Gość: angrusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:48 Niewiele się robi . Po tym co Unia daje - ma dawać - to niewiele widac to w Częstochowie . JP2 przy DK1 , Okólickiego przy Szajnowicza - nawierzchnie juz dawno winny byc wymienione . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 23:15 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Niewiele się robi . Po tym co Unia daje - ma dawać - to niewiele widac to w > Częstochowie . > JP2 przy DK1 , Okólickiego przy Szajnowicza - nawierzchnie juz dawno winny > byc wymienione . ty debilu !! Okulickiego sie pisze szmaciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 19:23 Do XX : masz rację pisze się przez "u" . Ale kulturą nie grzeszysz . A coś o drogach może ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 00:58 hihi...angruszku.To ciało poniekąd pedagogiczne,takie niedokształcone ? A było to uczniów wyzywać od kretynów ? Twoja fanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 08:56 Do Anki : Cieszę się , że czytasz pilnie moje cenne uwagi. Ale ja uczniów nie wyzywam- na lekcji . Natomiast nie jestem slepy i wiem , że część z nich to durnie i lenie smierdzące . Czy nie zgadzasz się z tym stwierdzeniem ? A co na temat postu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 20:01 Wszędzie korki , a drogi rozlatują się . Zabrakło juz kasy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hasty Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle 22.04.07, 20:05 Przestań stękać ,nie masz innych tematów do zabłyśnięcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Sezon w pełni a remonty dróg jak zwykle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:38 Do hasty : Nie mam ale musze jeździć tymi drogami a miało być inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok26 E46 IP: 83.2.141.* 22.04.07, 20:31 Czy wie ktoś kiedy naprawią drogę 46 w Kochanowicach? A może jeszcze ktoś wie dlaczego taką prowizorkę odstawili na ul. Głównej? Odpowiedz Link Zgłoś