Gość: Wiewiórka IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 17:04 Witam! Czy ktoś miał okazję spróbowac pizzy z nowej pizzerii "Gruby Benek" na ul.Dekabrystów? :-) warto zamówić?jakie jest ciasto?;-)za wszystkie odpowiedzi dziękuje i pozdrawiam :-) :-):-):-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głodna Re: "Gruby Benek" IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 17:49 nikt nie jadl????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agati Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.174.* 12.05.07, 18:35 Generalnie pizza jakości wręcz średniej. Ciasto bardzo mierne, jak dla mnie trochę niedopieczone, sosy małe podane w pojemniczkach na wynos(być może zaszła pomyłka), których smak pozostawia wiele do życzenia, salami pod serem, dodatkowo całkiem niedopieczone i tłuszcz, tłuszcz i jeszcze raz tłuszcz , który skapuje z pizzy w trakcie jej podnoszenia. Wg mnie dodatki powinny być na wierzchu no, ale to tylko takie moje osobiste zdanie;) Nie polecam. Ale są gusta i guściki, jednemu smakuje, jednemu nie, mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiórka Re: "Gruby Benek" IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 19:00 Dziękuję za odpowiedz.W takim razie zamówie z mega pizzy.Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: "Gruby Benek" IP: 80.48.49.* 23.06.07, 16:33 hahaha z deszczu pod rynne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:38 kupilam na obiad pizze z grubego benka jakos na poczatku jak otworzyli cala rodzina sie pozygala wiec zostawiam to bez komentarza najlepsza wg mnie jest w da grasso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniam Re: "Gruby Benek" IP: *.streamcn.pl 13.05.07, 12:02 A mnie pizza od Benka bardzo smakowała. Można się najeść. Ciasto lepsze niż w Mega i sto razy więcej dodatków. Przynajmniej widać,że nie oszczędzają na jakości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picca men Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 12:14 pizza średniej jakości...dużo sera,ale to taki tańszy ser,dużo dodatków jak chcecie sie najesc to polecam a co do mega to benek jest chyba troche lepszy,ale ogólnoie to i jedna i druga picca na 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debilna Nazwa Re: "Gruby Benek" IP: *.217.inds.pl 13.05.07, 17:03 Jak można nazwać sieć pizzeri Gruby Benek :) Może lepiej "Tłusta świnia" albo "Spasiona małpa"?? Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 18:42 jadłem tam dzisiaj tą pizze według mnie na duzo sera zbyt tłusta ogolnie niezbyt mi smakowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: "Gruby Benek" IP: 212.160.108.* 14.05.07, 20:44 Za dużo sera ? No to chyba zaleta? A nie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: "Gruby Benek" IP: 82.160.78.* 15.05.07, 07:24 To juz moja 4 pizza tam i totalnie się nie zgadzam masa składników kopiec sera poprostu zajebista mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 23.06.07, 13:07 Jeżeli ktoś lubi pizzę pobrudzoną tylko kurczakiem czy innym składnikiem niech zamawia w Tele lub Mega. Dla mnie wypas !!! :-) Mogliby tylko popracować nad sosem pomidorowym bo jest nijaki, czosnkowy ok. Uwielbiam ser i dużą ilość składników dlatego mój ranking częstochowskich pizzerii na dziś to: 1. Gruby 2. Giovanni .... a później nie ma już nic ... :) Pozdrawiam wszystkich Pizzożerców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 14:19 Ser ser ser... tłusty, tężejący szybko na stygnącej pizzy Dodatków mało i trzeba ich szukać pod serem ( z lupą ;) ) Pizze od Benka polecam każdemu kto od lat nie jadł sera - zapewniam że przez kilka następnych lat będzie ser omijał z daleka hmmm i Grubego Benka także :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 18:36 Ja polecam, jadłem i naprawde jest dobra a jak sie zamówi z podwójną iloscią składników to nie ma szans żeby ktoś nie był najedzony :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajerek1 Re: "Gruby Benek" 15.07.07, 18:52 ja wam polecam pizzolinie jadłem tam już kilka razy dowóz do akademika za darmo gdzieś do domu prywatnego max. 8zł, 2 sosy czosnkowy i pomidorowy, tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: "Gruby Benek" IP: *.xtreme.net.pl 17.07.07, 21:49 To tak samo jak w Benku jeżeli chodzi o dowóz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.173.* 15.07.07, 22:01 pracuje tam moj kolega i sam nie poleca tej pizzerii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz11 Re: "Gruby Benek" 16.07.07, 21:41 Jak ktoś pisze, że mało dodatków to chyba nigdy tam nie jadł konkurencja nie śpi ha ha Dla mnie jest najlepsza w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 00:33 Dla mnie najlepsza w Częstochowie jest pizzeria La Gondola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:36 Mariusz zgadam sie z Toba, La Gondola pyyycchhaaa!!! no i jeszcze lubie z Tevere, ewentualnie 108 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.173.* 18.07.07, 19:38 hej, tam pracuje moj kolega i jej nikomu nie poleca!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz11 Re: "Gruby Benek" 18.07.07, 20:39 Tam pracuje mój kolega i ją poleca zresztą wiem, od niego że każdy pracownik dostaje 1 pizze gratis od firmy i jakoś nie odmawia. Podaj o kogo chodzi )) bo wielu ich tam nie pracuje )). Od dziś można tam kupić podobno bilety na koncert Kate Ryan Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k Re: "Gruby Benek" 18.07.07, 20:42 jak ja tam bylam to robily dwie dziewczyny wiec widac wiele sie pozmienialo - pizza ochydna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luśka Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:17 Jak ja byłam to też były dwie dziewczyny i jakiś kurdupel z wąsem ( chyba kierownik) No i jakiś jeden jeszcze co pizze przyniósł sylabując "smacznego", hmmmm teraz myśle że to było ironiczne :) . Pizza ohydna po stokroć , używając wulgarnego słownictwa 3 x ch.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 20.07.07, 20:34 a ja zamówiłem i nie żałuję ... Zaj..... pizza !!! Dla tych co narzekają, że są tańsze pizzerie albo większe pizze w innych mała informacja - 40-tką od Benka najadły się 4 osoby co nigdy nie udało się 70-tką od konkurencji :) Poza tym pizza dostarczona gorąca na drugi koniec miasta co większości innych pizzerii się nie udaje. Tak trzymać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.174.* 18.07.07, 23:10 jeśli ta pizza jest dla was taka okropna to widać że jescie tylko tip z reala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: "Gruby Benek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 14:16 Jadłam raz od Benka i więcej nie zamierzam. Pizza z podwojnym serem to omlet!!! Ciasto tylko na brzegach bo im bliżej srodka tym ciasto grubości 1milimetra ;/ Polecam pizzerie na 3-ch Wieszczów, prowadza ją tacy bardzo milii sympatyczni panowie. Ceny badzo przystępne a przedewszystkim prowadzący ja ludzie sa bardzo kulturalni. Nie tak jak te "panie" w da grasso na Bc ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizaman Re: "Gruby Benek" IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.07, 10:22 A w benku pracują zaj... panienki :) jak jadłem tam pizze to nie mogłem się skupić, tak kręciły pupciami w tych króciutkich spodenkach.... ahhhhh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 26.07.07, 10:16 mnie ososbiście nie zabadzo smakowała ciasto jakby w środku surowe strasznie jechało drożdzami a ser poprostu okropny lubie dużo sera ale to smakowało strasznie , plusem jest to że pizze przywiezli wręcz gorącą co zadko sie to zdaża:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: "Gruby Benek" IP: *.xtreme.net.pl 26.07.07, 18:17 U Benka to standard - mogą się trochę spóźnić z dostawą ale zawsze przyjeżdża gorąca !!! A co do panienek tam pracujących to taka sobie średnia krajowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: "Gruby Benek" IP: 212.87.241.* 26.07.07, 21:20 Pizza the best. Oczywiscie goraca nie to co w innych da grasso i mega pizza sie kryja przy tej. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugh Re: "Gruby Benek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 13:17 Dla mnie Benek to właśnie poziom Da Grasso i Mega Pizzy... Caprricia, la bella, la grappa tam są dobre pizzy i przynajmniej widzisz i czujesz smak tego co jesz. Bo w Benku Da grasso i mega wszystkie smakują prawie tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: "Gruby Benek" IP: *.xtreme.net.pl 02.08.07, 21:27 Chyba trochę wyżej niż Mega bo ostatnio widziałam jak obsługa z Mega kupowała tam pizzę :-) A co do własnych wrażeń - jeżeli ktoś chce się najeść to jak najbardziej Benek, natomiast jak coś tylko wrzucić na smaka na ząb i po 15 minutach zapomnieć o posiłku to wtedy 108, Da Grasso lub Tevere ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanara Re: "Gruby Benek" IP: *.org 28.07.07, 23:14 PYSZNE, nigdy tam nie byłam ale kikanascie razy przywiezli mi do domu, ciasto ok srednia pizza spoko starcza na 2 osoby, duza wypas, max duzo sera warstwa ok 1 cm... tylko sosy takie jakies kulawe, zwłaszcza czerwony -pomidorowy pikantny, czosnkowy ok, warto spróbowac mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Gruby Benek" IP: 83.2.142.* 03.08.07, 09:56 Ostatnio jak tam byłem była kolejka i czekało się godzinę zamówiłem do domku i czas oczekiwania taki sam w 108 45 cm zjadam sam zaś GB 30 jest dla mnie za duża. Moje preferencje w kolejności to De Grasso , Gruby Benek Kolejne to Pizza w Dechę, ALLEGRO Kolejne Mega Pizza, 108, Telepizza Najgorsza Pizza w mieście dla nie to Pizzolinia, Surf Cafe Odpowiedz Link Zgłoś
angie45 Re:PIZZA... 03.08.07, 12:28 Osobiscie polecam Mexicane, Alegro...wiem ze jem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryan Re:PIZZA... IP: 89.174.23.* 09.09.07, 01:17 musze sie zgodzic z toba angie mexicana wypas pizza, a jeszcze lepsza lasagnia <mniam mniam> palce lizac, jesli chodzi o grubego to nic specjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzerman Re: "Gruby Benek" IP: 80.54.173.* 03.08.07, 12:59 a ja polecam najlepiej pizze wlasnej roboty! przynajmniej wiem co tam dodaje i ze jak wyrabiam skaldniki itd ze mam czyste rece! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: "Gruby Benek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:52 jadlem tam pizze z dziewczyną, zamowilismy polowe z indykiem i cebula, polowe z pieczarkami i salami. ser do dupy, najgorszy jaki moze byc, 2x za duzo go dali:( salami porąbane na jakies kawałki, a ze lubie salami i czesto jem, to dalo sie wyczuc ze jest to najtansze salami, jakie udalo sie kupic. jedynie sosy byly nawet ok, no i indyk na drugiej polowce w miare (z relacji kobitki;) Ciasto nie dopieczone, grube i suche na brzegach a na srodku surowe i cienkie:/ Brzydki wystrój wnętrza, jakos nie przekonała mnie ta pizzeria. Mieszkam obok La gondoli i juz 2 razy tam jadlem, wcale nie jest tak drogo (za funghi takie ze 2 osoby sie najedzą zaplacilem chyba 18zł), a pizza niesamowita(!), no tylko ze daleko od miasta dla niektorych,ciezko znajomych sciagnac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: "Gruby Benek" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:33 Popieram przedmowce. Co z tego ze ma centymetr grubosci jak to sam ser ktorego nawet sie podniesc nie da. Fakt najesc sie da. Ale kostke sera to ja moge sobie w spozywce kupic za 10 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: "Gruby Benek" IP: *.elb.vectranet.pl 09.09.07, 01:45 www.3dwhite.pl/?click=245d03b74f0b85a21bda7385d8f5c796 www.3dwhite.pl/?click=37ed1038ba2149139e78f7bf19d708a6 Odpowiedz Link Zgłoś