Gość: jurek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:47 Gdzie mozna wynajac jakieś domki w okolicach naszego miasta wmiate nie drogo? Zawady odpadaja bo wszystko jest już zarezerwowane. Podajcie jakiś kontakt będe zobowiazany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adamoos Re: Gdzie na weekend? IP: 80.54.168.* 21.05.07, 18:48 Zaborze, Poraj, zależy jaki standard i jakie ceny Ci odpowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:55 Móz budrzet nie ejst zbyt duzy na ten wypad Więc było by dobrze zeby nie było za drogo. Chcemy ze znajomymi jakoś udrzcić zakończenie matur. Gdybys mógł podac jakiś numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:21 Chlopie nie wciskaj mi kitu ,ze zdales mature... W zyciu w to nie uwierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamoos Re: Gdzie na weekend? IP: 80.54.168.* 21.05.07, 20:28 Ojjjjjjj, Kochany. Google są od tego. Ja o tych ośrodkach wiem tylko, że są i że ludzie domki wynajmują. --------------- BTW Polecam firefoxa. Podkreśla błędy ortograficzne tak jak w Wordzie. Jak coś to: BUDŻET oraz UCZCIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:14 Coś tą mature chyba słabo zdałeś, no ale dobra:) Domki masz na Pająku, w Zawadach (pod Grzybkiem - podobno fajnie i promocje często mają), Poraj, Zaborze, no i Jura, ale to już musisz sam poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:07 może jednak Zawady, tu sprawdziłeś: owkrecik.fm.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś