Dodaj do ulubionych

Premier bez konta

IP: 217.153.246.* 27.05.07, 11:56
wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4175983.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Eryk XiI Re: Premier bez konta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:24
      Już cały świat wie o "kaczych zaskórniakach" trzymanych u mamuśki.
      Wstyd dla wszystkich Polaków przynosi jeden nierozgarnięty !!!

Jak wiele może zdziałać jeden dla tak wielu !
      Po angielsku brzmi to chyba bardziej dobitnie.
      • Gość: ??? Re: Premier bez konta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:51
        wstyd to przynosisz ty nawiedzony swirze
        • Gość: lizka Re: Premier bez konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 14:40
          nie do końca rozumiem całe to zamieszanie wokół konta premiera...
          że niby względy ekonomiczne,
          że człowiek zacofany i zły przykład daje,
          że nieufny wobec banków z obcym kapitałem,
          bla bla bla...

a niby czemu to konto musi posiadać??
          • Gość: Czestochowianinn Re: Premier bez konta IP: 80.54.168.* 27.05.07, 15:03
            On argumentuje to tym, że nie chce, żeby mu ktoś wpłacił pieniądze na konto. Ja
            tam bym się bardzo ucieszył jakby mi ktoś wpłacił pieniądze na moje konto, jest
            ktoś chętny ?
            • Gość: a kuku Re: Premier bez konta IP: *.pcz.pl 28.05.07, 08:52
              czyli da się żyć bez konta :)
              • Gość: Eryk XiI Re: Premier bez konta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 09:07
                W polskim rządzie to jakaś nowa "moda", aby nie mieć konta bankowego.
                Kaczyński oraz Lepper jasno wypowiedzieli się, że nie posiadają takiego konta.
                Lepper określił się nawet przeciwnikiem kont bankowych.
                Jak ja muszę żyć z takimi jełopami, zacofanymi sto lat za Murzynami !!!

Wiem, że Ziobro szuka "zaginionych kilkunastu kont i pewnie to z wielkiej
                nieśmiałości oraz bojaźni przed działaniami Ziobry lepper i Kaczyński wolą
                mieć "czyste konto" nie posiadając konta bankowego.
                • n.i.p.69 Re: Premier bez konta 28.05.07, 09:34
                  lepper powiedział,że nie ma karty kredytowej ,ale konto bankowe posiada, lecz
                  zasadniczo chyba nie jest problemem sam fakt,ze kaczynski nie posiada tego
                  konta(chociaż raczej powinien) ale problem jest w tym ,że ten człowiek wpłaca
                  swoje oszczędności na konto mamusi, mieszka z nią juz samo to świadczy o jego
                  nie dojrzałości i nie rozwiązanych problemach emocjonalnych kwalifikujących
                  go(ich) do gabinetów psychoterapeutycznych, jako pacjentów.
          • Gość: Michol Re: Premier bez konta IP: *.trustnet.pl 28.05.07, 11:40
            No, więc nie ma przymusu posiadania konta, ale jeśli konta nie posiada emeryt
            (nie chcę nikogo obrazić, bo Moja 84 letnia Babcia posiada konto osobiste i
            fundusz inwestycyjny:-) , albo rolnik, który chodzi za pługiem, to nie widzę w
            tym nic dziwnego. Natomiast jeśli konta nie posiada premier 38 milionowego kraju
            europejskiego i ma to miejsce w XXI wieku, to jest to delikatnie mówiąc
            interesujące ;-) Na dokładkę argumenty jakich używa,świadczą o jego manii
            prześladowczej (wszędzie wietrzy spisek i widzi wrogów jedynie słusznej sprawy)
            Poza tym jeśli nawet nie posiada konta, a kasę wpłaca Mamusi z którą mieszka, to
            jest jego sprawa pod warunkiem, że się tym publicznie nie chwali, bo nas po
            prostu kompromituje na całym świecie... Nikt juz się teraz nie będzie mógł
            obrazić jak usłyszy, że w USA opowiadają kawały o zacofanych Polakach...
    • Gość: Lekarz -psychiatra Zapraszam do gabinetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:05
      Ci ktorzy uwazaja ze z premierem jest cos nie tak, to ze nie ma konta jest be i
      ze mieszka z mamusia jest dziwne zapraszam do swojego gabinetu. Sa duze szanse
      ze Was wylecze z choroby psychicznej zwanej nienawiscia!
      • Gość: gapcio Re: Zapraszam do gabinetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:10
        To psychiatrzy nie strajkują ?
        No tak !!!
        Kto by się wiązał w tak poważnej sprawie z "psycholami" (czytaj - lekarzami
        psychiatrii).
        • Gość: Lekarz -psychiatra Re: Zapraszam do gabinetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:40
          My nie musimy strajkowac, mamy godne wynagrodzenia!
          • Gość: gapcio Re: Zapraszam do gabinetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:56
            Ty nie ale spójrz na swoich kolegów z branży !
      • n.i.p.69 Re: Zapraszam do gabinetu 28.05.07, 11:11
        ....czy możesz zdradzić jaką kończyłeś uczelnie? (... wnioskuję,że wieczorową i
        to korespondencyjnie.)
        P.S. ...czy Ty naprawdę uważasz,że relacje premiera z mamusią są normalne ?
        (...jeśli tak to gorąco współczuje twoim pacjentom) i czy możesz jeszcze podać
        klasyfikacje jednostki chorobowej zwanej nienawiścią w/g ICD-10.
        • Gość: Lekarz -psychiatra Re: Zapraszam do gabinetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:35
          A jakie relacje syna z matką są według Ciebie normalne?
          • n.i.p.69 Re: Zapraszam do gabinetu 28.05.07, 14:28
            .... przeanalizuj sobie jak żyją z kim mieszkają i kto pierze gacie osiedlowym
            menelom z twojej dzielnicy a może zajarzysz o co w tym chodzi(jako zadanie
            domowe , spróbuj sobie wyobrazić jak wyglądałby świat gdyby każdy dorosły
            mężczyzna trzymał się kiecki mamusi i hodował kotki, człowieku w tym
            przypadku,aż kipi edypem ( jeśli wiesz o czym mówię, a w co wątpię)
            • Gość: Lekarz -psychiatra Re: Zapraszam do gabinetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:51
              Wiem o czym mowisz.
              Kompleks Edypa – konflikt psychiczny na tle płciowej miłości syna do matki, lub
              córki do ojca, przy czym występuje uczucie nienawiści i zazdrości w stosunku do
              drugiego rodzica. Edyp nieświadomie zabił swego ojca i ożenił się z własną matką
              z którą spłodził Eteokla, Polinika, Antygonę i Ismenę.
              Tak wiec Twoje watpnienie jest pozbawione sensu i logiki.
              • n.i.p.69 Re: Zapraszam do gabinetu 28.05.07, 17:04
                ...jak na razie pokazałeś tylko tyle,że potrafisz obsługiwać wyszukiwarkę. (.. i
                obawiam się,że już nic więcej z siebie nie wydusisz, rada na przyszłość nie
                udawaj więcej kogoś kim nie jesteś )pozdr..
                • Gość: głód Re: Bajka o Sierotce Marysi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:56
                  Przychodzi premier do placówki bankowej i pyta:
                  - Szukam wygodnego dla mnie kąąąąąta .
                  Czy możecie coś mi zaoferować ?

- Proszę niech Pan siada.
                  W naszym banku "Klient nasz Pan".

Siedział długo i cierpliwie, i do chwili obecnej jest bez konta bankowego !

Jak to łatwo skrzywdzić półsierotę !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka