Dodaj do ulubionych

Dieta kopenhadzka/kopenhaska

IP: 89.101.182.* 17.04.07, 19:30
Dieta kopenhadzka/kopenhaska - czy ktoś próbował? Proszę o opinię!
Obserwuj wątek
    • Gość: inna Re: Dieta kopenhadzka/kopenhaska IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.07, 20:48
      ja osobiscie zle sie czułam ale poszukaj tu,moze cos znajdziesz
      forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=2152620
    • Gość: aa Re: Dieta kopenhadzka/kopenhaska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:27
      ja też żle się czułam.Fatalne samopoczucie i koszmarne osłabienie,ze nawet z
      łózka wstać nie mogłam.Ale pewnie zalezy to od organizmu.Jak dla mnie to
      głupota,a nie sposób na odchudzanie
    • Gość: mara Re: Dieta kopenhadzka/kopenhaska IP: 80.48.49.* 18.04.07, 01:33
      Dieta jest źle zbilansowana i szkodliwa - dostarcza masę cholesterolu, wymaga
      zdrowej wątroby i spora część utraty wagi, to zwykłe odwodnienie [a więc po
      powrocie do normalnego jedzenia następuje efekt jo-jo]. Kiedyś dałam się na nią
      złapać, ale po poczytaniu for na temat diety kopenhaskiej, po 4 dniach
      zrezygnowałam na rzecz diety ż.p. - poczytałam sobie tabelkę z kaloriami i
      opychałam się warzywami, zamiast chleba, makaronu i ziemniaków, unikałam
      smażeniny i innych tuczących rzeczy - efekt -9 kg. bez głodowania. Co prawda
      trwało to 5-6 miesięcy, ale zmiana nawyków żywieniowych kosztowała mnie mniej,
      niż katowanie się głodówkami, chudłam "przy okazji" i nie ma efektu jo-jo.

Diety działają, póki się je stosuje - rzecz w zmianie nawyków żywieniowych -
      polecam postudiowanie tabeli z kaloriami [można się przekonać, że jedząc mało,
      je się kalorycznie], a o diecie można poczytać wrzucając nazwę w google.
      www.twojadieta.info/kalorie/
      • mikita10 Re: Dieta kopenhadzka/kopenhaska 18.04.07, 07:38
        Nie polecam, stosowałam się rygorystycznie, schudłam 2 kg, które bardzo szybko
        wróciły.
        Wiem, że trudniej, ale naprawdę lepiej i dużo skuteczniej na dłuższą metę jest
        zmienić sposób zywienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka