Gość: zainteresowana IP: *.sc.czest.pl 19.04.07, 11:37 Orjetuje sie ktos jak tam wyglada praca? Zarobki, ludzie itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowijka Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:45 Zarobki dobre, gorzej z atmosferą i ludzmi, ale na to to chyba wszedzie można narzekać?? A na jakim stanowisku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megii Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:39 ja wiem jak wygląda jeden "ludź" ;) taki wysoki blondynek i nawet całkiem miły... a tak poważnie to był już jakiś wątek o W-M i wydaje mi się , że było napisane tam że zarobki są słabe i z atmosferą coś chyba nie tak, ale poszukaj bo nie jestem pewna, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megii Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:24 usser napisał: > Megii, gdzie pracujesz? a co książkę barani łbie piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 10:31 Kolejne nasz 'ukochane' dziecko neo! Uwielbiamy Cie... Twoj post... Jest... Genialny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyl Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:44 usser napisał: > Kolejne nasz 'ukochane' dziecko neo! Uwielbiamy Cie... Twoj post... Jest... Gen > ialny... Pie-rdol się od neostrady po-je-bie ! Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 10:49 Ojjjj... dziecko sie zdenerwowalo... Jak mi przykro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:09 usser napisał: > Ojjjj... dziecko sie zdenerwowalo... Jak mi przykro! to może baranka sobie ty cioto je-bniesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:10 Gość portalu: zainteresowana napisał(a): > Orjetuje sie ktos jak tam wyglada praca? Zarobki, ludzie itd? Nieuku proszę samemu się zorientować, jak piszemy słowo "orjentuje" !! Takiego analfabety to chyba w tym "Wkret-Mecie" by nie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: Prace we Wkret-Mecie IP: 193.93.90.* 20.04.07, 10:15 pracowałem tam przez rok jako "fizol" za 950zl na rękę. czy to dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 10:18 LUDZIE WY jestescie bardziej tepi od tych analfabetow! Po jaka cholere sie wtracasz z tak debilnym postem?! Niech sobie pisza jak chca! Nie zrozumiales pytania w temacie?! Wez sie porzadnie rozdpedz, a sciana sie sama znajdzie... Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 10:19 Gal, a na jakiem dziale pracowales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:22 usser napisał: > LUDZIE WY jestescie bardziej tepi od tych analfabetow! Po jaka cholere sie wtra > casz z tak debilnym postem?! Niech sobie pisza jak chca! Nie zrozumiales pytani > a w temacie?! Wez sie porzadnie rozdpedz, a sciana sie sama znajdzie... Zenada Ty ćwoku to tolerować należy debilizm, analfabetyzm ty głupi "tłuku" !! Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 10:32 > Ty ćwoku to tolerować należy debilizm, analfabetyzm ty głupi "tłuku" !! Taaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prace we Wkret-Mecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 10:46 usser napisał: > > Ty ćwoku to tolerować należy debilizm, analfabetyzm ty głupi "tłuku" !! > Taaaa... Nie dość, że mamy już prawie "klero-państwo" to jeszcze w/g większości mądrali analfabetyzm i debilizm nalezy tolerowac. Chyba ktoś jaja sobie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
megii_1 Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 11:09 hej usser! Ktoś się podpisał moim nickiem :(. Więc Twoje pytanie do mnie zmusiło mnie do zalogowania się :) Nie mogę powiedzieć Ci gdzie pracuję(a już na pewno nie na tym forum bo sam widzisz jacy tu mili forumowicze są) , pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
megii_1 Re: Prace we Wkret-Mecie 20.04.07, 12:30 sprawdziłam, przeczytałam, odpisałam i wysłałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś