Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:47
Gdzie mozna wynajac jakieś domki w okolicach naszego miasta wmiate nie drogo? Zawady odpadaja bo wszystko jest już zarezerwowane. Podajcie jakiś kontakt będe zobowiazany
Obserwuj wątek
    • Gość: Adamoos Re: Gdzie na weekend? IP: 80.54.168.* 21.05.07, 18:48
      Zaborze, Poraj, zależy jaki standard i jakie ceny Ci odpowiadają
      • Gość: jurek Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 18:55
        Móz budrzet nie ejst zbyt duzy na ten wypad Więc było by dobrze zeby nie było za drogo. Chcemy ze znajomymi jakoś udrzcić zakończenie matur. Gdybys mógł podac jakiś numer telefonu
        • Gość: hmm Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:21
          Chlopie nie wciskaj mi kitu ,ze zdales mature... W zyciu w to nie uwierze...
          • Gość: Adamoos Re: Gdzie na weekend? IP: 80.54.168.* 21.05.07, 20:28
            Ojjjjjjj, Kochany. Google są od tego. Ja o tych ośrodkach wiem tylko, że są i że
            ludzie domki wynajmują.
            ---------------
            BTW Polecam firefoxa. Podkreśla błędy ortograficzne tak jak w Wordzie. Jak coś
            to: BUDŻET oraz UCZCIĆ
            • Gość: ja Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:14
              Coś tą mature chyba słabo zdałeś, no ale dobra:)
              Domki masz na Pająku, w Zawadach (pod Grzybkiem - podobno fajnie i promocje
              często mają), Poraj, Zaborze, no i Jura, ale to już musisz sam poszukać.
    • Gość: dn Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 23:07
      może jednak Zawady, tu sprawdziłeś:

owkrecik.fm.interia.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka