, dobrze, że ma mi kto
        przypomnieć ;)
        • Gość: isia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:07
          Wińczyk ???? NIE SLYSZALAM O NIEJ!!! gdzie przyjmuje i czy jest dobra??
          • ancymonka Re: Endokrynolog 16.04.07, 14:57
            Tak jak pisałam w Medyku przyjmuje. Przyjeżdża raz na miesiąc z kliniki z Łodzi.
            Wizyty są prywatne, ale badania robi na nfz w Łodzi.
            Jeśli chodzi o endokrynologów to w Czwie nie ma żadnego porządnego...
            • Gość: isia Re: Endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:01
              dzikei napewno sie do niej zglosze!!! zadzwonie do medyka po informacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka