Gość: j IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:30 jakie polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: szkoły policealne IP: 195.205.202.* 01.05.07, 18:37 jesli chcesz sie czegos nauczyc a nie pzrez 2 lata sie obija tylko to na pewno nie powinienes isc do PSAP, totalnie nic sie nie robi, zero organizacji i jakiejkolwiek dyscypliny- poprostu zero dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szkoły policealne IP: 212.87.244.* 01.05.07, 18:39 najlepiej do zadnej. chodzilam do takiej "szkoly". tylko kasa sie liczyla, a nauka marna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: szkoły policealne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 18:45 Gość portalu: ja napisał(a): > najlepiej do zadnej. chodzilam do takiej "szkoly". tylko kasa sie liczyla, a > nauka marna. Nie można generalizować. Ja studiuje dziennie i prócz tego zaocznie właśnie w studium. Na uczelni mam luźno (5 rok), a w studium urwanie głowy. Trzeba sie uczyć pomimo płacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: szkoły policealne IP: 195.205.202.* 01.05.07, 19:38 zgadzam sie ze nie nazley uogolnaic bo ze slyszenia wiem ze sa szkoly policealne w ktotych jest jakis poziom i trzeba sie uczyc. pisze o tych co wiiem - w PSAM sie nie palaci (teoretycznie bo na poczatku sie deklaruje suma jaka sie bedzie wplacac moze byc nawet 10zl miesiecznie) ale jesli chodzi o pozioim nauczania to zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: szkoły policealne 07.10.20, 14:52 Cosinus jest spoko. Szkoła bezpłatna, a podejście do słuchacza na poziomie. Ja byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: szkoły policealne 07.10.20, 18:45 Co za ciul podnosi tutaj spleśniałe zjełczałe wątki mające już 13 lat ? ----------------- " W Gnieźnie w 2020 r. do seminarium duchownego przyjęto jednego kandydata, a rok temu 10 kandydatów. Rok temu w Olszynie przyjęto też jednego kandydata. W tym roku z powodu braku kandydatów i by zmniejszyć koszt, połączono seminaria duchowne w Elblągu i Olsztynie." Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaka Re: szkoły policealne 21.12.20, 11:22 Ja polecam cosinusa, szkoła jest za darmo i jest zaoczna ;) mnie całkiem dobrze przygotowali, egzaminy zawodowe zdałam bez problemu :D Odpowiedz Link Zgłoś
pitrokatka Re: szkoły policealne 19.07.21, 09:19 również po cosinusie nie miałam problemów z egzaminem, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
avaczeska Re: szkoły policealne 10.10.21, 08:54 w cosinusie na pewno się nie płaci i można znaleźć coś pod siebie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaja Re: szkoły policealne 22.10.21, 12:23 również polecam cosinusa, zdecydowanie najbardziej spośród szkół policealnych, w których byłam, bezpłatna nauka i duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
oleoleg Re: szkoły policealne 17.12.21, 12:57 cosinus jest konkretny, nie płaci się, ale dostaje się pełnoprawny tytuł, więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yanakhanka Re: szkoły policealne 15.04.22, 13:10 polecam technika sterylizacji medycznej, spoko kierunek, a ze szkół też cosinus Odpowiedz Link Zgłoś
kacpr_0909 Re: szkoły policealne 19.04.22, 11:46 polecam asystentkę albo higienistkę stomatologiczną w Cosinusie. Szybko można znaleźć pracę, jest dużo ofert Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: szkoły policealne 29.06.22, 15:02 polecam cosinusa! szkoła jest całkowicie darmowa, dają legitymacje, zaświadczenia, dobrze wyszkolona kadra pedagogiczna która potrafi przygotować do egzaminu Odpowiedz Link Zgłoś