Dodaj do ulubionych

"Gruby Benek"

IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 17:04
Witam! Czy ktoś miał okazję spróbowac pizzy z nowej pizzerii "Gruby Benek" na
ul.Dekabrystów? :-) warto zamówić?jakie jest ciasto?;-)za wszystkie
odpowiedzi dziękuje i pozdrawiam :-) :-):-):-):-):-)
Obserwuj wątek
    • Gość: głodna Re: "Gruby Benek" IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 17:49
      nikt nie jadl?????????????????????
      • Gość: Agati Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.174.* 12.05.07, 18:35
        Generalnie pizza jakości wręcz średniej. Ciasto bardzo mierne, jak dla mnie
        trochę niedopieczone, sosy małe podane w pojemniczkach na wynos(być może zaszła
        pomyłka), których smak pozostawia wiele do życzenia, salami pod serem, dodatkowo
        całkiem niedopieczone i tłuszcz, tłuszcz i jeszcze raz tłuszcz , który skapuje z
        pizzy w trakcie jej podnoszenia. Wg mnie dodatki powinny być na wierzchu no, ale
        to tylko takie moje osobiste zdanie;) Nie polecam. Ale są gusta i guściki,
        jednemu smakuje, jednemu nie, mnie nie.
        • Gość: wiewiórka Re: "Gruby Benek" IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 19:00
          Dziękuję za odpowiedz.W takim razie zamówie z mega pizzy.Pozdrawiam :-)
          • Gość: m Re: "Gruby Benek" IP: 80.48.49.* 23.06.07, 16:33
            hahaha z deszczu pod rynne. :)
        • Gość: Dominika Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:38
          kupilam na obiad pizze z grubego benka jakos na poczatku jak otworzyli cala
          rodzina sie pozygala wiec zostawiam to bez komentarza najlepsza wg mnie jest w
          da grasso
    • Gość: Mniam Re: "Gruby Benek" IP: *.streamcn.pl 13.05.07, 12:02
      A mnie pizza od Benka bardzo smakowała. Można się najeść. Ciasto lepsze niż w
      Mega i sto razy więcej dodatków. Przynajmniej widać,że nie oszczędzają na jakości :)
      • Gość: picca men Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:14
        pizza średniej jakości...dużo sera,ale to taki tańszy ser,dużo dodatków
        jak chcecie sie najesc to polecam
        a co do mega to benek jest chyba troche lepszy,ale ogólnoie to i jedna i druga
        picca na 3
        • Gość: Debilna Nazwa Re: "Gruby Benek" IP: *.217.inds.pl 13.05.07, 17:03
          Jak można nazwać sieć pizzeri Gruby Benek :) Może lepiej "Tłusta świnia"
          albo "Spasiona małpa"?? Super.
          • Gość: janek Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:42
            jadłem tam dzisiaj tą pizze według mnie na duzo sera zbyt tłusta ogolnie niezbyt
            mi smakowała
            • Gość: ja Re: "Gruby Benek" IP: 212.160.108.* 14.05.07, 20:44
              Za dużo sera ?
              No to chyba zaleta?
              A nie -
              • Gość: Smakosz Re: "Gruby Benek" IP: 82.160.78.* 15.05.07, 07:24
                To juz moja 4 pizza tam i totalnie się nie zgadzam masa składników kopiec sera
                poprostu zajebista mniam mniam
                • Gość: DD Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 23.06.07, 13:07
                  Jeżeli ktoś lubi pizzę pobrudzoną tylko kurczakiem czy innym składnikiem niech
                  zamawia w Tele lub Mega. Dla mnie wypas !!! :-) Mogliby tylko popracować nad
                  sosem pomidorowym bo jest nijaki, czosnkowy ok. Uwielbiam ser i dużą ilość
                  składników dlatego mój ranking częstochowskich pizzerii na dziś to: 1. Gruby 2.
                  Giovanni .... a później nie ma już nic ... :)

Pozdrawiam wszystkich Pizzożerców :)
                  • Gość: Luśka Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 14:19
                    Ser ser ser... tłusty, tężejący szybko na stygnącej pizzy
                    Dodatków mało i trzeba ich szukać pod serem ( z lupą ;) )
                    Pizze od Benka polecam każdemu kto od lat nie jadł sera - zapewniam że przez
                    kilka następnych lat będzie ser omijał z daleka hmmm i Grubego Benka także :D
                    • Gość: Piter Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:36
                      Ja polecam, jadłem i naprawde jest dobra a jak sie zamówi z podwójną iloscią
                      składników to nie ma szans żeby ktoś nie był najedzony :)
                      • fajerek1 Re: "Gruby Benek" 15.07.07, 18:52
                        ja wam polecam pizzolinie jadłem tam już kilka razy dowóz do akademika za darmo
                        gdzieś do domu prywatnego max. 8zł, 2 sosy czosnkowy i pomidorowy, tanio!
                        • Gość: DD Re: "Gruby Benek" IP: *.xtreme.net.pl 17.07.07, 21:49
                          To tak samo jak w Benku jeżeli chodzi o dowóz ...
    • Gość: gość Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.173.* 15.07.07, 22:01
      pracuje tam moj kolega i sam nie poleca tej pizzerii!!!
      • smakosz11 Re: "Gruby Benek" 16.07.07, 21:41

Jak ktoś pisze, że mało dodatków to chyba nigdy tam nie jadł konkurencja nie
        śpi ha ha
        Dla mnie jest najlepsza w Częstochowie.
        • Gość: Mariusz Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 00:33
          Dla mnie najlepsza w Częstochowie jest pizzeria La Gondola!
          • Gość: Aga Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:36
            Mariusz zgadam sie z Toba, La Gondola pyyycchhaaa!!! no i jeszcze lubie z
            Tevere, ewentualnie 108
    • Gość: gość Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.173.* 18.07.07, 19:38
      hej, tam pracuje moj kolega i jej nikomu nie poleca!!!!!!
      • smakosz11 Re: "Gruby Benek" 18.07.07, 20:39
        Tam pracuje mój kolega i ją poleca zresztą wiem, od niego że każdy pracownik
        dostaje 1 pizze gratis od firmy i jakoś nie odmawia.
        Podaj o kogo chodzi )) bo wielu ich tam nie pracuje )).
        Od dziś można tam kupić podobno bilety na koncert Kate Ryan
        • promyczekk_k Re: "Gruby Benek" 18.07.07, 20:42
          jak ja tam bylam to robily dwie dziewczyny wiec widac wiele sie pozmienialo -
          pizza ochydna
          • Gość: Luśka Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:17
            Jak ja byłam to też były dwie dziewczyny i jakiś kurdupel z wąsem ( chyba
            kierownik) No i jakiś jeden jeszcze co pizze przyniósł sylabując "smacznego",
            hmmmm teraz myśle że to było ironiczne :) . Pizza ohydna po stokroć , używając
            wulgarnego słownictwa 3 x ch..
      • Gość: Misiek Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 20.07.07, 20:34
        a ja zamówiłem i nie żałuję ... Zaj..... pizza !!! Dla tych co narzekają, że są
        tańsze pizzerie albo większe pizze w innych mała informacja - 40-tką od Benka
        najadły się 4 osoby co nigdy nie udało się 70-tką od konkurencji :) Poza tym
        pizza dostarczona gorąca na drugi koniec miasta co większości innych pizzerii
        się nie udaje. Tak trzymać !!!
    • Gość: haha Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.174.* 18.07.07, 23:10
      jeśli ta pizza jest dla was taka okropna to widać że jescie tylko tip z reala
      • Gość: :) Re: "Gruby Benek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:16
        Jadłam raz od Benka i więcej nie zamierzam.
        Pizza z podwojnym serem to omlet!!!
        Ciasto tylko na brzegach bo im bliżej srodka tym ciasto grubości 1milimetra ;/

Polecam pizzerie na 3-ch Wieszczów, prowadza ją tacy bardzo milii sympatyczni
        panowie.
        Ceny badzo przystępne a przedewszystkim prowadzący ja ludzie sa bardzo kulturalni.

Nie tak jak te "panie" w da grasso na Bc ;/
    • Gość: pizaman Re: "Gruby Benek" IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 10:22
      A w benku pracują zaj... panienki :) jak jadłem tam pizze to nie mogłem się
      skupić, tak kręciły pupciami w tych króciutkich spodenkach.... ahhhhh ;)
      • Gość: ola Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 26.07.07, 10:16
        mnie ososbiście nie zabadzo smakowała ciasto jakby w środku surowe strasznie
        jechało drożdzami a ser poprostu okropny lubie dużo sera ale to smakowało
        strasznie , plusem jest to że pizze przywiezli wręcz gorącą co zadko sie to
        zdaża:)
        • Gość: Misiek Re: "Gruby Benek" IP: *.xtreme.net.pl 26.07.07, 18:17
          U Benka to standard - mogą się trochę spóźnić z dostawą ale zawsze przyjeżdża gorąca !!! A co do panienek tam pracujących to taka sobie średnia krajowa ...
      • Gość: ona Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 26.07.07, 21:20
        Pizza the best. Oczywiscie goraca nie to co w innych da grasso i mega pizza sie
        kryja przy tej. POLECAM
        • Gość: ugh Re: "Gruby Benek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:17
          Dla mnie Benek to właśnie poziom Da Grasso i Mega Pizzy...

Caprricia, la bella, la grappa tam są dobre pizzy i przynajmniej widzisz i
          czujesz smak tego co jesz.
          Bo w Benku Da grasso i mega wszystkie smakują prawie tak samo...
          • Gość: Pysia Re: "Gruby Benek" IP: *.xtreme.net.pl 02.08.07, 21:27
            Chyba trochę wyżej niż Mega bo ostatnio widziałam jak obsługa z Mega kupowała tam pizzę :-) A co do własnych wrażeń - jeżeli ktoś chce się najeść to jak najbardziej Benek, natomiast jak coś tylko wrzucić na smaka na ząb i po 15 minutach zapomnieć o posiłku to wtedy 108, Da Grasso lub Tevere ...
    • Gość: xanara Re: "Gruby Benek" IP: *.org 28.07.07, 23:14
      PYSZNE, nigdy tam nie byłam ale kikanascie razy przywiezli mi do domu, ciasto ok
      srednia pizza spoko starcza na 2 osoby, duza wypas, max duzo sera warstwa ok 1
      cm... tylko sosy takie jakies kulawe, zwłaszcza czerwony -pomidorowy pikantny,
      czosnkowy ok, warto spróbowac mniam
      • Gość: gość Re: "Gruby Benek" IP: 83.2.142.* 03.08.07, 09:56
        Ostatnio jak tam byłem była kolejka i czekało się godzinę zamówiłem do domku i
        czas oczekiwania taki sam w 108 45 cm zjadam sam zaś GB 30 jest dla mnie za
        duża.
        Moje preferencje w kolejności to De Grasso , Gruby Benek
        Kolejne to Pizza w Dechę, ALLEGRO
        Kolejne Mega Pizza, 108, Telepizza
        Najgorsza Pizza w mieście dla nie to Pizzolinia, Surf Cafe
        • angie45 Re:PIZZA... 03.08.07, 12:28
          Osobiscie polecam Mexicane, Alegro...wiem ze jem...
          • Gość: ryan Re:PIZZA... IP: 89.174.23.* 09.09.07, 01:17
            musze sie zgodzic z toba angie mexicana wypas pizza, a jeszcze lepsza lasagnia <mniam mniam> palce lizac, jesli chodzi o grubego to nic specjalnego.
    • Gość: pizzerman Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.173.* 03.08.07, 12:59
      a ja polecam najlepiej pizze wlasnej roboty! przynajmniej wiem co tam dodaje i
      ze jak wyrabiam skaldniki itd ze mam czyste rece!
      • Gość: luk Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:52
        jadlem tam pizze z dziewczyną, zamowilismy polowe z indykiem i cebula, polowe z
        pieczarkami i salami. ser do dupy, najgorszy jaki moze byc, 2x za duzo go dali:(
        salami porąbane na jakies kawałki, a ze lubie salami i czesto jem, to dalo sie
        wyczuc ze jest to najtansze salami, jakie udalo sie kupic. jedynie sosy byly
        nawet ok, no i indyk na drugiej polowce w miare (z relacji kobitki;) Ciasto nie
        dopieczone, grube i suche na brzegach a na srodku surowe i cienkie:/ Brzydki
        wystrój wnętrza, jakos nie przekonała mnie ta pizzeria. Mieszkam obok La gondoli
        i juz 2 razy tam jadlem, wcale nie jest tak drogo (za funghi takie ze 2 osoby
        sie najedzą zaplacilem chyba 18zł), a pizza niesamowita(!), no tylko ze daleko
        od miasta dla niektorych,ciezko znajomych sciagnac:(
        • Gość: asdf Re: "Gruby Benek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:33
          Popieram przedmowce. Co z tego ze ma centymetr grubosci jak to sam ser ktorego
          nawet sie podniesc nie da. Fakt najesc sie da. Ale kostke sera to ja moge sobie
          w spozywce kupic za 10 pln.
    • Gość: f Re: "Gruby Benek" IP: *.elb.vectranet.pl 09.09.07, 01:45

www.3dwhite.pl/?click=245d03b74f0b85a21bda7385d8f5c796
      www.3dwhite.pl/?click=37ed1038ba2149139e78f7bf19d708a6

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka