muszka781 18.05.07, 08:33 Witam! Gdzie w Częstochowie można kupić najtaniej leki? Słyszałam o jakiejś aptece naprzeciw Merkurego. To prawda? Może znacie inne tanie apteki? Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meduza111 Re: Tanie apteki 18.05.07, 08:46 przy Desie w II aleji, przy przychodni ul. Piastowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tanie apteki IP: 80.51.222.* 18.05.07, 09:20 tak to przwda to najtańsza apteka w mieście - naprawde mają konkupencyjne ceny leków (niedawno otwarli jeszcze jedną obok orbisu) ale ma jedna wade- okrótne kolejki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Tanie apteki IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 10:16 ceny to może mieli tam konkurencyjne ale przy otwarciu!!! kupuję tam od kilaku miesięcy ten sam lek i za każdym razem jest droższy, ostatnio jak kupowałam był już o 2 zł droższy niż np w aptece w schocie. Tak więc mnie się wydaje że w tej chwili to ceny tam się nie róznią od cen w innych aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:53 ul. Mirowska 9, tutaj też mozna tanio kupić leki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Tanie apteki IP: 217.153.246.* 18.05.07, 11:01 Najtaniej to przez neta Niejdnokrotnie kupowałem tu www.vitanea.pl Oczywiście zbierałem wtedy zamówienia od całej rodzinki i przychodziła megapaka i był niższy koszt przesyłki, bo oni w cześci płacili Często dawali prezenty :))) Szybka realizacja Ogólnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Tanie apteki IP: 83.15.26.* 18.05.07, 11:16 najtansza apteka w calej chyba czestochowie jest w jagielonczykach ja sie nie spotkalam jeszcze z tansza polecam ja z wlasnego doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:30 na parkitce obok ard medica, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 07:40 Tania jest na Mościckiego nie tak dawno otwarta tylko ma jedną wade wiecznie czegoś nie mają. Kochani to nie te czasy nie ma się czym handlować to się nie zarobi. Dobre ceny mają też koło Orbisu i tam już zawsze wszystko jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
nutkajski Re: Tanie apteki 21.05.07, 22:49 kolo orbisu sam kupuje.bylo tanio ,mam nadzieje ze jest.teraz to zagladam tam po podpaski.to wszystko tla tej ciemnookiej pieknej.od niedawna chyba mezatki.prawdopodobnie bede ja musial porwac, bo nie widze innego wyjscia. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 22:55 Facet kupuje podpaski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyż zdziwiona Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:11 może kupuje je dla swojej zony/dziewczyny..Ale to mógł już tego nie pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nieee Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 10:22 A cóż dziwnego w tym, że facet kupuje podpaski?? Czy to jakaś nowość, że "niekórzy" mają okres?? Nie rozumiem Waszego zdziwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 26.05.07, 20:50 Gorzej jak dziewczyna kupuje prezer...i w dodatku "SMAKOWE" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Tanie apteki IP: *.lelewela.trustnet.pl 26.05.07, 21:04 dokladnie,tylko te kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 23:15 Najtańsze apteki to Błękitne- w "Domu Księcia", i w II Alei- a co do kolejek... tanie leki to i ludzi więcej :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanie Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 07:22 Dom Księcia , Orbis , Visa vis Merkurego czy Schott to ta sama firma. sama słyszalam ze najtaniej na Jagiellonczykach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota ludzka Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 10:44 widzę, ze ludzie od jurka tysia czuwają...szkoda, ze Izba aptekarska nie zainteresowała się cenami dumpingowymi, ale widocznie nie ma takiej potrzeby.lepiej siedzieć cicho i przymknąć oko. wiadomo,ze za tym stoją ludzie z warszawy.po co magisterki z cefaramu mają sie im narażać...dobrze,ze ten nadzór rozpieprzyli...a jak tam pani kierowniczka pana tysia z nadzoru? ponoć już nie pracuje???? do nadzoru: zajmijcie się tym, co trzeba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helo Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 11:14 Czy doczekamy się mądrych i logicznych wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 04.06.07, 23:13 ludzi do takich rzeczy nie da się kupić............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Panie TYŚ za dużo czasu przed komputerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 23:41 Widze że Pan cały czas promuje swoje apteczki, dziecinada straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panie TYŚ za dużo czasu przed komputerem IP: 80.54.170.* 05.06.07, 22:19 Dziecinada to jest wtedy jak się ludziom wmawia, że Polopiryna S za 3,9 gorzej działa niż ta u Pani/a za 6 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 00:46 wyrobnikom hurtowni stop.kto podgladał naiwnym aptekarzom ich obroty, a potem wpieprzal swoje apteki nieopodal [nota bene- dobrze wam tak, bo za grosz nie macie solidarnosci zawodowej]???pewnie warszawska mafia juz ustala moje IP. co do aptek jurka- niektore rzeczy sa tam o polowe drozsze, niz w normalnych aptekach.ale ludzie leza tam z przyzwyczajenia...jak za komuny lubia se postac.sic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:18 w dodatku kupowano te tanie leki jako odpady z cefarmu, ale o tym sie mowi, nikt sie tym nie zajal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 05.06.07, 22:15 A co to są odpady leków bo nie rozumiem. Bez krzyżyka?? Czy bez ulotki?? Wytłumacz mi . Bo- odpady, odpadki, śmieci, nieczystości,to uboczne produkty działalności człowieka, nieprzydatne w miejscu i czasie, w którym powstały. A cefarm to chyba tylko galenówkę robi- wodę ultenioną, spirytus salicylowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:48 widze, ze tuman jakiś jesteś,albo takiego udajesz.nie zamierzam ci nic tłumaczyc.czytaj ze zrozumieniem. nie napisalem, ze odpady lekow, tylko,ze kupowano je jako odpady, ale ty nie potrafisz tego objac swoja ciasna mozgownica.sic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaijejbanda do IP 80.54.170.* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:58 pocałuj mnie w zad ;)zamiast siedziec na forum przypilnuj personelu, bo chyba duuuuuuuuuzeeee manko ci(można tak powiedziec,bo firmujesz to swoim nazwiskiem) wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do wandaijejbanda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:58 Czuje tu straszny żal do Pana T. nie ma nic gorszego jak komuś zazdrościć. Myślę że jesteś z branży farmaceutycznej i żal ci dupe ściska że nie masz takiego łuba jak Pan T. A jak nie z branży to nie szczekaj tylko otwórz swoją apteke i zaczni sprzedawać leki tak jak on wtedy bardzo się przysłużysz dla mieszkańców miasta i zobaczysz jakie to wszystko proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaijejbanda tak sobie tłumacz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:40 Daj juz sobie spokój z tą propaganda. Wstydź sie! "zacznij sprzedawac leki tak jak on"-ha.ha.ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 06.06.07, 20:26 ŻAL DUPE ŚCISKA !!!??? Bo ja do Ciebie obraźliwych wyrazów nie rzucam. Nie rozumiem,może w rzeczywistości poprostu sobie nie radzisz w branży....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 22:27 Vita na krasickiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Tanie apteki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:43 Nie ma tanich aptek jak w jednej jeden lek jest tańszy to drugi juz nie. Kupuje co miesiąc lek w aptece Cefarmu przy ul. Orkana kosztuje 19. 53 zł. ten sam lek w Jgielończykach 48 zł.Będąc w aptece koło Orbisu poprosiłam o próbkę kremu ,nigdy nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 10:52 Koło Orbisu mają tyle próbek że by ci mieszkania nie starczyło zeby to pomieścić! Jak by wszystkim chcieli dawać co chcę to nawet tak duże zapasy na długo by im nie starczyły. Myślę ż eźle ci z oczu patrzyło i nie dostałaś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hudson Re: Tanie apteki IP: 83.2.140.* 06.06.07, 12:06 Mam dziwne wrażenie że wandaijejbanda nie zna mechanizmu funkcjonowania aptek a wypowiada się w temacie. Co do próbek - przy takiej ilości klientów schodzą one w kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandaijejbanda Re: Tanie apteki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 14:57 mechanizm funkcjonowania aptek?ty chyba mialbys sporo do powiedzenia w tym temacie?!sic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hudson Re: Tanie apteki IP: *.opera-mini.net 06.06.07, 19:15 Pracuje dopiero cztery lata w tym zawodzie, ale widzę że wiem na ten temat więcej niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tanie apteki IP: 80.54.170.* 06.06.07, 20:30 A ile można jechać na próbkach.Kupcie sobie w końcu cały krem a nie co tydzień po próbke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marci Re: Tanie apteki IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 15:11 Ja osobiście często zaopatruje się w aptece internetowej, możesz sama zajrzeć na ta stronę av.pl. Bardzo szybko można porównać ceny z innymi aptekami i wybrać produkty, które mają najkorzystniejszą cenę. Oczywiście najlepiej kupować kilka rzeczy na raz. Warto regularnie zaglądać na stronę, bo czasem pojawiają się naprawdę niskie ceny. Do stacjonarnych aptek czasem też chodzę, ale tylko wtedy gdy nagle zabraknie mi jakiegoś produktu lub leku OTC i muszę go mieć natychmiast. Odpowiedz Link Zgłoś
facet646 Re: Tanie apteki 12.02.15, 20:25 Jeśli chodzi o Częstochowę to tylko w Kwiatach Polskich z aptek polecam kupować. Mają niskie ceny i sensowną obsługę, która zna się na rzeczy. Leki, których nie ma akurat szybko sprowadzają. Pozdrowionka! Obyśmy korzystali jednak z aptek jak najrzadziej :) Odpowiedz Link Zgłoś