Dodaj do ulubionych

Remont Łazienki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:40
witam-po pierwsze mam pytanie do Wszystkich-zabieram się za kapitalny remont
łazienki-napiszcie mi czy warto kupować wannę , czy wystarczy tylko kabina
prysznicowa - łazienkę mam małą , bo 2.20 * 2.30, a po drugie jeśli
ktokolwiek może mi polecić dobrego i naprawdę sprytnego hydraulika i
płytkarza to będę bardzo wdzięczna- bardzo proszę o nr. telefonów- z góry
dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: Remont Łazienki IP: 89.174.23.* 20.04.07, 20:08
      Jesli laziemka jest mala to prysaznic jest poreczniejszy. Zreszta mowi się, ze
      jest bardziej oszczedniejszy "w wode":)
      • Gość: xxxx Re: Remont Łazienki IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 21:38
        Paolo ty zawsze pomagasz
        • Gość: xxxxxxxx Re: Remont Łazienki IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 21:41
          i co z tego dziś masz
          • Gość: x Re: Remont Łazienki IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 21:42
            pa Paolo
            • paolo_89 Re: Remont Łazienki 20.04.07, 21:46
              aaa mam:) Ja tez czesto sie tu pytam o cos..i ludzie doradzaja..zreszta po to
              jest forum: www.agora.pl/agora_pl/1,66391,2810757.html :))))
              • paolo_89 Re: Remont Łazienki 20.04.07, 21:47
                pa "x-sie":)))))
    • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:15
      wielkie dzięki wszystkim, którzy odpisali-pozdrawiam aga
      • Gość: megii Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:03
        Pewnie już za późno piszę bo już podziękowałaś za porady ale ja kupiłabym sobie
        wannę a na nią założyła kabinę prysznicową. Mogłabyś poleżeć kiedy byś miała na
        to ochotę a czasem mogłabyś pooszczędzać;)
        ale wybór należy do Ciebie... pozdrawiam
        • Gość: Michał K Re: Remont Łazienki IP: 212.240.170.* 27.04.07, 12:41
          masz namiary na kabinę nawannową, poszukuje bezskutecznie od jakiegoś czasu.
          • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:16
            Michale-takie rzeczy widziałam w Castoramie, bo też się nad tym
            zastanawiałam,ale jednak zdecydowałam się na samą kabinę bez wanny
      • Gość: anna.pl.se Re: Remont Łazienki IP: *.bredband.comhem.se 23.04.07, 17:13
        Bez urazy,ale to bez sensu pytac "lepsza wanna czy prysznic"przeciez to ty
        bedziesz korzystac z lazienki ktora remontujesz a nie forumowicze!Pozatym wanna
        i prysznic to zupelnie dwie rozne rzeczy!
        My wlasnie niedawno mielismy problem jak zmiescic i wanne i prysznic w rownie
        malej lazience jak twoja.Bo ja uwielbiam prysznic,a maz wanne.Zastanawialismy
        sie zamontowac prysznic nad wanna(praktycznie) i wtedy zamontowac
        przesuwany "parawan"(czy drzwi ...jak by to nazwac;)) i pewnie to najlepsze
        rozwiazanie w sytuacji gdy nie chcesz wybierac-rybki czy akwarium...Jednak
        oboje uwielbiamy jaccuzi i to wykluczylo zamontowanie prysznica nad wanna.
        I wyobraz sobie,ze w tak malej lazience zmiescilismy wanne oddzielnie
        prysznic,umywalke i mnostwo szafek,ktore uwazam,sa w lazience niezbedne na mase
        kosmetykow...wiadomo kobiety;)czyli wszystko co chcielismy zmiescilo sie na tak
        malej powierzchni i musze sie pochwalic,ze wyszlo super!Pomieszczenie nie
        sprawia wrazenia "zawalonego"To tez chyba dzieki projektance ktora wszystko
        sprytnie "upchnela".Co prawda mebelki jeszcze nie gotowe,ale juz sie robia!
        Zycze powodzenia,bo rzeczywiscie remont to nie latwe wyzwanie!
    • Gość: do anna.pl.se Re: Remont Łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:00
      bardzo proszę o namiary na tą sprytną projektantkę.Też chcę remontować
      łazienkę,a nie mam na nią żadnego pomysłu
    • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:27
      szczerze-dawniej wolałam wannę,ale patrząc na oszczędność wody faktycznie
      decydujemy się na prysznic, a poza tym nie wspomniałam, że planujemy sobie
      adoptować strych ,na którym na pewno będzie miniaturowa łazienka i w sumie
      zdecydowaliśmy że u góry będzie wanna , a na dole kabina prysznicowa-w każdym
      bądż razie serdecznie dziękuję Wam za opinie i mam jeszcze jedno pytanie-jak
      długo przed planowanym remontem trzeba zamawiać płytkarza i hydraulika?
      pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szybkich i udanych remontów-agnieszka
      • Gość: anna.pl.se Re: Remont Łazienki IP: *.bredband.comhem.se 27.04.07, 12:32
        Im lepszy fachowiec tym dluzej musicie czekac!Bo logicznie-ma klientow!Ale nam
        na szczescie udalo sie znalesc na ostatnia chwile(bo znajomy) poprzedni
        zawiodl,chociaz czekalismy rok!
        • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:36
          droga anno-a jakbyś tak w najbliższym czasie znalazła na Waszego fachowca
          namiary to mogłabyś mi je podać?-please...
        • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:39
          aniu-ja muszę niestety przerwać pisanie, bo mam małe dziecko i właśnie mi
          płacze-ale w każdym bądż razie dzięki z góry za pomoc - pozdrawiam
          • Gość: RT-RemDom Re: Remont Łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.07, 13:21
            Proszę podać jakieś namiary kontaktowe, co prawda pracy mamy dużo, ale może coś
            doradzimy. Pozdrawiam.
            • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:44
              witam-wolałabym nie podawać swoich namiarów publicznie-jeśli państwo macie czas
              napiszcie do nas na e-maila : pawelg27@wp.pl - z góry dziękuję i czekam na
              wiadomość od państwa
    • Gość: up Re: Remont Łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:20
      up
      • Gość: rob Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:22
        Jest pełnia sezonu na roboty remontowe.Tylko ty o tym nie wiesz,bo masz taki
        poślunek.Szukaj fachowca, może na jesień znajdziesz.ZAczni trochę myśleć.Dziś
        fachowcy nie czekają na robotę.
        • Gość: agnieszka Re: Remont Łazienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:14
          po prostu nigdy nie wynajmowałam nikogo do żadnego remontu i chciałam się o co
          niektóre rzeczy dowiedzieć, a remont i tak planuję na około września-wiem że
          dla co niektórych to dziwne pytania które zadaję, ale kto pyta nie błądzi-
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka