Dodaj do ulubionych

Fenomen Da Grasso

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 23:32
Powiedzcie mi dlaczego w da Grasso zawsze jest taki ruch. A ludzie jak debile
na miejscu czekaj godzine na pizze a na dowóz trzy godziny. Ja tego nie pojme
chyba. Co jest tam takiego??
Obserwuj wątek
    • Gość: gizelda Re: Fenomen Da Grasso IP: *.realestate.net.pl 05.05.07, 01:18
      Dodają do pizzy feromony.
    • Gość: normalny Re: Fenomen Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 08:40
      Tak samo jak jakies "Nike" czy "Reebok" tez szmelc a płacą nie wiadomo ile kasy za to a kilkakrotnie taniej mają też dobre buty.Ludzi nigdy nie zrozumiesz
      • Gość: . Re: Fenomen Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:16
        heh to znajdz margarite kilkakrotnie taniej niz 13pln z takimi samymi sosami
        • Gość: normalny Re: Fenomen Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:29
          Nie znajdę ale napewno znajdzie sie w podobnej cenie ale pyszniejsza ale pewnie 50 groszy czy 1zł droższa to już odpada co nie?
          • Gość: rb Re: Fenomen Da Grasso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:10
            Bo moze ludziom pizza z Da Grasso smakuje.
            Ja osobiscie jak ide na biznes do Luckyego to sobie zamowie pizze. Czeka sie
            kolo godziny, ale w lokalu pizza jest bardzo dobra. Na wynos ponoc jest zle,
            ale wynos zamawiam z Tevere (zreszta to najlepsza pizzeria w miescie wedlug
            mnie).
            Zreszta jakbys zyl rok w Krakowie to bys docenil pizze z Da Grasso. Zwiedzilem
            wiele pizzeri w miescie Lajkonika, ale musialem ratowac sie wlasnie DG :)
            • independent-girl Re: Fenomen Da Grasso 05.05.07, 12:06
              Zgadzam się z rb :-) Chociaż pizza w Draculi (na ul. Pijarskiej) też jest bardzo dobra, choć nieco droższa...a DG...lubię i już! :D
          • Gość: bb Re: Fenomen Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 11:11
            Gdzie jest lepsza pizza? Chociazby w Piekarnyi (nie wiem jak to sie odmienia) -
            prosto z pieca opalanego weglem, lub tez Pizzolinia (a sosy takie same jak w Da
            Grasso).
            • Gość: Lee Re: Fenomen Da Grasso IP: 83.2.141.* 05.05.07, 11:24

co ty robisz, porównujesz cienkie sosy z pizzolini z sosami z da grasso, to
              totalnie nie to samo, zgadza sie ze sie nie róznia kolorem :) ale smakiem strasznie

ale najlepsze sosiki (ale mało) dają w giovanna czy podobna nazwa ..

• Gość: normalny Re: Fenomen Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:29
                No właśnie z Da Grasso tylko dobre sosy zostały bo reszta zeszła na psy
            • ancymonka Re: Fenomen Da Grasso 05.05.07, 11:36
              Albo Pizza w dechę - pycha:)))
              • Gość: Lee do ancymonki .. IP: 83.2.141.* 05.05.07, 12:02
                noo to pewnie sie pare razy minelismy skoro podjadasz w pizzy w deche :)
                • Gość: pyśka Re: do ancymonki .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:07
                  A ja robie sama i też jest pycha :))))
                  • Gość: Marcin Re: do ancymonki .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 19:26
                    Ochyna pizza !!!! zamowilem ostatnio z ciekosci 2 i sie okazaly niedopieczone
                    (poprzednim razem kilka miesiecy temu tak samo :/ ). NIe dosc ze byly wodniste
                    to ciasto miekkie i w pol surowe Fuuuuuuuuuuuuuuj
                    • Gość: aga Re: do ancymonki .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:20
                      zgadzam się.Byłam w Pizzy w dechę dwa razy i więcej nie pójdę.Ciasto miękkie i
                      wodniste,sztućców nie dostałam,rzadki sos za dopłatą(!)lał mi się po rękach jak
                      próbowałam podnieść kawałek pizzy.Natomiast smakuje mi pizza w Tevere na
                      Lipowej,w Piekarnyi tez jest dobra,ale nie powalająca.Najlepszą pizzurę robię
                      sama,tyle że często mi się nie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka