Dodaj do ulubionych

sprawy kobiece :( pomocy:(:(:(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 09:41
mam problem od kilku dni <od piatku> piekly i swedzialy mnie miejsca intymne
myslalam ze podraznilam sie mydlem. w poniedzialek przestalo wczoraj miedzy
mna a moim partnerem doszlo do zblizenia bardzio mnie to bolalo az nie moglam
sie ruszyc moj chłopak sie bardzo wystraszyl:/ ja z reszta tez, dzwonilam do
przychodni ale lekarza dzisiaj nie ma:( dzisiaj pojawily sie uplawy,
czytalam ze to moze byc zapalenie sromu albo zapalenie pochwy, czy ktos moze
dokladniej wie co mi dolega i jak moge sama sobie pomoc, moj lekarz
ginekolog bedzie przyjmowal dopiero za tydz. :( bardzio prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • diabel_piszczalka Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( 02.05.07, 09:48
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216
    • Gość: k Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: 213.199.204.* 02.05.07, 11:30
      ja tez cos takiego mialam w tamtym roku to bylo zapelenie grzybiczne drożdżyca
      po tygodniu mi minelo smarowalam mascia LATICORT idz do apreki i sobie kup i
      farmaceuta tez ci cos doradzi dostalam jeszcze wtedy od lekarza jakies tabletki
      ale nie pamietam nazwy a co do sexu to dopiero moglam po 2 tygodniach bo tez
      mnie strasznie bolalo tak jak by mnie ktos rozrywal powodzenia i glowa do gory
    • Gość: ana Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 11:30
      Objawy jakie opisujesz wsakzują na to że masz grzybicę pochwy.Do kiedy nie
      udasz się do lekarza kup sobie w aptece maść CLOTRYMAZOLYNUM-(chyba dobrze
      napisalam nazwę)i smaruj okolice intymne 2-3 razy dziennie po umyciu,no i
      oczywiście na noc też.No i moja droga musisz się powstrzymać przez kilka dni
      od przyjemnych kontaktów ze swoim chłopakiem;.Pozdrawiam
      • Gość: chora:( Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:50
        dzieki bardzo za rady. pozdrawiam
        • Gość: ona Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:16
          kup sobie globulki propolisowe moze pomogą bo są właśnie na sprawy grzybicze
    • Gość: Gosia Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:00
      Dodatkowo możesz łykać wit. C - grzyby nie lubią podobno kwasu.
    • Gość: bs Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 14:05
      Zadbaj również o zdrowie i higienę swojego partnera...bo jeśli zaniechasz tego,
      wszystko wróci !!!
      On też powinien przejść jakąś kuracją stosowną maścią !!!

• Gość: gin Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 16:05
      dziecko idź po prostu do lekarza masz w Cz-wie 4 dyżurne ginekologiczne izby
      przyjęc forum to złe miejsce do pielegnowania twej muszelki i innych szczegółów
    • Gość: no boys no sex Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:39
      Jakbyś nie grzeszyła, to byś zdrowa była, ot i co.
    • Gość: :) Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.21.pl 02.05.07, 19:12
      sama masc nie wystarczy musisz kupic sobie globulki Pimafucin i krem Pimafucort
      tylko nie masc 3 dni i po sprawie (bo sa tylko 3 globulki w opakowaniu). twoj
      facet masc i konie tematu. to jest na recepte ale jak poprosisz pania w aptece
      to powinna sprzedac, zapytaj w tej na kosciuszki kolo kina albo na
      bardowskiego.
      • Gość: Ro Re: do chorej pilne IP: 212.87.241.* 03.05.07, 11:52
        a ja bym ci radził jednak poszukac i wybrać się nawet prywatnie do dermatologa a
        nie brać na razie nic a szcególnie Clotrimazonu bo to jest silna maść hormonalna
        i może ( tak jak inne ) zmieniać obraz chorobowy i utrudniać zdiagnozowanie , ja
        tak kiedyś miałem , miałem kiedyś podobne kłopoty jeden lekarz mi to przepisał
        więc myślałem że mam spokuj ale za jakiś czas jak się wróciło smarowałem tym
        samym ale nie przeszło więc poszedłem do dermatologa i powiedziałem że
        smarowałem Clotrimazonem to mnie tak spierdzielił że chciałem uciekać
        ...zdrowia życze
    • Gość: aga Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 14:38
      miesiąc temu miałam to samo-myślałam że tylko ja mam takie problemy, w aptece
      kup sobie bez recepty "tantum rosa"w saszetkach do rozpuszczania i gaziki-2
      razy dziennie myj miejsca intymne tylko tym-broń panie Boże nie używaj mydła!!!-
      i wieczorem przed snem na około godzinę zrób sobie kompres z tego i poleż
      wygodnie z tym kompresem-mnie pomogło po dwóch myciach i jednym kompresie,mam
      nadzieję że Tobie też pomoże, a z sexu chwilowo zrezygnuj
    • Gość: madox Re: sprawy kobiece :( pomocy:(:(:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:45
      Przesadziłaś!!!! I co jeszcze byś chciała na forum napisać o dolegliwościach
      swojej pochwy!? Odbiło Ci???? Masz problem kiedy przychodnia jest nieczynna to
      łaskawie rusz tyłek do szpitala albo do apteki, to stosowniejsze miejsca do
      intymnych wynurzeń!!!
      DOBIŁAŚ MNIE...PISAĆ NA FORUM O SWOIM ZAGRZYBIONYM TYŁKU???
      WSZYSTKO MA SWOJE GRANICE, WIDAĆ ŻE, PRZYZWOITOŚĆ TEŻ!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka